Viviane Reding: SUA trebuie să acţioneze urgent pentru restabilirea încrederii partenerilor UE

Statele Unite trebuie să acţioneze de urgenţă pentru "a restabili încrederea" partenerilor din Uniunea Europeană, în contextul noului scandal de spionaj, afirmă vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding.

126 afișări
Imaginea articolului Viviane Reding: SUA trebuie să acţioneze urgent pentru restabilirea încrederii partenerilor UE

Viviane Reding (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prietenii şi partenerii nu se spionează (...). Este urgent şi crucial ca partenerii noştri americani să acţioneze pentru restabilirea încrederii", a declarat Reding la Washington.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici