HOROSCOP 11 martie – Intuiţia scapă aceste zodii de la situaţii-limită. Vezi aici dacă te numeri printre ele

Luna intră azi în Rac şi face un trigon armonios la Mercur din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt mai bine conectate la vocea lor interioară şi mai pregătite să înfrunte necunoscutul.

12385 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 martie – Intuiţia scapă aceste zodii de la situaţii-limită. Vezi aici dacă te numeri printre ele

HOROSCOP 11 martie - Berbec

Se anunţă o zi perfectă pentru nativii(ele) care, după orele de program, intenţionează să petreacă mai mult timp cu familia sau să se ocupe mai îndeaproape de sarcinile lor gospodăreşti. În felul acesta, vor reuşi să menţină o relaţie apropiată cu cei dragi, dar şi să evite eventualele reproşuri cu care s-ar putea alege dacă nu îşi respectă angajamentele luate faţă de familiei. Aşadar, ai toate motivele din lume să faci din casă şi din cei dragi o prioritate, cu toate că ar putea apărea alte lucruri pe care ai vrea să le faci în după-amiaza acestei zilei de vineri.

HOROSCOP 11 martie - Taur

Dacă intenţionezi să lucrezi astăzi la proiectele tale, astrele promit să îţi sprijine aceste preocupări. Vei primi sfaturi valoroase din partea unor persoane cu care ai în comun aceleaşi viziuni şi idealuri, care te inspiră să îţi urmezi visurile. Din patea altora, primeşti ajutor propriu-zis, poate chiar şi la nivel material. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti motivat(ă) să te gândeşti pozitiv la viitor, să ai încredere în ceea ce vrei să realizezi atunci. Vor apărea cât de curând şi rezultatele, iar în unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de unele profituri la care nu te-ai aşteptat.

HOROSCOP 11 martie - Gemeni

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Cel mai probabil, va fi vorba despre un proiect adiţional la serviciu, despre o activitate extraprofesională în domeniul de activitate în care lucrezi de obicei. O şansă ca aceasta te ajută, de asemenea, să îţi consolidezi renumele, să te apropii mai mult de persoane de la serviciu sau din sectorul tău de lucru care te pot sprijini pe mai departe. Aşadar, este important să dai dovadă de profesionalism şi tact, întrucât este posibil să te alegi şi cu alte beneficii la care nu te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 11 martie - Rac

Te bucuri astăzi de o stare bună de spirit, de o mentalitate care te ajută să îţi duci la bun sfârşit planurile pe astăzi. Se anunţă o zi bună, mai ales, pentru nativii(ele) care se află într-o deplasare ori care au parte azi de discuţii cu o persoană de altă naţionalitate. Reuşesc să treacă peste diferenţele culturale şi să ajungă la o viziune comună. De asemenea, fac faţă cu bine problemelor birocratice, pe care reuşesc să le depăşească mult mai uşor decât şi-au imaginat. Cu alte cuvinte, sunt mai aproape decât credeau de tot felul de victorii în plan personal.

HOROSCOP 11 martie - Leu

Eşti mai sensibil(ă) azi decât de obicei, dar acest lucru nu este neapărat unul rău, căci pe de altă parte, eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce îţi transmite intuiţia în legătură cu actualele situaţii de viaţă. Ştii exact când să acţionezi şi când ar fi mai bine să mai aştepţi. În fond, unele circumstanţe din viaţa ta sunt în continuă mişcare, iar unele problemele s-ar putea rezolva de la sine, pe parcurs, fără prea mult efort şi bătaie de cap din partea ta. Aşadar, alege-ţi cu grijă luptele şi lasă-le pe unele în seama Universului.

HOROSCOP 11 martie - Fecioară

Se anunţă o zi productivă azi pentru nativii(ele) care lucrează în cadrul unor proiecte comune, care caută să facă progrese în raport cu planuri de viitor care implică diverşi prieteni sau colaboratori. Se pare că vă doriţi aceleaşi lucruri de la aceste iniţiative, că aveţi idei similare cu privire la obiectivele voastre pe termen lung. În cazul în care eşti single, nu este exclus să îţi dai seama că ai început să ai unele sentimente noi faţă de un prieten. Ai grijă cum tratezi această situaţie şi gândeşte-te bine dacă ar fi chiar indicat să faci cum îţi dictează instinctul.

HOROSCOP 11 martie - Balanţă

Te bucuri astăzi de un nivel ridicat de randament, semn că nimic din ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi nu va fi prea greu de dus la îndeplinire. S-ar putea chiar să realizezi mai multe lucruri decât ţi-ai propus graţie faptului că ştii să te ordonezi şi să îţi ierarhizezi priorităţile astfel încât, la sfârşitul zilei, să le poţi face pe toate şi încă ceva pe lângă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă şi de sănătatea ta, mai ales dacă mediul în care activezi este unul stresant, în care te asaltează presiuni şi probleme din toate părţile.

HOROSCOP 11 martie - Scorpion

Simţul tău creativ iese astăzi la iveală, iar dacă lucrezi într-un domeniu artistic, vei vedea că, până la finalul zilei, vei fi reuşit să găseşti o soluţie ingenioasă la o situaţie cu care te confrunţi în această perioadă în plan profesional. În plus, eşti pe aceaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, ceea ce te ajută să petreci timp de calitate cu ei în a doua parte a zilei, atunci când te întorci de la serviciu. În cazul în care eşti într-o relaţie la distanţă, apar astăzi veşti bune cu privire la o posibilă revedere.

HOROSCOP 11 martie - Săgetător

Ai parte azi de momente liniştite acasă, alături de cei dragi ai tăi, lucru vizibil mai ales în cazul nativilor(elor) care au avut parte recent de tensiuni în raport cu apropiaţii. Pare că lucrurile au revenit pe calea cea bună, că se fac eforturi de ambele părţi pentru a evita probleme similare pe viitor. În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă casnică sau locativă, acum este momentul să daţi mână de la mână şi să o rezolvaţi. În felul acesta, o veţi depăşi mai uşor şi veţi ajunge la liman, unde puteţi să vă ajustaţi planurile de viitor.

HOROSCOP 11 martie - Capricorn

Poţi astăzi să îi spui orice partenerului de viaţă. Sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă şi acest lucru se vede din modul în care vorbiţi unul cu celălalt, din modul în care reuşiţi de fiecare dată să depăşiţi momentele de tensiune apărute în plan sentimental sau familial. Profită de acest context astral pentru a aduce în discuţie acele subiecte care ar fi provocat discuţii în contractoriu. Vei vedea că, până şi în cele mai complicate situaţii, veţi găsi un teren comun, fără prea multă pierdere de timp şi energie. Binele comun este mai important acum decât satisfacerea unor orgolii mărunte supradimensionate.

HOROSCOP 11 martie - Vărsător

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de ordin financiar. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de sarcini extraprofesionale, în domeniul de activitate principal al nativilor(elor) acestui semn sau într-un sector cu care cochetează doar din când în când. În alte situaţii, apar comisioane care-ţi aduc un plus la salariu şi te pregătesc pentru situaţii pe care nu le-ai anticipat. Oricare ar fi situaţia, cert este că începi să faci progrese în plan financiar, că lucrurile încep să stea din ce în ce mai bine pentru tine pe acest plan. Te bucuri de stabilitate.

HOROSCOP 11 martie - Peşti

Timpul petrecut azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii îţi aduce fericire şi întreţine o stare de spirit pozitivă. În cazul în care nu există cineva în viaţa ta, dar îţi place cineva, astăzi este o zi bună în care să ieşiţi şi să vă cunoaşteţi. S-ar putea să vă daţi seama că aveţi mai multe în comun decât aţi anticipat, că vă inspiraţi unul pe celălalt să vă bucuraţi mai mult de prezent şi de lucrurile mici. De fapt, de asta aveai nevoie cu adevărat în această perioadă: de cineva care să te ajute să trăieşti clipa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici