Munca de acasă poate provoca anxietate. Evită burnout-ul în 3 paşi simpli

  • Munca de acasă îţi aduce o stare de anxietate şi disconfort
  • Nu lăsa stările uşoare să se agraveze
  • Trebuie să rămâi conectat cu cei dragi, să înveţi lucruri noi şi să faci ceea ce îţi aduce plăcere
352 afișări
Imaginea articolului Munca de acasă poate provoca anxietate. Evită burnout-ul în 3 paşi simpli

Munca de acasă poate provoca anxietate. Evită burnout-ul în 3 paşi simpli

Munca de acasă te poate aduce într-o uşoară stare de anxietate, descurajare şi monotonie, dar este absolut normal, spun specialiştii. Pentru ca starea să nu se agraveze trebuie să ai grijă de propriul confort. Terapeutul Nora Neghină te învaţă cum să previi o stare de burnout.

„Să căutăm contactul social, să nu rămânem izolaţi de ceilalţi şi aici chiar dacă suntem în carantină, putem să vorbim la telefon cu un prieten, sau cu mai mulţi, cu membrii familiei, să facem zoom party-uri sau teleconferinţe.”

„Ceea ce ne poate ajuta este să facem activităţi care să ne crească nivelul de autoeficacitate şi nivelul de plăcere.”

Acum este timpul să înveţi lucrurile noi pe care le-ai amânat.

George Didoiu, consultant imobiliar: „Între 15 minute şi o oră, pentru a dobândi o cunoştinţă nouă, o îndemânare, cum spun englezii, un skill nou, este foarte, foarte benefică această îndeletnicire, pentru că în astfel de perioade e bine să menţinem mintea activă cu orice putem.” 

Somnul este şi el pe listă. Încearcă să dormi 8 ore pe noapte pentru a depăşi cu bine această perioadă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici