HOROSCOP 10 februarie. Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Vezi dacă astrele vor să te înveţe pe tine această lecţie

Mercur din Vărsător face azi un careu tensionat cu Marte din Taur, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) primesc nişte veşti nu prea plăcute sau fac ele afirmaţii care le atrag neplăceri.

13725 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 februarie. Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Vezi dacă astrele vor să te înveţe pe tine această lecţie

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Berbec

Acesta nu este cel mai bun moment în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup. S-ar putea ca perspectivele să fie mai atrăgătoare decât rezultatele propriu-zise, ceea ce înseamnă că, altfel spus, rişti să cazi pradă unor iluzii sau unor viziuni care nu se pot traduce în realitate. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu-ţi iei angajamente încă, să mai cercetezi lucrurile înainte pe cont propriu, până să te înhami la ceva de la care nu mai poţi da înapoi. Este de înţeles că ai speranţe mari, dar afişează mai mult realism.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Taur

La locul de muncă, te aşteaptă azi o zi în care faci faţă greu stresului cu care vin la pachet sarcinile care îţi sunt delegate. Sau poate că nu ai viziuni compatibile cu ale şefilor în legătură cu ceea ce trebuie să faci în ceea ce le priveşte. În orice caz, lucrurile evoluează mai greu decât de obicei şi este foarte uşor să te descurajezi din această privinţă. Încearcă să te deschizi şi altor perspective, să nu faci o fixaţie pentru propriile păreri. În caz contrar, s-ar putea să îţi îngreunezi treaba şi capacitatea de a colabora eficient cu ceilalţi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Gemeni

Nu eşti în cea mai bună dispoziţie astăzi şi acest lucru se vede din modul în care vorbeşti şi te porţi. Poate s-a întâmplat ceva de curând care te-a supărat sau poate că s-au adunat mai multe motive pentru care nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă. Încearcă să nu îţi accentuezi şi mai această pasă stând prea mult în compania unor persoane care nu fac decât să te afecteze şi mai mult din acest punct de vedere. Ai nevoie să vorbeşti despre ceea ce simţi pentru a-ţi recăpăta echilibrul la nivel emoţional şi mental până la finalul zilei.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Rac  

Felul în care merg lucrurile astăzi îţi dau de gândit că ai motive să te îngrijorezi cu privire la evoluţia unei relaţii, a unui parteneriat şi/ sau a unui proiect. Cu siguranţă nu este vorba exclusiv de ceva care s-a întâmplat astăzi, ci mai dragă de nemulţumiri care s-au tot adunat de ceva vreme încoace şi care au ieşi azi la suprafaţă într-un fel sau altul. Oricare ar fi sentimentele tale vis-a-vis de starea de fapt a lucrurilor, poate ar fi mai bine să mai aştepţi înainte să spui sau să faci lucruri pe care nu le poţi retrage apoi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Leu  

Îţi vine greu să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei care lucrezi, iar în cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca nici interacţiunile cu superiorii să nu fie dintre cele mai fericite. În ambele situaţii, problema s-ar putea să fie de fapt una care ţine de modul în care se gestionează raporturile de putere în aceste relaţii. Încearcă să vezi ce poate fi făcut pentru a se restabili echilibrul la acest nivel, pentru a putea ajunge împreună la puncte de vedere şi strategii care reflectă contribuţia fiecăruia dintre voi la proiectele comune pe care le aveţi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Fecioară

În plan profesional, te aşteaptă şi pe tine o zi destul de agitată şi aglomerată. S-ar putea să se complice unele sarcini de serviciu despre care credeai că vor evolua mai uşor ori să apară răsturnări de situaţie pe care nu le-ai luat în calcul. Pari să nu stai prea strălucit nici cu energia şi productivitatea, iar acest lucru îţi afectează şi mai mult ritmul de lucru. Încearcă să te ocupi doar de treburile urgente, să nu te încarci peste măsură. Altfel, s-ar putea să fii pasibil(ă) de erori, care implică mai mult efort şi timp pentru a le remedia.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Balanţă

La nivelul vieţii sentimentale şi în relaţia cu copiii, lucrurile s-ar putea complica astăzi. Planează asupra voastră o atmosferă tensionată, pe care o gestionezi greu, mai ales dacă nu obişnuiţi să comunicaţi deschis în ceea ce priveşte nevoile şi dorinţele voastre. O idee bună pentru a traversa mai uşor acest moment ar fi să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu cei dragi, să fii tu cel(a) care are iniţiativa dialogului dacă nu vezi disponibilitate în ceea ce îi priveşte în această direcţie. Încearcă să vezi ce s-a întâmplat de conexiunea voastră s-a întrerupt la un moment dat.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Scorpion

Nici pentru tine nu se arată o zi prea liniştită în familie. Aspectele astrale prefigurează unele discuţii în contradictoriu cu privire la chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ, care fie au apărut astăzi, fie ai evitat să te ocupi de ele mai din timp. Oricare ar fi scenariul în care te regăseşti, este clar că nu poţi amâna la infinit o discuţie pe tema acestora. În caz contrar, s-ar putea complica şi mai mult lucrurile, ceea ce va duce la o agravare a acestor probleme şi deci la relaţii şi mai tensionate între tine şi persoanele apropiate din familie.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Săgetător 

La locul de muncă ai putea avea parte azi de dificultăţi în a discuta anumite chestiuni cu colegii de muncă. Problema nu este doar atmosfera care se creează în astfel de momente, ci şi faptul că riscă să apară greşeli pe care fie nu le poţi repara, fie îţi aglomerează şi mai mult programul pentru că trebuie să reiei de la capăt anumite sarcini. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de defecţiuni tehnice ori de probleme pe care le ridică aparatura de la birou. Este bine să te gândeşti din timp la astfel de scenarii, dacă poţi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Capricorn

Ţine-te astăzi departe de cheltuieli. Apar tot felul de tentaţii în jurul tău, iar dacă le dai curs, s-ar putea ca bugetul tău să fie mai redus în a doua parte a săptămânii, când ţi-ai propus poate nişte activităţi care implică unele investiţii. Aşadar, poate ar fi mai bine să te opreşti din a găsi justificări pentru anumite achiziţii care nu figurează pe lista de cumpărături. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre nişte obligaţii de familie pe care nu le pot amâna şi care îi/le solicită financiar destul de mult, cum ar fi o zi de naştere.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Vărsător

În raport cu familia, nu te aşteaptă o zi prea grozavă. Anumite evenimente fac să iasă la iveală diferenţele de caracter şi mentalitate între tine şi cei dragi, iar nici tu, nici ei nu păreţi să dispuneţi de răbdarea necesară pentru a le gestiona într-un mod paşnic, neconflictual. Din acest motiv, s-ar putea să apară unele conflicte între voi astăzi, care riscă să nu conducă niciunde, pe lângă faptul că nu par să aibă o miză. Încearcă să faci din aceste momente un prilej de a te deschide faţă de cei dragi şi de a-i încuraja să facă acelaşi lucru.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE - Peşti

Trebuie să ai mare grijă în cine şi în ce informaţii ai încredere astăzi. Se vehiculează în jurul tău tot felul de teorii şi de scenarii, iar unele din ele s-ar putea să fie menite să te inducă în eroare. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să faci puţină cercetare pe cont propriu înainte să crezi ceea ce se aude în jurul tău. În caz contrar, s-ar putea să începi să-ţi faci griji degeaba sau poate că iei nişte decizii cu caracter definitiv, care nu mai pot fi schimbate mai încolo, oricât de mult îţi vei dori asta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici