Vladimir Putin promite că va renunţa la putere când nu va mai avea susţinere electorală

Vladimir Putin a declarat, joi, că se va retrage de la putere când va simţi că nu va mai avea sprijinul poporului, subliniind că referinţa nu sunt manifestaţiile sau Internetul, ci urnele.

84 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin promite că va renunţa la putere când nu va mai avea susţinere electorală

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot spune cu certitudine că, atunci când nu voi mai simţi această susţinere, nu voi mai rămâne nicio zi în plus la putere", a declarat Putin.

"Într-o societate democratică, nu se stabileşte nici pe stradă, nici pe Internet dacă există sau nu susţinere, ci doar prin rezultatele alegerilor", a spus Putin.

Vladimir Putin, care a fost preşedinte în perioada 2000 - 2008, iar acum este prim-ministru, intenţionează să redevină şef al statului după scrutinul prezidenţial din martie 2012. Teoretic, Putin va putea avea din nou două mandate consecutive de câte şase ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici