Zeci de mii de persoane protestează la Paris faţă de măsurile de austeritate

Zeci de mii de oameni s-au adunat joi, la Paris, şi în alte oraşe ale Franţei pentru a protesta faţă de politicile de austeritate ale Guvernului socialist, informează Le Figaro.

861 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de persoane protestează la Paris faţă de măsurile de austeritate

Zeci de mii de persoane protestează la Paris faţă de măsurile de austeritate (Imagine: usnews.com)

Potrivit forţelor de ordine, la mitingul organizat în centrul Parisului s-au adunat aproximativ 35.000 de oameni.

Însă centrala sindicală CGT a anunţat că la manifestaţia de la Paris participă 120.000 de oameni.

Mitinguri similare au loc şi în alte oraşe mari din Franţa, numărul total al participanţilor fiind de circa 300.000, potrivit sindicaliştilor.

Protestele faţă de măsurile de austeritate adoptate de Guvernul socialist sunt organizate la apelul sindicatelor CGT, FO, FSU şi Solidaires.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici