Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

29 afișări

Rezoluţia privind statul de drept va fi dezbătută şi votată azi în Parlamentul European. Textul rezoluţiei semnalează îngrijorarea instituţiei UE privind modificarea legislaţiei penale şi judiciare din România din prisma potenţialului de a submina independenţa sistemului judiciar şi lupta anticorupţie.

Două persoane care au vrut să fure ATM-ul dintr-o bancă din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, au provocat o explozie, distrugând geamurile băncii, apoi au fugit. Poliţia a instituit filtre pe străzi pentru a prinde cele două persoane.

Biroul Permanent Naţional al PSD, care se va reuni azi, va analiza propunerile de candidaţi pentru funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale, potrivit unor surse din partid. Vineri expiră interimatul de 45 de zile al Rovanei Plumb la Ministerul Educaţiei Naţionale.

Incendiile de la doua depozite din Ploieşti ard şi în această dimineaţă, după mai bine de 24 de ore de la izbucnirea lor. Incendiul la depozitul de mase plastice, care arde de duminică, au ars 8.000 de metri pătraţi, o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior. La cel de materiale textile au fost degajări mari de fum.

Cod galben de ceaţă şi fum în Beijing, unde biroul de răspuns de urgenţă pentru poluarea aerului a avertizat oamenii să ia măsuri de precauţie. Poluarea aerului va persista până joi. Potrivit prognozei, regiunea Beijing-Tianjin-Hebei va fi afectată de poluare a aerului moderată şi severă în această perioadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici