Zece români suspectaţi de furtul unor cabluri de cupru, arestaţi în Franţa

Zece români suspectaţi de furturi de cabluri în valoare de 500.000 de euro au fost arestaţi în Franţa. Românii, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani, au fost arestaţi luni şi marţi, în localitatea franceză Seine-et-Marne.

182 afișări
Imaginea articolului Zece români suspectaţi de furtul unor cabluri de cupru, arestaţi în Franţa

Zece români suspectaţi de furtul unor cabluri de cupru, arestaţi în Franţa (Imagine: Shutterstock)

Ei sunt suspectaţi de furtul a sute de cabluri de cupru ale reţelei companiei France Télécom-Orange, daunele fiind estimate la aproximativ 500.000 de euro, relatează postul BFMTV, în ediţia online.

Românii, care locuiesc în tabere de nomazi, sunt acuzaţi de "furt şi tentativă de furt în grup organizat". Furturile au fost comise în regiunea Ile-de-France, în special în localităţile Aube şi Loiret.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici