A doua zi de război. Kievul, SUB ATAC. Primar: Urmează o noapte dificilă pentru oraş / NATO va continua să furnizeze arme Ucrainei

  • Rachete au lovit vineri Kievul, iar familiile s-au refugiat în adăposturi antiaeriene, în timp ce forţele ruseşti au continuat să avanseze.
  • "Sabotorii" ruşi au pătruns în unele zone ale capitalei, a declarat vineri după-amiază primarul.
  • NATO va continua să furnizeze arme Ucrainei, inclusiv sisteme de apărare aeriană
  • UPDATE: Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a filmat pe o stradă din Kiev, transmiţându-le oamenilor că rămâne acolo pentru a apăra independenţa.
  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că trupele ruseşti se află "foarte aproape de capitală" şi a prezis "o noapte dificilă" pentru oraş.
  • Ucraina: Rusia a pierdut până acum 2800 de soldaţi în atacul asupra ţării
38201 afișări
Imaginea articolului A doua zi de război. Kievul, SUB ATAC. Primar: Urmează o noapte dificilă pentru oraş / NATO va continua să furnizeze arme Ucrainei

A doua zi de război. Kievul este sub atac

UPDATE 23:25 Secretarul de presă al preşedintelui ucrainean, Serhiy Nikiforov, a vorbit despre stadiul negocierilor cu Rusia:

  • Ucraina a fost şi este pregătită să discute despre încetarea focului şi pace
  • Părţile se consultă cu privire la locul şi timpul

Primarul Kievului: Urmează o noapte dificilă

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că trupele ruseşti se află "foarte aproape de capitală" şi a prezis "o noapte dificilă" pentru oraş.

"Situaţia de acum este ameninţătoare pentru Kiev, fără exagerare. Noaptea şi dimineaţa vor fi dificile", a declarat Klitschko în adresa postată vineri pe canalul său Telegram.

"Trupele ruseşti sunt foarte aproape de capitală. Grupurile de sabotaj neutralizează forţele militare şi de ordine din oraş. Podurile se află sub protecţie şi control special în capitală. Echipamente militare şi soldaţi ai Forţelor Armate le patrulează", a spus el.

El a adăugat că spitalele din Kiev funcţionează în regim de război şi a precizat că au fost instalate puncte de control la principalele intrări în oraş şi în apropierea facilităţilor strategice din capitală.

"Facem acest lucru pentru a proteja Kievul" a spus el, adăugând: "Le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru disponibilitatea lor de a apăra capitala şi ţara, împreună cu alte unităţi ale Forţelor Armate".

Oficialii americani din domeniul informaţiilor sunt îngrijoraţi că Kievul ar putea cădea sub controlul Rusiei în câteva zile, potrivit CNN.

UPDATE 20:50 Situaţia din Ucraina la acest moment

  • Rachetele ruseşti au bombardat vineri Kievul, familiile s-au refugiat în adăposturi, iar autorităţile le-au spus locuitorilor să pregătească cocktailuri molotov pentru a apăra capitala Ucrainei, în timp ce preşedintele rus Vladimir Putin a îndemnat armata ucraineană să preia puterea şi să adep[rteze guvernul proocidental
  • Forţele ruseşti avansează spre Kiev pe "două axe", forţele ucrainene opun o "rezistenţă puternică", afirmă şeful serviciilor de informaţii ale apărării britanice.
  • Aliaţii occidentali spun că obiectivul lui Putin este de a instala un guvern marionetă în Ucraina.
  • Preşedintele Ucrainei, Zelenskiy, a vorbit cu Biden despre întărirea sancţiunilor, asistenţă în domeniul apărării.
  • Aliaţii NATO vor furniza mai multe arme Ucrainei şi vor face desfăşura forţe semnificative în partea estică a alianţei.
  • UE a convenit să îngheţe orice active europene ale preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale ministrului de externe Serghei Lavrov.
  • Moscova a declarat că forţele sale au capturat aerodromul strategic Hostomel, în afara Kievului, şi au aterizat paraşutişti în zonă. Acest lucru nu a putut fi confirmat imediat, iar autorităţile ucrainene au raportat că se dau lupte grele acolo.
  • Ucraina vrea pace şi este pregătită pentru discuţii cu Rusia, inclusiv cu privire la un statut de neutralitate în ceea ce priveşte NATO, a declarat pentru Reuters un consilier al biroului prezidenţial.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a filmat pe o stradă din Kiev, transmiţându-le oamenilor că rămâne acolo pentru a apăra independenţa.

Volodimir Zelenski a înregistrat un mesaj video pe strada Bankova din Kiev, alături de alţi oameni de stat din Ucraina.

Astfel, Zelenskia infirmat zvonurile lansate de propagandiştii ruşi despre presupusa sa evadare din oraş.

„Suntem cu toţii aici să ne aparăm independenţa”, a spus preşedintele Ucrainei.

NATO va continua să furnizeze arme Ucrainei, inclusiv sisteme de apărare aeriană 

Alianţa Nord-Atlantică cere Rusiei, cu ocazia reuniunii liderilor statelor membre, să oprească "imediat" operaţiunea militară în Ucraina, "cea mai gravă ameninţare de securitate din ultimele decenii", şi anunţă continuarea acţiunilor de consolidare a apărării flancului estic.

Secretarul general al NATO Stoltenberg:

  • Obiectivele Kremlinului nu se limitează la Ucraina
  • Facem apel la Rusia să oprească acest război fără sens. Rusia este agresorul, Belarus o ajută. Rusia va plăti un preţ mare
  • Ruşii ar trebui să ştie asta. Războiul Kremlinului cu Ucraina nu va pune Rusia într-o poziţie mai sigură şi mai respectabilă. Acest lucru nu va aduce un viitor bun copiilor voştri.
  • Ieri, aliaţii NATO au implementat planurile noastre de apărare. Facem acest lucru pentru a ne consolida şi mai mult poziţia ca NATO. Avem peste o sută de luptători

UPDATE 19:00 Consiliul Europei a decis, vineri după-amiază, suspendarea drepturilor Rusiei de reprezentare în structuri ale organizaţiei, din cauza războiului declanşat împotriva Ucrainei.

UPDATE Ucraiana: Rusia a pierdut până acum 2800 de soldaţi în atacul asupra ţării

Forţele ruse au pierdut aproximativ 2.800 de militari şi 80 de tancuri în timpul asaltului lor asupra Ucrainei, a declarat vineri ministrul adjunct al apărării din Ucraina, Hanna Malyar.

Ea a adăugat pe pagina sa de Facebook că trupele ruseşti au pierdut de asemenea aproximativ 516 vehicule blindate de luptă, 10 avioane şi şapte elicoptere până la ora locală 15.00 

UPDATE 17:30 Putin un nou discurs plin de propagandă. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a îndemnat, vineri după-amiază, armata ucraineană să preia cu forţa puterea la Kiev, prin înlăturarea Administraţiei prooccidentale conduse de preşedintele Volodimir Zelenski.

"Îndemn armata să preia puterea în propriile mâini. Mi se pare că ar fi mai bine să negociem noi direct", a declarat Vladimir Putin, conform cotidianului Le Monde. Liderul de la Kremlin susţine că rezistenţa militară cea mai puternică este generată de grupuri combatante naţionaliste din Ucraina. "Se comportă ca teroriştii şi folosesc civilii ca scuturi umane", a afirmat Vladimir Putin, acuzându-i pe liderii de la Kiev că sunt "neonazişti" şi "drogaţi".

În acelaşi timp, preşedintele Vladimir Putin i-a transmis omologului său din China, Xi Jinping, într-o conversaţie prin telefon care a avut loc vineri, că este dispus să iniţieze negocieri cu Ucraina, au anunţat Kremlinul şi Ministerul chinez de Externe. Până în prezent, Moscova refuzase în mod repetat solicitările preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru negocieri.

UPDATE 17:10 Consiliul Uniunii Europene a decis, vineri, blocarea activelor financiare deţinute de preşedintele rus, Vladimir Putin, şi de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în cadrul sancţiunilor impuse ca reacţie la războiul lansat de Rusia în Ucraina, afirmă oficiali de la Bruxelles.

UPDATE Trupele ruse au atac Ucraina din trei părţi. Din nord ţina a fost Kievul, în sud trupele au intrat din Crimeea, iar din Est atacul s-a concentrat pe zona oraşului Kharkiv. Iată cum arată situaţia în prezent:

UPDATE 3:50 Armata rusă susţine că a preluat controlul asupra unui aeroport de la periferia Kievului

Afirmaţia nu a putut fi verificată în mod independent.

Intrarea în posesia aeroportului din Hostomel, care are o pistă lungă ce permite aterizarea avioanelor de transport greu, ar însemna că Rusia poate transporta trupe pe calea aerului direct la periferia Kievului.

Hostomel se află la doar 7 kilometri nord-vest de oraş.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konaşenkov, a declarat vineri că forţele aeropurtate ruse au folosit 200 de elicoptere pentru a ateriza la Hostomel şi au ucis peste 200 de soldaţi aparţinând forţelor speciale ucrainene.

Konashenkov a afirmat că trupele ruseşti nu au suferit nicio victimă. Acest lucru contrazice afirmaţiile ucrainenilor potrivit cărora trupele ruse au suferit pierderi grele în luptele de acolo.

UPDATE 3:45 Ucraina ar fi aruncat în aer un pod pentru a opri înaintare tancurilor ruse

Francesca Ebel, corespondent AP: Sunt în nordul Kievului, unde Rusia continuă să bombardeze cartierele.

Acesta este podul pe care Ucraina l-a aruncat în aer astăzi pentru a împiedica înaintarea tancurilor ruseşti.

Situaţia la acest moment

  • Rachete au lovit vineri Kievul, iar familiile s-au refugiat în adăposturi antiaeriene, în timp ce forţele ruseşti au continuat să avanseze.
  • Autorităţile ucrainiene au declarat că ruşii se pregătesc pentru un asalt menit să răstoarne guvernul de la Kiev.
  • "Sabotorii" ruşi au pătruns în unele zone ale capitalei, a declarat vineri după-amiază primarul.
  • Ministerul rus al Apărării a declarat că forţele sale au capturat aerodromul strategic Hostomel din afara capitalei ucrainene Kiev şi au adus soldaţo în zonă.
  • Agenţia nucleară ucraineană a declarat că a înregistrat niveluri crescute de radiaţii în zona centralei nucleare de la Cernobîl, care a fost capturată de forţele ruseşti.
  • Invazia ar putea determina până la 5 milioane de oameni să fugă în străinătate, au declarat vineri agenţiile ONU, adăugând că cel puţin 100.000 de persoane sunt deja strămutate în ţară, iar combustibilul, banii şi proviziile medicale sunt pe sfârşite.
  • Rusia intenţionează să cucerească întreaga Ucraină, dar armata sa nu a reuşit să îşi îndeplinescă obiectivele stabilite în prima zi a invaziei sale, a declarat secretarul britanic al apărării.
  • Ucraina vrea pace şi este pregătită pentru discuţii cu Rusia, inclusiv cu privire la un statut de neutralitate în ceea ce priveşte NATO, a declarat pentru Reuters un consilier al biroului prezidenţial.
  • UE se pregăteşte să îngheţe activele lui Vladimir Putin şi ale ministrului său de externe, Serghei Lavrov, în cadrul pachetului de sancţiuni care urmează să fie adoptat vineri, potrivit a trei persoane familiarizate cu această chestiune, citate de Financial Times.
  • Forţele ucrainene au doborât un avion deasupra Kievului, care s-a prăbuşit apoi într-o clădire rezidenţială, a declarat un consilier guvernamental.
 
UPDATE 15:30 UE se pregăteşte să îngheţe activele lui Vladimir Putin şi ale ministrului său de externe, Serghei Lavrov, în cadrul pachetului de sancţiuni care urmează să fie adoptat vineri, potrivit a trei persoane familiarizate cu această chestiune, citate de Financial Times.
 
UPDATE 15:20 The Guardian: Zelenski şi Putin au spus amândoi că sunt deschişi la negocieri în ultima oră. Dar condiţiile Rusiei sunt echivalente cu o capitulare, este puţin probabil că Zelenski va fi dispus să accepte.
 
UPDATE 14:00 Ofensiva rusească escaladează. Continuă împuşcături la Kiev. Zelenski a fost dus într-un buncăr, pentru a fi în siguranţă. Trupele ruse avansează în mai multe oraşe din Ucraina.
 
UPDATE 13:30 Zelenski îi îndeamnă pe europeni să meargă să lupte pentru Ucraina. Preşedintele Ucrainei îl invită pe Putin la masa negocierilor.
 
Azerbaidjanul a început evacuarea cetăţenilor săi din Ucraina.
 
UPDATE 12:40 Lavrov continuă cu delirul antioccidental: „Regimul de la Kiev se află sub două mecanisme de control extern - Occidentul şi neo-naziştii. Rusia nu va permite neonaziştilor să conducă în Ucraina”. 
 
UPDATE 11:56 Invazia Rusiei continuă în zonele rezidenţiale, precum şi bombardarea unităţilor cu armament (Se raportează că un depozit de artilerie din regiunea Zhytomyr a fost lovit).  În Harkov, un obuz s-a înfipt în asfalt şi nu a mai explodat. Sunt şi lupte aviatice (un avion MIG-29 al armatei ucrainene a doborât un SU-35 al armatei ruse, lângă Kiev).. 
 
Ministerul rus al Apărării a emis o declaraţie în care susţine că trupele sale deţin centrala nucleară de la Cernobîl pentru a o "proteja", scrie BBC.
 
UPDATE 11:54 Wizz Air suspendă toate zborurile cu Ucraina şi încearcă evacuarea angajaţilor şi aeronavelor.
 
UPDATE 11:25 Persoanele care sosesc din Ucraina în România sunt exceptate de carantină. Anunţul CNSU 
 
UPDATE 11:12 Autorităţile ucrainene spun că există semne de creştere a nivelului de radiaţii la Cernobîl
 
UPDATE 11:00 Zelensky a vorbit cu participanţii la summitul UE de urgenţă aflându-se subsol/ buncăr, a spus premierul suedez. „Ştiam cu toţii că nu era clar că ne vom mai vedea vreodată. Totul depinde de modul în care se dezvoltă evenimentele din următoarele zile”. 
 
UPDATE 10:49 Ministrul francez de finanţe Bruno Le Maire a declarat vineri că opţiunea de a deconecta Rusia de la sistemul global de plăţi interbancare SWIFT rămâne deschisă, dar că o consideră o "ultimă soluţie", conform Reuters. Statele Unite şi Uniunea Europeană au optat să nu taie Rusia de la SWIFT ca parte a sancţiunilor înăsprite din cauza invaziei din Ucraina. Dar ar putea reveni asupra acestei chestiuni, a declarat joi preşedintele american Joe Biden. 
 
UPDATE 10:36 Talibanii îl condamnă pe Putin, pentru invadarea Ucrainei. Aceştia sunt îngrijoraţi de „posibilitatea reală a victimelor civile”. Talibanii au negat adesea afirmaţiile ONU că ar fi provocat un număr mare de victime civile în timpul războiului condus de SUA 
 
UPDATE 10:30 Lavrov va discuta cu reprezentanţii Ministerului de Externe al RPD şi LPR despre desfăşurarea operaţiunii militare ruse şi despre deschiderea ambasadelor.
 
Germania ia în considerare trimiterea de trupe pentru a întări flancul estic al NATO, precum şi pentru a furniza sisteme de apărare aeriană Patriot ţărilor baltice, scrie Spiegel.

UPDATE 9:37 Luptele continuă şi la Kiev. Locuitorii spun că aud focuri de armă continuu. Mai multe tancuri intră în districtele din oraş. Cel puţin doi copii au muritAssociated Press: Se aud zgomote de focuri de armă din apropierea cartierului guvernamental din Kiev.

Armata rusă a confiscat echipamente de la Garda Naţională a Ucrainei şi pătrund la Kiev, avertizează Statul Major ucrainean. Potrivit Kievului, două AFV Cossack, trei vehicule KRAZ şi un GAZ-66 au fost deja capturate. În acelaşi timp, armata rusă s-ar fi schimbat în uniforma militară a Forţelor Armate ale Ucrainei. 

UPDATE 9:02 Oamenii din Lviv sunt sfătuiţi să caute adăpost. Sirele continuă.

UPDATE 8:45 Preşedintele Ucrainei a anunţat pierderi umane preliminare pentru prima zi de război deschis cu Rusia: 137 de persoane, dintre care 10 sunt ofiţeri. 

UPDATE 8:36 Trupele ucrainiene îşi apără poziţiile pe patru fronturi, în ciuda faptului că sunt în inferioritate numerică, a declarat vineri dimineaţă un oficial din Ministerul ucrainean al Apărării, citat de Sky News.

Ministerul ucrainean al Apărării: În prezent, forţele armate ucrainene desfăşoară operaţiuni defensive împotriva forţelor inamice în patru zone: Severskîi, Slobojanske, Tavriia şi OOS (Zona Operaţiilor Antiteroriste). Sursa Twitter
 
Sunt raportate lupte în zonele oraşelor Kiev, Liov, Ivano-Frankivsk, Podilsk, Ochakiv, Mariupol, Harkiv, Senkivka şi Chernihiv.
 
Un consilier guvernamental a declarat că "astăzi va fi cea mai grea zi", în timp ce Rusia încearcă să cucerească capitala Kiev.
 
El a declarat că Rusia intenţionează să folosească tancuri pentru a pătrunde în oraş, adăugând că apărarea Ucrainei este pregătită cu rachete antitanc furnizate de aliaţii străini. 
 

UPDATE 8:16 În Vinnytsia a fost anunţată alerta de raid aerian, transmite Consiliul Local.

Iar adjunctul poporului, Alyona Shkrum, spune că avioanele ruseşti vor ajunge la Kiev în 15 minute. Îi roagă pe toţi cei care pot, să se grăbească spre adăposturi.
 

UPDATE 8:09 Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei: Konotop este înconjurat de trupe ruseşti, la Sumî se desfăşoară lupte de stradă.

UPDATE 8:06 Ucraina a cerut oficial Turciei să restricţioneze trecerea navelor de război ruseşti prin Bosfor şi Dardanele. 

Ministerul turc de Externe a răspuns solicitării Ucrainei de a restricţiona trecerea navelor de război ruseşti prin Bosfor şi Dardanele, că acestea ar putea închide strâmtorii pentru trecerea navelor de război, dar „chiar şi într-o astfel de situaţie, Rusia va avea dreptul de a returna flota. până la bază”. 
 
UPDATE 8:05 Vineri, la Consiliul de Securitate al ONU, Statele Unite vor introduce o rezoluţie de condamnare a agresiunii ruse împotriva Ucrainei şi de reafirmare a sprijinului pentru suveranitatea, independenţa si integritatea teritorială a statului.
 
Demersul este sortit parţial eşecului, dat fiind că Rusia are drept de veto şi că îl va folosi. Reuters citează surse diplomatice şi spune ca, totusi, din cei 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU, 11 vor vota pentru rezoluţie. Şedinta CS ONU e programată pentru ora 3 p.m. New York. Imediat dupa votul din Consiliu, rezolutia va fi supusă adoptării în Adunarea Generală a ONU (193 membri), unde se astepta ca să fie adoptată rapid. 
 
Totodată, reacţiile internaţionale continuă. Muzeul de la Auschwitz şi al Holocaustului condamnă invazia Rusiei asupra Ucrainei, „megalomania” lui Vladimir Putin şi exploatarea istoriei pentru a aduce o falsă justificare campaniei sale militare.

UPDATE 8:00 Un convoi de vehicule ruseşti se îndreaptă spre Akhtyrka. Luptele continuă în Akhtyrka şi Trostyanets din regiunea Sumî.

UPDATE 7:55 În satul Romanovka, regiunea Kiev, armata a aruncat în aer un pod peste râul Irpen pentru a împiedica trecerea tancurilor inamice. 

UPDATE 7:12  Zelenski a făcut un nou apel, vineri dimineaţa, în legătură cu atacul cu rachete asupra Kievului şi a altor oraşe, conform CNN.  „Mai devreme sau mai târziu, Rusia va trebui să înceapă să vorbească cu noi.  Cu cât acest lucru se va întâmpla mai devreme, cu atât va avea mai puţine pierderi pentru Rusia.” 

Preşedintele ucrainean a declarat că loviturile au vizat atât obiective militare, cât şi civile. O clădire rezidenţială a luat foc în Kiev în urma unei lovituri.
 
De asemenea, Zelenski a afirmat că avansul trupelor ruseşti a fost oprit în majoritatea direcţiilor.
 
Un martor Reuters a relatat că sirenele au pornit în oraşul Liov din vestul Ucrainei.
 
Primarul din Rivne, oraş din vestul Ucrainei, a raportat un atac cu rachete asupra aeroportului local. El a declarat că nu au fost observate pagube grave şi că nu au fost raportate victime până în acest moment. 
 
Banca Centrală a Ucrainei a interzis tranzacţiile valutare cu ruble ruseşti şi belaruse. 
 
Apoi, Centrul Naţional de Coordonare pentru Incidente Informatice (NCCC), creat de FSB, a raportat ameninţarea cu atacuri informatice asupra resurselor informaţionale ruseşti, inclusiv asupra infrastructurii informaţionale critice. „Atacurile pot avea ca scop perturbarea funcţionării resurselor şi serviciilor importante de informaţii, provocând prejudicii reputaţiei, inclusiv în scopuri politice”, a spus sursa, însă aceasta este o perspectivă pe termen scurt. Pe termen mediu şi lung, trebuie să creăm o strategie clară, ţinând cont de experienţa negativă a anului trecut, cum să devenim complet independenţi de combustibilii fosili de la ruşi.
 
UPDATE 7:03 Corespondentul extern senior al CBS News, Holly Williams, a declarat că, după săptămâni de avertismente de la Washington că o invazie rusă a Ucrainei este iminentă, aproape că nu a existat un avertisment direct înainte ca rachetele să înceapă să cadă miercuri seara.
 
La doar câteva minute după ce Vladimir Putin a anunţat operaţiunea militară a ţării sale, Williams şi echipa sa au auzit zgomotele a ceea ce au presupus a fi lovituri cu rachete aproape de locaţia lor în oraşul de est Harkiv, la doar aproximativ 30 de mile de graniţa cu Rusia.
 
Ucraina spune că „invazia la scară largă” a Rusiei este în curs. Putin a spus miercuri seara că planurile guvernului său „nu includ o ocupaţie”, dar având în vedere că Rusia a negat luni de zile orice plan de a invada Ucraina, nu este clar cât de multă încredere ar putea fi pusă în declaraţia sa. 

Situaţia la ora 7:00 Nu a fost clar dacă aeronava era cu echipaj uman sau dacă ar putea fi vorba de o rachetă. Autorităţile municipale din Kiev au declarat că cel puţin opt persoane au fost rănite când obiectul s-a prăbuşit peste un bloc de apartamente.

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a declarat că Kievul a fost atacat cu o rachetă.

"Atacuri oribile cu rachete ruseşti asupra Kievului", a scris el pe Twitter. "Ultima dată când capitala noastră a experimentat aşa ceva a fost în 1941, când a fost atacată de Germania nazistă".

O serie de explozii au fost auzite mai devreme în Kiev, despre care Herashchenko a spus că este apărarea antiaeriană care a tras. Alte explozii au putut fi auzite chiar înainte de zori, a declarat un martor Reuters.

7 persoane au murit in tentativa de capturare a regiunii Sumî de către armata rusă, alte 45 au fost rănite. Acest lucru a fost anunţat de preşedintele administraţiei locale regionale de stat, Dmitri Zhivitsky. 

Rusia a lansat joi o invazie la scară largă a Ucrainei, iar Kievul a raportat zeci de victime şi sute de răniţi.

Autorităţile au declarat că vineri dimineaţă aveau loc lupte intense în oraşul Sumy din nord-estul ţării, în timp ce un post de frontieră din regiunea Zaporizhzhya, în sud-est, a fost lovit de rachete, provocând morţi şi răniţi în rândul poliţiştilor de frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici