Unsprezece ucraineni răniţi în Austria, în urma unui accident rutier

Unsprezece persoane au fost rănite, dintre care două grav, luni dimineaţa, după ce un autocar cu turişti ucraineni s-a izbit de un parapet şi s-a răsturnat, în timp ce se apropia de o autostradă, au anunţat oficiali austrieci, relatează AP în pagina electronică.

194 afișări
Imaginea articolului Unsprezece ucraineni răniţi în Austria, în urma unui accident rutier

Unsprezece ucraineni răniţi în Austria, în urma unui accident rutier

Accidentul rutier a avut loc luni dimineaţa, înainte de zori, în rampă, către principala autostradă care asigură legătura între Austria şi Ungaria, în apropiere de localitatea Schwechat, la est de Viena, a declarat Franz Resperger, un purtător de cuvânt al pompierilor.

Poliţia efectua o anchetă, însă Resperger a apreciat că accidentul a avut loc fie după ce şoferul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, fie pentru că a adormit la volan.

În autocar se aflau 14 persoane.

Crucea Roşie a anunţat că toţi cei 11 răniţi au fost spitalizaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici