VIDEO. Scene şocante: Un bărbat a fost împuşcat mortal în timp ce traversa strada, de mână cu fiica de 4 ani

  • Duminică, un american a fost împuşcat mortal în plină stradă
  • Bărbatul de 29 de ani traversa şoseaua, de mână cu fiica de 4 ani
  • Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere
20031 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Scene şocante: Un bărbat a fost împuşcat mortal în timp ce traversa strada, de mână cu fiica de 4 ani

Sursa FOTO: captură ecran Twitter Chief Rodney Harrison

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei locale 17.50, în apropierea unei intersecţii din Bronx, New York. O cameră de supraveghere înfăţişează momentul şocant în care bărbatul este împuşcat, chiar în timp ce e angajat în traversarea unei străzi. Victima îşi ţinea de mână fiica în vârstă de doar 4 ani.

În imagini se vede cum Robinson, victima în vârstă de 29 de ani, se opreşte în dreptul unei treceri de pietoni şi verifică dacă o maşină închisă la culoare ce se apropia de el şi fiica sa încetineşte sau nu. Autovehiculul opreşte pentru câteva momente, dar apoi continuă să meargă în paralel cu bărbatul şi fiica sa. În momentul în care cei doi aproape ajung pe celălalt trotuar, şoferul scoate un pistol pe fereastra pasagerului şi trage cu arma în Robinson. Fetiţa victimei e martoră la întreaga scenă.

Bărbatul, rezident al cartierului newyorkez Brooklyn, a fost declarat decedat la spital. Moartea sa e doar una din cele opt care au îndoliat oraşul în weekendul Zilei Independenţei, arată New York Post.

Videoclipul a fost postat pe Twitter de Rodney Harrison, detectiv şef în cadrul Departamentului de Poliţie al oraşului New York. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici