Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

31 afișări

O femeie de 66 de ani, din comuna Ribiţa, a fost transportată pe o targă până la ambulanţă, pe o distanţă de peste un kilometru. Asta deoarece drumul era impracticabil. Femeia avea insuficienţă respiratorie.

Un elev în vârstă de 12 ani a fost rănit grav, ieri seara, după ce a alunecat şi a căzut de la etajul al doilea al unui liceu din Târgovişte. Acesta a fost dus la spital în stare de inconştienţă. Anchetatorii vor deschide un dosar penal în acest caz.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va organiza marţi, 11 decembrie, noua tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători, aşa cum a cerut Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit unor surse judiciare.

Executivul ar putea adopta, azi, o OUG pentru programul Start-Up Nation 2018. Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat pe site forma actualizată a documentelor procedurale necesare înscrierii online, acestea incluzând modelul planului de afaceri şi declaraţiile de elegibilitate.

Statele Unite au decis să trimită o navă militară în Marea Neagră în contextul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, potrivit The Times. Forţele Navale americane au informat deja Turcia că o navă militară din cadrul Flotei a VI-a, staţionată în Italia, va traversa Strâmtoarea Bosfor spre Marea Neagră.

Sute de protestatari au intrat în conflict cu poliţia din Grecia, în cadrul unei demonstraţii care marca zece ani de la uciderea unui adolescent de către un ofiţer de poliţie. Incidentul respectiv a provocat unele dintre cele mai importante manifestaţii din ţară, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici