VIDEO  Un ucrainean îşi bate joc de soldaţi ruşi rămaşi cu tancul în pană de combustibil: „Te remorchez şi te duc înapoi în Rusia”

5764 afișări
Imaginea articolului Un ucrainean îşi bate joc de soldaţi ruşi rămaşi cu tancul în pană de combustibil: „Te remorchez şi te duc înapoi în Rusia”

Un ucrainean îşi bate joc de soldaţi ruşi rămaşi cu tancul în pană de combustibil: „Te remorc şi te duc în Rusia”

Sunt situaţii în care se foloseşte ironia, în ciuda războiului nemilos care se desfăşoară între Rusia şi Ucraina.

Un videoclipul postat pe Twitter arată un şofer ucrainean întâlnind pe stradă soldaţi ruşi rămaşi fără benzină.

„Dacă vrei, te remorchez şi te duc înapoi în Rusia”, spune ironic bărbatul, care întreabă apoi dacă respectivii merg la Kiev.

Soldaţii par că nu ştiu exact în ce direcţie se duc, iar ucraineanul adaugă o doză de umor: „Dacă mergi la Kiev, acolo, ruşii se predau”.

Ruşii par să accepte gluma şi se amuză, la rândul lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici