Wizz Air suspendă toate zborurile cu Ucraina şi încearcă evacuarea angajaţilor şi aeronavelor

Wizz Air încearcă să evacueze toţi angajaţii bazelor din Ucraina, familiile lor şi aeronavele în cel mai scurt timp, după ce a decis suspendarea operaţiunilor de zbor înspre şi dinspre Ucraina.

452 afișări
Imaginea articolului Wizz Air suspendă toate zborurile cu Ucraina şi încearcă evacuarea angajaţilor şi aeronavelor

Din cauza conflictului armat din Ucraina şi a închiderii spaţiului aerian, Wizz Air anunţă că a suspendat temporar toate operaţiunile de zbor înspre/dinspre această ţară, până la noi informaţii.

În acelaşi timp, Wizz Air depune eforturi pentru a evacua toţi angajaţii bazelor din Ucraina, familiile lor şi aeronavele în cel mai scurt timp.

„Siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu şi sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, transmit reprezentanţii Wizz Air.

Pasagerii care aveau bilete rezervate pentru zboruri ce plecau sau soseau din Ucraina pot accesa mai multe informaţii pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relaţii clienţi al companiei aeriene: +380 893 202 532.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici