HOROSCOP 13 aprilie. Revelaţii neplăcute pentru aceste zodii. Conştientizează ce le lipseşte

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus din Taur şi la un careu tensionat cu Saturn din Vărsător, prilej cu care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se trezesc descoperite, în sensul că îşi dau seama brusc de o situaţie neplăcută în care se află, de nişte lipsuri pe care le au.

24988 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 aprilie. Revelaţii neplăcute pentru aceste zodii. Conştientizează ce le lipseşte

HOROSCOP 13 aprilie. Revelaţii neplăcute pentru aceste zodii. Conştientizează ce le lipseşte

HOROSCOP 13 aprilie - Berbec

Nu este o idee prea bună ca astăzi să faci investiţii în proiecte de grup sau planuri de viitor, indiferent dacă îţi aparţin sau nu. S-ar putea ca, la suprafaţă, premisele să fie bune, dar să evolueze într-o direcţia nepotrivită cât de curând, să ajungi în punctul de a încasa unele pagube destul de mari dacă nu te opreşti la timp. Aşadar, poate ar fi o idee mai bună să îţi iei un timp de gândire înainte de un angajament financiar care implică unele riscuri. S-ar putea să apară, între timp, informaţii care te vor ajuta să iei decizia potrivită.

HOROSCOP 13 aprilie - Taur

Ceva din comportamentul tău sau din discursul tău de astăzi s-ar putea să îi deranjeze pe superiori destul de mult. Poate din acest motiv este o idee mai bună să nu vehiculezi teorii care se abat de la paradigma lor sau de la modul în care se derulează anumite operaţiuni la serviciu, mai ales dacă nu ai argumente suficient de puternice să îţi susţii punctul de vedere. Aşadar, altfel spus, trebuie să pui în cântar repercusiunile negative de imagine pe care ai putea să ţi le atragi şi beneficiile pe care le-ai putea obţine de pe urma luării de poziţie.

HOROSCOP 13 aprilie - Gemeni

S-ar putea ca starea ta de spirit de astăzi să nu fie cea mai bună. Ar putea avea legătură cu ceva ce s-a întâmplat săptămâna trecută, cu un eveniment de astăzi sau poate că este doar o indispoziţie trecătoare, fără o sursă anume. În orice caz, încearcă să te ţii departe de sursele de stres şi de situaţiile care ar putea să genereze şi mai multă energie negativă în jurul tău. Lasă, aşadar, pe mâine discuţiile mai complicate sau sarcinile de serviciu care sunt prea greu de îndeplinit în condiţiile de azi. Le vei aborda cu mai multă pricepere mâine.

HOROSCOP 13 aprilie - Rac

Un element destul de important dintr-un plan de viitor, un proiect, o relaţie de prietenie sau de colaborare se schimbă astăzi, iar odată cu această turnură, s-ar putea să dea năvală tot felul de griji şi frământări, mai ales din partea ta. Trebuie să fii atent(ă) însă şi să vezi dacă chiar este vorba de ceva care este sub influenţa ta, dacă nu cumva îţi faci probleme pentru ceva ce nu poţi schimba. Încearcă, aşadar, să te uiţi cu un ochi critic la ce se întâmplă acum în viaţa ta şi să recapeţi controlul pentru a putea aplica o soluţie.

HOROSCOP 13 aprilie - Leu

Relaţia cu superiorii şi/ sau cu partenerul de viaţă s-ar putea confrunta astăzi cu unele probleme. De vină s-ar putea să fie pornirile autoritare pe care unul dintre voi le are. Dacă tu te confrunţi cu această tentaţie, încearcă să îi rezişti, să adopţi o altă atitudine faţă de cei din jurul tău, mai ales dacă aceste tendinţe îţi pot genera probleme. Apoi, nici în viaţa de cuplu nu este indicat ca unul dintre parteneri să facă pe cocoşul. Problemele de acest gen semnalează, de fapt, că lasă de dorit comunicarea, că mai trebuie să se lucreze la acest aspect.

HOROSCOP 13 aprilie - Fecioară

Dacă te întrebai care din zilele acestei săptămâni va fi cea mai aglomerată şi stresantă pentru tine, află că ea a început în această dimineaţă. Vestea bună este însă faptul că dispui de energia şi viteza de reacţie să răspunzi în cel mai bun mod provocărilor cu care te-ai putea întâlni astăzi. S-ar putea schimba termene-limită, modalităţi de lucru sau aşteptări, care implică să aduci schimbări destul de importante strategiilor la care te-ai gândit iniţial. Pe de altă parte, la finalul zilei, vei constata că ai ieşit cu brio la liman, că lucrurile au mers bine în ciuda începutului greu.

HOROSCOP 13 aprilie - Balanţă

Astăzi s-ar putea contura nişte tensiuni între tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau copii. Această atmosferă încărcată stătea să erupă de câteva zile deja, poate chiar de mai mult timp, iar ceva din ce se întâmplă astăzi scoate supapa şi ajung la suprafaţă tot felul de supărări şi frustrări. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre un ataşament care riscă să devină nesănătos, mai ales atunci când sentimentele nu sunt, poate, reciproce. Trebuie să vezi ce este de făcut pentru a nu suferi degeaba, pentru a nu duce înspre ceva toxic.

HOROSCOP 13 aprilie - Scorpion

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cineva din familie, cel mai probabil pe o temă de ordin domestic, casnic sau locativ. Aveţi păreri diferite despre ceea ce ar trebui făcut şi, din câte se pare, vă este greu să ajungeţi la un consens. Încearcă să vezi dacă nu cumva sursa acestei compatibilităţi sau factorul care o agravează este orgoliul supradimensionat, al tău sau al lor. Aşadar, este nevoie de un dialog deschis cu privire la această chestiune de interes pentru toată familia. În caz contrar, problema poate căpăta proporţii şi mai mari.

HOROSCOP 13 aprilie - Săgetător

Comunicarea cu colegii de muncă nu este la nivelul optim astăzi. Poate că aveţi păreri diferite în ceea ce priveşte soluţia cea mai potrivită în cazul unei probleme comune sau poate că, de fapt, vă confruntaţi cu o neînţelegere pricinuită de mijloacele alternative de comunicare pe care le utilizaţi în această perioadă. În orice caz, este clar că trebuie să schimbi ceva în abordarea ta pentru a te face înţeles(asă). Caută să vezi de la ce au pornit discuţiile în contradictoriu şi vezi ce poţi face pentru a remedia acest aspect. Într-un fel sau altul, se va găsi o rezolvare.

HOROSCOP 13 aprilie - Capricorn

Cheltuielile ar trebui să nu depăşească un nivel minim azi. Încearcă să te limitezi la articolele de pe lista de cumpărături, să nu te hazardezi şi să achiziţionezi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie în această perioadă. Tentaţiile pândesc la tot pasul şi, dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să cazi într-o capcană care va implica să îţi recalculezi bugetul pe tot restul săptămânii. De asemenea, o influenţă în acest sens ar putea fi persoana iubită şi/ sau copiii. Dacă vrei să te revanşezi pentru ceva sau să îi impresionezi, nu achiziţiile peste puterea de cumpărare sunt soluţia.

HOROSCOP 13 aprilie - Vărsător

Atmosfera din planul vieţii din familie s-ar putea să fie destul de tensionată. Ies astăzi la iveală azi diferenţe de viziune şi mentalitate între tine şi unii membri ai familiei, incompatibilităţi care sunt greu de ignorat în contextul actual. O soluţie ar putea fi aceea de a lăsa de la tine, mai ales dacă nu este vorba despre o problemă presantă sau ceva important. Vor veni şi zile în care-ţi va fi mai uşor să vezi dincolo de ceea ce vă separă şi să te concentrezi mai mult pe apropierea dintre voi. Atunci este momentul să porţi conversaţii mai sensibile.

HOROSCOP 13 aprilie - Peşti

S-ar putea să ajungă la tine astăzi veşti sau bârfe care te fac să te frămânţi, să te superi. Unele s-ar putea să fie neadevărate, dar ştii cum se spune, că fără foc nu iese fum. Aşadar, dacă nu reflectă realitatea, încearcă să vezi totuşi ce a dus la apariţia lor. Dacă este vorba despre informaţii care te pun pe gânduri sau te îngrijorează, poate ar fi mai bine să faci nişte cercetări pe cont propriu, să vezi dacă lucrurile chiar stau aşa cum ţi s-a prezentat. S-ar putea să ai bucuria de a constata că nu este chiar aşa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici