Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

106 afișări

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va prezenta priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European, care va avea loc marţi, 15 ianuarie 2019, la Strasbourg. Şeful Executivului va avea o întrevedere cu preşedintele PE, Antonio Tajani.

Elevii şi grupele din învăţământul se întorc azi la şcoală după o vacanţă de trei săptămâni, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Următoarea vacanţă este cea intersemestrială, în perioada 2-10 februarie 2019.

Gripa mai face o victimă. Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din judeţul Prahova, a murit, numărul deceselor din cauza acestui virus ajungând la şapte în acest sezon, anunţă duminică Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP). Bărbatul suferea şi de alte boli şi nu era vaccinat antigripal.

Uniunea Europeană pregăteşte posibilitatea amânării până în iulie a termenului ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar, în contextul în care Acordul Brexit elaborat de Bruxelles cu Guvernul Theresa May riscă să fie respins de Parlamentul britanic, afirmă surse citate de ziarul The Guardian.

O aeronavă Boeing 707, la bordul căreia se aflau nouă persoane, s-a prăbuşit luni în apropierea aeroportului Fath, situat la vest de Teheran, relatează Euronews, menţionând că momentan nu există informaţii privind persoanele de la bord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici