Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

63 afișări

Azi se împlinesc 3 ani de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia nu mai puţin de 65 de oameni au murit. Furia părinţilor şi a victimelor care au supravieţuit este încă vie, întrucât justiţia românească nu a stabilit nici acum vinovaţii, iar procesul trenează la Tribunalul Bucureşti. Asociaţia Colectiv organizează, azi , "Marşul Chitarelor", în memoria victimelor.

Ministrul Justiţiei a anunţat că azi va prezenta procedura şi graficul de numire a procurorului general, precizând că nu renunţă la revocarea lui Augustin Lazăr. Iniţial, Tudorel Toader anunţase că va prezenta şi rezoluţia de clasare la adresa lui Iohannis găsită în mapa de candidatură a procurorului general. CSM a transmis că nu a găsit un astfel de document la dosar.

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate, azi, moţiunea simplă intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)”, în care PNL şi USR îi solicită demisia lui Tudorel Toader, votul urmând să fie dat în şedinţa de plen de miercuri.

Autorităţile sanitar-veterinare din judeţul Bihor au suspiciuni privind apariţia unui nou focar de pestă porcină africană în localitatea Şilindru, după ce epidemia, prezentă în 29 de focare, fusese lichidată în luna septembrie.

Cel puţin cinci persoane au murit în Italia, după ce vântul puternic a dărâmat mai mulţi copaci, iar furtuna a provocat creşterea nivelului râurilor. În multe localităţi autorităţile au anunţat că şcolile vor fi închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici