Zece islamişti suspectaţi de terorism, arestaţi în Spania

Zece islamişti suspectaţi de apartenenţă la o celulă teroristă au fost arestaţi în regiunea Catalonia, în nord-estul Spaniei, informează site-ul ziarului El Pais.

141 afișări
Imaginea articolului Zece islamişti suspectaţi de terorism, arestaţi în Spania

Zece islamişti suspectaţi de terorism, arestaţi în Spania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele zece arestări au fost efectuate în cursul unei operaţiuni la care au participat 360 de agenţi de poliţie.

Autorităţile au descins în zeci de clădiri din oraşul Barcelona şi din localităţile catalane Sabadell, Terrassa, Sant Quirze del Vallès şi Valls.

În total, în ultimele luni, în provincia Catalonia au fost arestate 29 de persoane suspectate de legături cu organizaţii teroriste.

"În Spania riscul terorist există, astfel că nu putem lăsa garda jos", a admis ministrul spaniol de Interne, Jorge Fernández Díaz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici