Un tren cu copii s-a prăbuşit într-un râu, în Austria. Sunt cel puţin 15 persoane rănite

  • Cel puţin 15 persoane au fost rănite după ce un tren a deraiat şi un vagon a căzut în râul Mur din Austria.
  • În tren se aflau zeci de copii şi adolescenţi, în ziua în care aceştia au luat vacanţă.
557 afișări
Imaginea articolului Un tren cu copii s-a prăbuşit într-un râu, în Austria. Sunt cel puţin 15 persoane rănite

Un tren cu copii s-a prăbuşit într-un râu, în Austria. Sunt cel puţin 15 persoane rănite

Potrivit serviciului pentru situaţii de urgenţă, 15 persoane au fost rănite, dintre care patru au fost duse la spitalele locale. Nimeni nu a fost dat dispărut, dar căutările căntinuă, potrivit DW.

Trenul diesel, care transporta 50 de pasageri, cei mai mulţi dintre ei fiind elevi şi studenţi, a deraiat în districtul Lungau, chiar în interiorul statului alpin austriac Salzburg.

În tren erau elevi şi studenţi din statul vecin Stiria, care se îndreptau spre Tamsweg, în statul Salzburg, un centru alpin cu şcoli primare şi liceale şi institute de formare profesională.

Pentru salvarea acestora au intervenit 10 ambulanţe şi două elicoptere trimise de Crucea Roşie a regiunii Salzburg, a raportat agenţia de ştiri austriacă APA.

Incidentul ar fi fost produs de crengile şi frunzele strânse pe şinele de cale ferată, în urma unor furtuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici