HOROSCOP 10 AUGUST: Veşti proaste azi pentru Tauri şi o altă zodie. Ce mesaj poartă astrele pentru tine

Săptămâna se deschide cu intrarea Lunii în semnul Taurului şi cu un sextil armonios al acesteia cu Venus din Rac. Aşadar, ziua de luni vine cu veşti bune pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), mai ales dacă interacţionează unele cu celelalte. Semnele Fixe, printre care se numără Scorpionii, Taurii, dar şi Leii şi Vărsătorii, pot avea însă de tras de pe urma careului tensionat al lui Mercur din Leu cu Uranus din Taur. Le suprind neplăcut unele veşti mai puţin bune.

16852 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 AUGUST: Veşti proaste azi pentru Tauri şi o altă zodie. Ce mesaj poartă astrele pentru tine

HOROSCOP 10 AUGUST: Veşti proaste azi pentru Tauri şi o altă zodie. Ce mesaj poartă astrele pentru tine

Berbec

În prima parte a zilei, te preocupă destul de mult finanţele şi eşti destul de harnic(ă) în ceea ce priveşte gospodăria. Mai exact, faci astăzi diverse cumpărături pentru casă, iar dacă desfăşori lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare în spaţiul de locuit, îţi petreci o bună parte din dimineaţă prin magazine, achiziţionând tot felul de lucruri de trebuinţă. Încearcă touşi să nu te abaţi de la lista pe care ţi-ai făcut-o pentru că există riscul să scapi la achiziţii pe care nu ar fi indicat să le faci acum. Rezumă-te mai degrabă la ceea ce îţi este necesar în acest moment.

Taur

Cu Luna de dimineaţă în semnul naşterii tale, nici nu e de mirare că eşti într-o formă foarte bună la începutul acestei săptămâni, mai ales din punct de vedere mental. În plus, se vede că ai un tonus proaspăt şi din felul în care interacţionezi cu ceilalţi, din lejeritatea cu care comunici la orice nivel. S-ar putea totuşi să existe persoane cu care nu te înţelegi la fel de uşor. Poate fi vorba de cineva din familie la care ţii mult, dar cu care nu prea ai multe lucruri în comun. Lasă de la tine în astfel de momente tensionate.

Gemeni

Eşti prieten(ă) bun(ă) cu norocul în această dimineaţă şi faci ce faci şi scapi de o cheltuială substanţială ori te intersectezi cu o oportunitate importantă de câştig. Acesta-i cu siguranţă rezultatul unor servicii pe care i le-ai făcut cuiva mai demult ori al faptului că, de curând, ai făcut o faptă bună pentru care nu ai aşteptat nimic în schimb. Pe de altă parte, s-ar putea să te viziteze şi veşti proaste. Ori poate te trezeşti că eşti subiectul unor bârfe. Important este să nu pleci urechea la tot ce se aude în jur, deşi zvonurile vin de la un apropiat.

Rac

În această dimineaţă, ai multe motive pentru care să fii entuziast(ă) cu privire la perspectivele zilei. Se anunţă rost de un proiect sau poate ai parte de unele întâlniri de la care ai mari speranţe. Sfatul astrelor pentru tine este să rămâi totuşi precaut(ă). În fond, dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, s-ar putea chiar să nu fie adevărat. Aşadar, dacă cineva încearcă să te convingă prea agresiv să faci o investiţie, vezi cum reacţionează dacă îi ceri un timp de gândire. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul celor care-ţi solicită să ai încredere-n ei.

Leu

Pare că te-ai apropiat destul de mult de unul dintre superiori, iar acest lucru te aduce astăzi în ipostaza de a se propune un proiect, de a-ţi asuma un alt rol decât cel pe care îl ai de obicei la serviciu, unul cu mai multe responsabilităţi. În primă fază, te tentează să răspunzi provocării şi pe bună dreptate, căci ceva de această anvergură poate fi o rampă de lansare în companie şi în domeniul tău de activitate. Ai grijă însă ce implică această propunere, căci s-ar putea să implice mai multă muncă ori lucruri cu care nu eşti de acord.

Fecioară

În prima parte a zilei, eşti optimist(ă) când te gândeşti la premisele acestei zile. Poate azi e ziua cea mare a unui proiect, în care vei vedea rezultatele muncii depuse în ultima vreme. Sau poate că ai parte de unele întrevederi care speri să sudeze unele legături sau să schimbe în bine nişte perspective de viitor. Dacă judecăm însă după aspectele astrale din această dup-amiază, s-ar putea însă ca lucrurile să nu evolueze chiar aşa cum ţi-ai propus. Aşadar, este important să îţi temperezi aşteptările, să te gândeşti că speranţele tale pot fi împlinite doar parţial. Dă dovadă de realism.

Balanţă

La serviciu şi în societate, ai impresia că gestionezi bine situaţiile critice, că ştii cum să abordezi persoanele dificile, cu tot felul de personalităţi puternice şi aşteptări greu de îndeplinit. Într-o anumită măsură, s-ar putea să nu te înşeli în această privinţă, dar există şi aspecte pe care nu le poţi gestiona atât de uşor. La un moment dat, s-a dezechilibrat destul de puternic raportul de forţe dintre voi, iar când se ajunge la bani, spiritele se încing şi nu mai ai ce face. În loc să eviţi anumite subiecte de dragul armoniei, propune un dialog calm pe marginea lor.

Scorpion

De dimineaţă, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu persoanele cu care lucrezi, respectiv cu cel drag. Aveţi viziuni similare despre cum anume aţi putea ajunge la obiectivele comune, vă completaţi unul pe celălalt, iar acţiunile voastre converg în aceeaşi direcţie. În jurul dup-amiezei, se întâmplă însă ceva şi se deraiază de la făgaşul cel bun. Cel mai probabil este vorba de o chestiune de atitudine, despre faptul că unul dintre voi îşi arogă merite sau drepturi care nu-i revin doar sieşi. Este clar că trebuie să rediscutaţi anumite lucruri, că trebuie să stopaţi comportamente care pot deveni o problemă.

Săgetător

În plan profesional, ai parte de o dimineaţă extrem de productivă. Reuşeşti să te motivezi fără prea mari eforturi, nu îţi este greu să te concentrezi şi faci bine faţă la efort, fie el de natură fizică sau mentală. Este important totuşi să păstrezi un echilibru între momentele de focusare maximă şi pauze, mai ales dacă nu te-ai prea odihnit în weekend. În caz contrar, s-ar putea ca seara acestei zile să te găsească epuizat(ă), incapabil(ă) de a te mai ţine de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru după programul de la serviciu. Nu ar trebui să exagerezi aiurea.

Capricorn

Astrele sunt destul de secretoase astăzi cu privire la parcursul tău de azi în plan profesional. Pe de altă parte, sunt extrem de deschise cu privire la sectorul sentimental. Mai exact, ele îţi transmit că te aşteaptă o dimineaţă plină de romantism şi momente frumoase în cuplu şi/ sau în raport cu copiii. S-ar putea totuşi să nu îţi meargă la fel de bine toată ziua pe acest plan. Putem deduce asta din aspectele formate dup-amiază, care denotă un risc de tensiuni în acest domeniu de viaţă. Nu da dovadă de posesivitate şi ai încredere în cei dragi din familie.

Vărsător

Prima parte a acestei zile favorizează nativii(ele) care lucrează de acasă ori în gospodărie, conferindu-le mult spor la treabă şi o comunicare eficientă cu cei dragi pe teme casnice. Însă lucrurile nu par să evolueze la fel la prânz: pentru această parte a zilei, se prognozează tensiuni în raport cu familia, cel mai probabil pe baza unor chestiuni gospodăreşti, domestice sau locative. Aşadar, s-ar putea să se întâmple ceva dimineaţă care schimbă cu totul atmosfera în casă. Iar dacă lucrezi de acasă, reproşurile ţi s-ar putea trage de pe urma faptului că nu te împarţi corect între familie şi muncă.

Peşti

În raport cu anumite persoane şi cu privire la anumite subiecte, comunici bine astăzi şi se vede din felul în care vorbeşti că eşti entuziasmat(ă) în privinţa interlocutorului sau a temei discuţiei. Dar dacă te simţi obligat(ă) să faci ceva ori ai în agendă doar activităţi repetitive, pur şi simplu nu se mai poate vorbi cu tine. Ai tendinţa să te răsteşti, nu asculţi cu atenţie sau pur şi simplu eviţi orice conversaţie. Încearcă să nu procedezi în acest mod - ţi-ar fi mai bine dacă te-ai achita de aceste munci cât de repede poţi pentru a te concentra pe altceva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici