Viscolul din Statele Unite a provocat moartea a 25 de persoane

Cel puţin 25 de persoane au murit, iar sute de mii de oameni sunt în continuare fără electricitate, în estul Statelor Unite, după viscolul din ultimele zile, informează presa americană.

428 afișări
Imaginea articolului Viscolul din Statele Unite a provocat moartea a 25 de persoane

Viscolul din Statele Unite a provocat moartea a 25 de persoane (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Printre persoanele decedate se numără o femeie însărcinată lovită de un utilaj de deszăpezire, în oraşul New York. Medicii au reuşit să salveze copilul, născut prin cezariană.

Treizeci de persoane au fost rănite într-un accident în lanţ produs în statul Pennsylvania.

Sute de mii de oameni continuă să fie afectaţi de penele de electricitate provocate de intemperii.

Meteorologii apreciază că aceasta a fost una dintre cele mai grele ierni din istoria Statelor Unite, cantităţile de precipitaţii fiind de două-trei ori mai mari decât media.

Peste 8.500 de curse aeriene au fost anulate din cauza intemperiilor, iar numărul total al persoanelor afectate de penele repetate de electricitate a fost de 1,2 milioane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici