HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2020: Zodiile Cardinale au necazuri azi. Doar una scapă ca prin urechile acului

  • Astăzi Luna din Rac formează trei aspecte importante.
  • În prima şi în a doua parte a zilei, perfectează configuraţii tensionate de careu cu Mercur din Balanţă şi opoziţie cu Jupiter din Capricorn, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţe, Capricorn) se simt atacate din toate părţile.
  • Racii în schimb, ca celelalte semne de Apă (Scorpion, Peşti) de altfel, au parte însă de o seară liniştită graţie trigonului cu Neptun retrograd din Peşti.
6028 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE 2020: Zodiile Cardinale au necazuri azi. Doar una scapă ca prin urechile acului

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE BERBEC

Pentru tine, sâmbăta aceasta ar putea aduce unele conflicte în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Ele ar putea pleca de la diferenţele de rang pe care îl aveţi la serviciu, mai ales dacă lucraţi în aceeaşi companie sau domeniu. Sau poate este vina atitudinilor pe care le aduceţi acasă de la birou. Spre seară, se aşterne însă liniştea, dar astfel de situaţii ar trebui discutate şi nu măturate expeditiv sub proverbialul covor.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE TAUR

Sâmbăta, pentru tine, vine la pachet cu un potenţial risc de tensiuni în conversaţii, generate cele mai probabil de diferenţele de mentalitate între tine şi interlocutori ori de faptul că aveţi idei diametral opuse cu privire la modul în care trebuie abordată o chestiune de interes comun. Nu da curs certurilor, ci lasă mai bine lucrurile în aer. O discuţie diseară cu partenerul se poate dovedi de-a dreptul revelatoare şi te ajută să te lămureşti.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE GEMENI

Ziua de azi ar putea conduce, prin aspectele astrale create, la un comportament financiar riscant sau la cheltuieli pe care nu le-ai anticipat şi care nu fac deloc bine bugetului tău de weekend. Dacă vrei să îţi impresionezi persoana iubită şi/ sau copiii ori să te revanşezi faţă de ei pentru ceva din trecut, nu miza pe cadouri scumpe, ci pe dovezi reale de afecţiune/ redresare. În plus, nu ceda tendinţelor de gelozie şi posesivitate.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE RAC

Astăzi te-ai putea confrunta cu dificultatea de a alege între viaţa de familie şi carieră, între ceea ce îţi spune sufletul să face şi modul în care ţi-ai dori să îţi petreci timpul liber, respectiv nevoile şi cerinţele circumstanţelor de moment. Nu te aştepta aşadar ca, dacă optezi pentru sectorul din urmă, partenerul şi implicit familia să reacţioneze bine. Ei şi-ar dori ca măcar în weekend sau la evenimentelor speciale să fii acolo pentru ei.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE LEU

Dacă lucrezi în această zi a sfârşitului de săptămână, nu este o surpriză dacă dai dovadă de un randament mai scăzut, dacă ai tendinţa să procrastinezi în loc să îţi faci treaba. Iar dacă eşti obosit(ă) psihic peste măsură, există riscul să ajungi să te resimţi la nivel fizic, să nu mai ai energie de nimic odată ce finalizezi ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Cu toate acestea, seara zilei pare să te găsească relaxat(ă).

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Aceasta pare a fi una din acele zile în care nu prea reuşeşti să te împarţi între preocupările de moment şi cele pe termen lung, între planurile cu cei dragi şi angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de prieteni. Suprinzător însă, chiar şi dacă oricare din acestea implică chestiuni dificil de suportat, tot îţi este greu să alegi. Cu riscul de a supăra pe unii sau pe alţii, ia o decizie gândindu-te la tine.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Tu te-ai putea număra printre nativii(ele) care nu se pot dedica astăzi în totalitate familiei. Poate ţi-ai luat de lucru şi acasă ori trebuie să ajungi - de urgenţă sau pentru că aşa cere programul - la birou. Dacă te fofilezi în încercarea de a petrece mai mult timp cu familia, poţi să regreţi mai târziu, când şefii îţi cer socoteală pentru că ai dezertat. În cazul în care e vorba de ceva important, familia va înţelege.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE SCORPION

Din pricina stresului sau a nemulţumirilor pe care le-ai acumulat peste săptămână, există riscul ca multe din coversaţiile pe care le ai astăzi să scoată la iveală un comportament pasiv-agresiv din partea ta sau o atitudine văd conflictuală. Aşadar, este foarte important să nu te implici sau să stârneşti dezbateri inutile. Discuţiile cu prietenii fac însă excepţie de la regula zilei, în sensul în care ele te inspiră şi îţi schimbă în bine dispoziţia neplăcută.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Anumite planuri de sâmbătă pe care ţi le propun azi prietenii s-ar putea să nu se încadreze în bugetul de astăzi şi nici chiar în cel pe care ţi l-ai desemnat pentru acest final de săptămână. Ai putea fi tentat(ă) să accepţi pentru a epata ori pentru a te decupla de la stresul acumulat în ultimele zilei, dar asta s-ar putea să te împiedice să mai poţi face, spre seară, unele investiţii în plan profesional.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Dacă se întâmplă astăzi să se işte un conflict între tine şi partenerul de viaţă, cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să baţi cu pumnul în masă - în sensul proverbial, bineînţeles - sau să te impui printr-un ton ridicat ori prin referire la statutul pe care îl ai în alte sectoare. Mai bine lasă un final deschis şi reia diseară discuţiile, atunci când vă mai calmaţi. Astfel, nu se ajunge prea departe.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

În cazul în care te aşteaptă azi o zi lucrătoare, află că lucrurile vor merge greu şi vei resimţi din plin încărcătura emoţională a zilei şi volumul de muncă ce îţi revine. Aşadar, este esenţial să găseşti modalităţi prin care să te automotivezi, să vezi partea plină a paharului şi a eforturilor pe care le depui când alţii se bucură de timp liber. În cazul tău, va fi vorba de o recompensă financiară foarte importantă.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE PEŞTI

Dacă ţi-ai făcut astăzi planuri cu cercul de prieteni şi mai ales în cazul în care nu l-ai/i-ai informat din timp pe partener/ copii despre ele, poţi să te alegi cu o ceartă în toată regula acasă. Încearcă să rezonezi cu ei, să vezi dacă nu cumva le-ar conveni să faceţi ceva special împreună diseară. Poate că nu vă veţi mai putea ţine de ceea ce v-aţi propus iniţial, dar mai bine ceva decât deloc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici