HOROSCOP 10 iunie. Luna Nouă în Gemeni dă totul peste cap

Astăzi se formează fenomenul de Lună Nouă în Gemeni, eveniment astral care, în cazul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) vine la pachet cu noi începuturi în domenii vitale de viaţă.

30027 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iunie. Luna Nouă în Gemeni dă totul peste cap

HOROSCOP 10 iunie 2021

HOROSCOP 10 iunie - Berbec

Luna Nouă de astăzi ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care interacţiunile cu ceilalţi vor juca un rol important în perioada care urmează. Prin intermediul discuţiilor cu ceilalţi, nu doar că reuşeşti să consolidezi relaţii care îţi vor fi benefice în viitor, ci intri, de asemenea, în posesia unor informaţii care ţi-ar putea fi de folos pe plan profesional, pentru a-şi asigura mai multe privilegii la locul de muncă, din punct de vedere financiar inclusiv. În cadrul negocierilor, ştii când să vorbeşti şi când să asculţi, astfel că îţi impui cu foarte multă uşurinţă punctul de vedere.

HOROSCOP 10 iunie - Taur

Luna Nouă se formează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ocazie cu care te preocupă mai mult aspectul financiar în zilele care urmează. Vestea bună este aceea că te intersectezi cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor decât de obicei. Ele s-ar putea să apară fie prin intermediul unor proiecte suplimentare de la serviciu, fie pe filiera unor activităţi extraprofesionale pe care le derulezi după programul de la serviciu. În orice caz, reuşeşti să acoperi nişte goluri în buget pentru care ţi-ai făcut destul de multe griji recent.

HOROSCOP 10 iunie - Gemeni

Luna Nouă de azi se perfectează în semnul naşterii tale, prilej numai bun ca, în zilele următoare, să te concentrezi mai mult pe propria persoană, să te pui pe primul loc. Ţi-ar prinde bine o mică schimbare de look sau câteva articole noi de îmbrăcăminte în garderbă. Astfel de răsfăţuri te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să te raportezi la ceilalţi într-un mod mai asertiv. Aşadar, profită de oportunitatea pe care ţi-o oferă această lunaţie pentru a lucra mai mult la propria persoană, mai ales dacă te-ai neglijat în favoarea altor lucruri în ultima vreme.

HOROSCOP 10 iunie - Rac

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că vei avea tendinţa mai des să te gândeşti la trecut în zilele care urmează. Sau poate că revin în peisajul actual situaţii sau persoane care nu mai fac parte din prezent, care te provoacă să te ocupi de nişte aspecte pe care le-ai ignorat de o perioadă de un timp încoace. Fie că le continui sau le închizi, cert este că este mai bine decât să le neglijezi existenţa. Unele lucruri se cer procesate pentru a putea merge mai departe.

HOROSCOP 10 iunie - Leu

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, fapt pentru care te preocupă intens modul în care acestea vor evolua pe termen lung. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului ar putea face nişte progrese importante, chiar surprinzătoare, la acest nivel, în timp ce alţii(tele) cunosc persoane care îi/le încurajează sau chiar le ajută să facă primii paşi în direcţia iniţiativelor pe care vor să le implementeze. În orice caz, pari să fii entuziast(ă) cu privire la viitor şi ai multe idei bune în care merită să investeşti din timpul şi energia ta.

HOROSCOP 10 iunie - Fecioară

Luna Nouă de astăzi se manifestă în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că pui acest domeniu de viaţă pe primul loc în perioada următoare. Ai toate motivele să faci acest lucru, căci apar oportunităţi să te remarci, să le arăţi superiorilor că eşti capabil(ă) de performanţe pe care nu şi le-au imaginat. În cazul în care începi un nou loc de muncă zilele acestea, auspiciile sunt bune din punct de vedere astral, iar comunicarea va fi un aspect important, de care va trebui să ţii constant seama. Ai intrat pe o pantă ascendentă pe acest plan.

HOROSCOP 10 iunie - Balanţă

Luna Nouă de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest eveniment astral poate coincide cu perioada de concediu, cu finalizarea unui ciclu de studii, ceea ce, din punct de vedere astrologic, semnalează un început promiţător, un binemeritat moment de răgaz după o jumătate de an dificilă. În cazul altora, poate fi vorba de debutul unui proces birocratic complicat, dar care le va aduce beneficiile scontate. Cel puţin pentru moment, ritmul în care se mişcă lucrurile le dă speranţa că nu va dura foarte mult.

HOROSCOP 10 iunie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi bine să iei în calcul ideea unui proiect cu partenerul de viaţă şi/ sau cu o persoană de încredere din domeniul tău de activitate. S-ar putea să dureze mai puţin decât te-ai aşteptat până amortizaţi investiţiile făcute. Dacă eşti implicat(ă) deja într-un parteneriat, dar raportul de forţe dintre voi s-a cam dereglat în ultima vreme, energiile acestei lunaţii te vor ajuta să readuci balanţa în stare de echilibru. Trebuie să dai dovadă de mai multă transparenţă, să comunicaţi ceva mai mult.

HOROSCOP 10 iunie - Săgetător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, iar rolul ei este acela de a-ţi atrage atenţia asupra relaţia de cuplu, asupra modului în care interacţionezi cu cei cu care lucrezi. Dacă au tot existat tensiuni între voi în ultima perioadă, poate ar fi cazul să apelezi la abordări noi pe plan sentimental şi în relaţia cu colegii de muncă. Încearcă să comunici mai mult, să vorbeşti despre ceea ce te deranjează sau poate nu ai înţeles. În felul acesta, vei evita uşor momentele de stânjeneală şi tensiune care au tot apărut în ultima vreme.

HOROSCOP 10 iunie - Capricorn

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să faci mici schimbări în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi de lucru. Ai putea avea mult de câştigat dacă încerci să mănânci la ore regulate, să te pui în pat mai devreme. În plan profesional, este o perioadă bună în care să încerci tehnici de lucru noi, pe care nu le-ai explorat până acum. Dacă intenţionezi să îţi faci nişte investigaţii medicale, veştile primite s-ar putea să te bucure, căci nu este vorba despre ceva foarte serios.

HOROSCOP 10 iunie - Vărsător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun ca, în aceste zile, să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Aţi avut cu toţii alte priorităţi în ultima vreme, iar momentele de calitate unul în compania celuilalt au cam lipsit. Încearcă să te revanşei propunându-le ceva special cândva astăzi sau în zilele care urmează. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca cineva să-ţi ofere foarte multă atenţie în aceste zile. Din câte se pare, nici tu nu eşti indiferent(ă) la adresa lui/ei.

HOROSCOP 10 iunie - Peşti

Luna Nouă de astăzi ocupă casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că îţi este mai uşor să comunici cu cei dragi, că nu te poticneşti de diferenţele de mentalitate şi de caracter care există între voi. În cazul în care eşti în căutarea unei locuinţe, fie că vrei să închiriezi sau să cumperi, s-ar putea să găseşti o oferă foarte bună, la care nici nu te-ai fi aşteptat. Favorabile în acest context sunt şi celelalte investiţii de ordin domestic, cum ar fi cele în obiectele electrocasnice sau în satisfacerea unor nevoi de bază ale familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici