HOROSCOP 1 MAI 2020: Zodiile de Pământ, vizate de astre în această zi

Avem parte de o dimineaţă cu surprize plăcute şi mai puţin plăcute din partea conjuncţiei lui Mercur cu Uranus în Taur, iar zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt cele mai vizate semen din acest punct de vedere.

2690 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 MAI 2020: Zodiile de Pământ, vizate de astre în această zi
În a doua parte a zilei, aspectul minor armonios de sextil al Lunii din Leu cu Venus din Gemeni, respectiv cel tensionat de opoziţie al aceleiaşi Luni cu Marte din Vărsător ţine pe jar semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) şi de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător). Trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru.
 
HOROSCOP 1 MAI BERBEC
 
În cel mai bun caz, dimineaţa îţi aduce nişte momente ,,aha” în plan financiar. Ai parte de nişte revelaţii despre cum ai putea economisi nişte sume importante, despre cum ţi-ai putea valorifica resursele deja existente. Există însă şi posibilitatea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat din timp, fie că nu ai putut, fie din cauza faptului că nu fost suficient de perspicace la timp. Dup-amiază, te înţelegi bine cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi copiii, dar pe de altă parte, timpul petrecut cu ei nu compensează pentru lipsa unei vieţi sociale ca cea de dinainte.
 
HOROSCOP 1 MAI TAUR
 
Eşti într-o formă bună astăzi. Ţi se învârt rotiţele bine, ai vorbele la tine şi stai bine cu viteza de reacţie. Totuşi, ţine cont că există riscul să fii pripit(ă) în anumite situaţii, să te arunci cu capul înainte când ar fi mai bine să reflectezi un timp la alegerile făcute. După orele prânzului, îţi vine greu să te mai concentrezi la lucrurile pe care le ai de făcut la serviciu. Îţi fuge mintea la proiectele casnice sau cu familia, la investiţii sau cumpărături pentru weekend. Focusează-te pe sarcinile care ţi-au fost delegate ca să nu rămână pe săptămâna viitoare. 
 
HOROSCOP 1 MAI GEMENI
 
Ai putea reuşi în această dimineaţă să te sustragi de la gândurile în care ai tot persistat în ultima vreme. Ştii şi tu că nu sunt pozitive, că nu îţi aduc plus valoare pe niciun plan, dar tot ţi-a fost greu să te rupi de ele. În cazul altor nativi(e), se constată o şi mai mare obstinaţie în a le cultiva, în a-şi face şi mai multe griji pentru necunoscut. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă), mai puţin concentrat(ă) pe ce rulează în fundalul minţii tale. Dar eşti mai predispus(ă) la certuri.
 
HOROSCOP 1 MAI RAC 
 
Se întâmplă astăzi ceva pozitiv cu proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Un sfat din partea unui colaborator, un ajutor de la un prieten sau nişte măsuri luate pe plan naţional fac să se dezmorţească sectoare ale lor care stagnau sau chiar au dat semne de involuţie. În felul acesta, dezvolţi mai multă încredere în viitor, în faptul că te poţi baza pe oamenii de lângă tine. Apar şi beneficii financiare dup-amiază, fie din aceste schimbări în bine sau de pe urma altor eforturi profesionale. Dar pune câte ceva deoparte pentru cheltuielile ce vor veni.
 
HOROSCOP 1 MAI LEU
 
Dimineaţa aceasta poate fi una a schimbărilor importante, bruşte chiar, în plan profesional. Nu este exclus ca diferenţa să o facă o declaraţie pe care o faci tu într-o conversaţie cu superiorii. Depinde însă numai de tine dacă te aduce în lumina reflectoarelor într-un mod pozitiv sau negativ. A doua parte a zilei te găseşte optimist(ă), animat(ă) de tot felul de viziuni şi idealuri. În plus, ai lângă tine şi oameni care te susţin, care te inspiră să îţi urmezi visurile. Nu te aştepta totuşi să fiţi cu totul de acord unii cu ceilalţi. Se vor duce dezbateri încrâncenate dup-amiază.
 
HOROSCOP 1 MAI FECIOARĂ  
 
Vinerea aceasta te surprinde într-o pasă bună. Ai încredere în viziunile tale, iar pe fondul aspectelor de astăzi, ele se întregesc prin intermediul unor epifanii care îţi dezvăluie lucruri pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Nu este exclus ca acestea să vină de pe urma unor lecturi recente sau a unei conversaţii cu cineva pe care îl admiri pentru erudiţia şi experienţa sa de viaţă. Pe plan profesional, ai susţinere, dar nu este suficient. Trebuie să demonstrezi că poţi face faţă celor mai complexe provocări la locul de muncă. Iar ziua de azi nu duce lipsă de ele.
 
HOROSCOP 1 MAI BALANŢĂ
 
Se poartă astăzi discuţii importante cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii, iar cea mai importantă dintre teme este, fără doar şi poate, cea de ordin financiar. În cel mai bun caz, discutaţi idei de investiţii, dar pe de altă parte, există posibilitatea să se schimbe replici acide pe acest subiect, mai ales dacă unul dintre voi a băgat prea adânc mâna în borcanul cu miere în ultima vreme. Cândva dup-amiază, te concentrezi pe planurile de viitor, dar te simţi legat(ă) de mâini în anumite privinţe. Pare să nu îţi mai priască timpul timpul în izolare.
 
HOROSCOP 1 MAI SCORPION
 
Şi în cazul tău se arată o dimineaţă în care abordezi subiecte importante în conversaţiile cu partenerul. Ţine-ţi sub control tonul vocii, iar dacă nu eşti de acord cu spusele partenerului, fă-i cunoscute ideile tale într-o manieră calmă, care nu riscă să conducă la conflict. În plan profesional, lucrurile merg brici. Ideile îţi sunt întâmpinate cu căldură, nu duci lipsă de productivitate, iar recompensele materiale nu se vor lăsa îndelung aşteptate. Pe de altă parte, familia s-ar putea simţi neglijată şi ţi-ar putea imputa şi faptul că ai uitat de sarcinile domestice pe care ţi le-ai luat pe urmeri ieri.
 
HOROSCOP 1 MAI SĂGETĂTOR
 
În plan profesional, apar tot felul de răsturnări de situaţie în această dimineaţă, iar ritmul de la birou (sau de acasă, în cazul în care lucrezi de la domiciliu) este mai alert ca oricând. În tot tăvălugul care te înconjoară, este important să te menţii într-o stare de echilibru, deasupra lucrurilor, la adăpost de eventualele mici accidentări, de orice natură ar fi ele. Cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii te înţelegi bine, dar pe de altă parte, există posibilitatea să vă contraţi pe seama anumitor subiecte. Principiile voastre nu coincid în puncte destul de importante.
 
HOROSCOP 1 MAI CAPRICORN
 
Se anunţă o dimineaţă plină de spontaneitate şi surprize frumoase alături de persoana iubită şi/ sau copii. Dar chiar dacă lucrurile merg bine, ţine cont că ar putea lua o întorsătură nu prea fericită. Caută aşadar să nu aduci în discuţie subiecte pe marginea cărora riscaţi să vă contraţi. La serviciu, în schimb, ai foarte multă treabă, dar nu pare să te copleşească volumul de sarcini care ţi-a fost delegat. Faci eforturi să te ţii la suprafaţă şi acest lucru se vede. Ai grijă însă cât cheltuieşti, mai ales dacă te bazezi pe un bonus care trebuie să vină curând.
 
HOROSCOP 1 MAI VĂRSĂTOR
 
Se arată astăzi o dimineaţă în care planurile tale casnice sau domestice s-ar putea să nu stea în picioare. S-ar putea însă ca ele să ia o întorsătură pozitivă, să se dovedească schimbările mai reuşite decât ceea ce ţi-ai propus tu să realizezi. Aşa se face că, până diseară, te bucuri de armonie în familie, dar mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Dar acolo unde este dragostea mare sunt şi disensiunile mai puternice. În ceonsecinţă, ai grijă să nu se stârnească unele disensiuni foarte aprinse între tine şi cei dragi, cu persoana iubită mai ales.
 
HOROSCOP 1 MAI PEŞTI
 
Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, iar ideile care-ţi vin astăzi te uimesc şi pe tine. Aşadar, şansele sunt împărţite: din anumite situaţii, reuşeşti să ieşi basma curată, iar în altele s-ar putea să te afunzi mai tare. Asigură-te că nu vei fi unul(a) dintre aceia care piere pe glasul său astăzi. În cazul în care lucrezi de acasă, dup-amiază s-ar putea să te loveşte de unele dificultăţi la locul de muncă. Indiferent dacă ţin de aparatura folosită, de tehnologia pe care nu o prea stăpâneşti ori de neînţelegerile cu colegii de muncă, cert este că nu trebuie să te pierzi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici