Vladimir Voronin, cel mai popular politician din R.Moldova

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, rămâne cel mai popular politician din Republica Moldova, cu 21 la sută, fiind urmat de premierul Vlad Filat (14 la sută), de liderul PDM Marian Lupu (zece la sută) şi de preşedintele interimar Mihai Ghimpu (şase la sută), conform unui sondaj realizat de CBS AXA.

18 afișări
Imaginea articolului Vladimir Voronin, cel mai popular politician din R.Moldova

Vladimir Voronin, cel mai popular politician din R.Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sondajului, ale cărui rezultate au fost prezentate de institutul CBS AXA, patru partide au şansa de a intra în Parlament după scrutinul legislativ. PCRM ar obţine 39 la sută din voturi, PLDM 21 de procente, PDM - 19 la sută, iar PLM, 13 la sută.

Mişcarea Acţiunea Europeană este cotată cu doar trei la sută, iar Alianţa Moldova Noastră cu doar doi la sută, potrivit sondajului.

Sondajul a fost realizat de Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din R.Moldova, în perioada 9 - 22 august, pe un eşantion reprezentativ de 1.600 de persoane, având o marjă de eroare de plus/minus 2,6 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici