Vestul sălbatic în nordul Marsiliei: Un tren a fost atacat de un grup de tineri

Un grup de 20 de tineri a atacat, joi seară, un tren expres regional, aruncând cu diverse obiecte, în suburbiile din nordul Marsiliei, au declarat surse apropiate anchetei.

1753 afișări
Imaginea articolului Vestul sălbatic în nordul Marsiliei: Un tren a fost atacat de un grup de tineri

Vestul sălbatic în nordul Marsiliei: Un tren a fost atacat de un grup de tineri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În suburbiile din nordul Marsiliei, joi, în jurul orei 22.00, a avut loc asupra unui tren un atac demn de "Vestul Sălbatic", potrivit site-ului leparisien.fr.

Agresiunea s-a produs în Ruisseau Mirabeau, în al 15-lea arondisment.

Atacatorii au pus grinzi şi cărucioare de la supermarket pe calea de rulare a trenului, astfel că acesta s-a oprit şi a blocat un tren de marfă.

Potrivit unei surse apropiate anchetei, trenul de marfă a fost cel vizat de atacatori, din unele vagoane fiind furate mai multe cutii de carton. Prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Întârzieri de aproape trei ore au fost înregistrate pe această rută feroviară, în urma atacului.

Potrivit unui lider sindical din poliţie, "aceste atacuri sunt din alte timpuri, mai ales acum după punerea în aplicare a unor măsuri de securitate". "Aproape că putem vorbi de întoarcere în timp, când erau atacate diligenţele", a spus acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici