Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

63 afișări

Cristina Tarcea, şefa instanţei supreme, a declarat, azi, înainte de tragerea la sorţi a completurilor de 5 judecători pentru 2019, că speră ca anul acesta să fie unul liniştit şi normal, în care principiile de Drept să fie repuse în „adevărata lor valoare şi poziţie”.

Bursa de Valori Bucureşti a deschis prima şedinţă a anului în creştere, indicele BET arătând, după primele 20 de minute, un plus de 1,02%, la 7.459,08 puncte.

În perioada 29 decembrie 2018 - 2 ianuarie 2019, pompierii au intervenit la peste 1.100 de intervenţii destinate protecţiei şi siguranţei cetăţenilor. Numărul intervenţiilor a fost în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Meteorologii anunţă risc mare de avalanşe în majoritatea masivelor montane, temperaturi minime de - 23 de grade la munte, ninsori şi vânt. Stratul de zăpadă a depăşit la Bâlea-Lac 170 de centimetri. Salvamontiştii au efective sporite pe munte până la finalul vacanţei şcolare.

Cel puţin opt persoane, dintre care trei bărbaţi şi cinci femei, au murit în urma unui accident feroviar produs ieri în Danemarca. Incidentul a avut loc pe Podul Great Belt, care leagă insulele Zealand şi Funen, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici