Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

80 afișări

Autostrada Soarelui, porţiunea între Bucureşti şi Drajna, este închisă circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza poleiului Traficul este închis, de asemenea, pe patru drumuri naţionale, iar pe altul este restricţie de tonaj.

Stratul gros de gheaţă depus pe aeronave aduce întârzieri la decolare pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti. Astfel, sunt înregistrate întârzieri de până la 50 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare.

Anul acesta de 1 şi 8 martie nu se vor mai vinde mărţişoare la Piaţa Romană, Unirii sau Universitate, a decis Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor. Reprezentanţii instituţiei spun că zonele menţionate sunt centrale şi foarte tranzitate, iar prin comerţul cu mărţişoare se împiedică traficul.

Guvernul va discuta, astăzi, un proiect de hotărâre care stabileşte decontarea cheltuielilor de cazare pentru vicepremieri, miniştri şi miniştri delegaţi care folosesc locuinţele administrate de RA-APPS, într-un plafon maxim anual de 55.000 lei.

Raportorul special al Naţiunilor Unite pentru drepturile omului a informat aseară că va călători în Turcia, săptămâna viitoare, unde va conduce o anchetă independentă şi internaţională" privind uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici