HOROSCOP 13 iulie. La ce se pot aştepta zodiile Marţi, 13?

Venus şi Marte perfectează azi o conjuncţie în semnul Leului, fapt pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion) se bucură azi de o zi cu succese şi recunoaştere.

22315 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 iulie. La ce se pot aştepta zodiile Marţi, 13?

HOROSCOP 13 iulie 2021

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Berbec

Venus îşi dă întâlnire azi cu Marte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra vieţii sentimentale şi relaţiei cu cei mici. Se anunţă o zi amestecată la orizont, şi cu bune şi cu rele, dar este clar că nimic din ceea ce se întâmplă astăzi pe aceste planuri nu te va lăsa indiferent(ă). Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie o idee tocmai bună să te laşi dus(ă) de val şi să acţionezi în virtutea primului impuls. S-ar putea să fie unul înşelător şi să agreveze o situaţie deja complicată.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Taur  

Cu Venus şi Marte conjuncte în casa familiei din horoscopul tău solar, atenţia ta este captată, fără îndoială, azi de acest sector de viaţă. Atmosfera s-ar putea să fie destul de schimbătoare pe acest plan: într-un moment, totul pare să meargă bine, într-un altul, se modifică pe deplin climatul. Aşadar, poate că azi nu este o zi prea bună  pentru a supune în discuţiile cu cei dragi teme care produc reacţii exagerate. Pe de altă parte, s-ar putea să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte proiectele pe rol, în raport de care păreţi s-aveţi idei similare.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Gemeni

Venus şi Marte îşi dau astăzi mâna în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să dai dovadă de un plus de şarm şi carismă pe plan relaţional. Aşa se face că, indiferent de intelocutor, vei reuşi să te faci auzit(ă) şi să îţi sporeşti nivelul de simpatie, chiar şi în situaţiile în care tu şi interlocutorii nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Îţi vin idei bune despre cum ai putea să gestionezi cel mai bine astfel de situaţii, astfel încât să nu ai de tras de pe urma lor. Sinceritate dublată de tact este răspunsul.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Rac

Conjuncţia lui Venus cu Marte poate avea un efect destul de puternic asupra bugetului tău sau a sectorului financiar în general. Apar, pe de-o parte, oportunităţi de suplimentare a veniturilo şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, dar în acelaşi timp, s-ar putea să te trezeşti cu cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, cu plăţi pe care nu le poţi amâna. Nu va fi uşor să faci în aşa fel încât balanţa să încline spre plus sau să o menţii în poziţie de egalitate, dar s-ar putea să apară unele contexte în care poţi lua decizii salvatoare.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Leu

Venus se întâlneşte azi cu Marte în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi te face mai încrezător(oare) în forţele proprii. Fără să faci prea multe eforturi, ieşi astăzi în evidenţă şi toate privirile sunt aţintite asupra ta. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea să aibă unele dezavantaje, mai ales dacă voiai să ţii anumite lucruri pentru tine. În cazul în care căutai un moment oportun pentru o schimbare de look sau a garderobei, află că această conjuncţie constituie un prilej bun să te gândeşti mai mult la tine, să te pui pe primul loc.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Fecioară  

Cu Venus şi Marte în casa subconştientului din horoscopul tău general, se întâmplă multe lucruri astăzi în universul tău interior. Te încearcă tot felul de trăiri şi emoţii, unele generate de evenimente de astăzi sau din ultima perioadă, iar altele de persoane sau conjuncturi la care nu poţi renunţa, deşi ar fi cazul. În primă fază, s-ar putea să crezi că nu ţi se poate întâmpla nimic dacă te laşi în voia lor, dar dacă pierzi controlul, rişti să ai foarte mult de suferit. Încearcă să îţi găseşti echilibrul astăzi şi să faci din el un etalon al abordărilor tale.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Balanţă

Venus şi Marte îşi dau întâlnire astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Pe fundalul întâlnirii acestor două planete, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de a face prosese importante la nivelul preocupărilor menţionate anterior. De asemenea, este o zi bună pentru discuţii cu potenţiali sponsori sau cu persoane pe care vrei să le cooptezi într-o echipă pe care o formezi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca ei/le să fie invitaţi(te) să se alăture într-un proiect. În orice caz, ai parte azi de întâlniri cu oameni care îi inspiră.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Scorpion  

Venus şi Marte îşi dau mâna azi în casa carierei din horoscopul tău general. Unul din posibilele efecte ale acestei conjuncţii s-ar putea să fie acela că ai parte de vizibilitate la serviciu, ceea ce te va ajuta să faci în aşa fel încât să-ţi fie observate eforturile. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să îţi calibrezi comportamentul, căci există momente în care rişti să te laşi dus(ă) de val. Trebuie să fii foarte atent(ă) ce mutări faci astăzi; oportunităţile există, dar umbli uneori pe teren minat şi trebuie să ai grijă să nu mergi prea departe.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Săgetător

Venus şi Marte se întâlnesc în casa călătoriilor, a studiilor, a filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă pleci în concediu astăzi sau eşti deja la destinaţia de vis, vei avea parte de un sejur sau de o zi absolut superbe. În cazul examenelor şi al proceselor birocratice, lucrurile s-ar putea să stea fix aşa cum ţi le-ai imaginat, ba chiar să te descurci mai bine decât ţi-ai imaginat. Se anunţă, de asemenea, o zi bună pentru nativii(e) care sunt într-o relaţie la distanţă. S-ar putea să aibă parte de o surpriză la care nu se aşteptau.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Capricorn  

Venus şi Marte aderă azi la o conjuncţie în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să porţi astăzi unele discuţiile legate de finanţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Poate că te gândeşti la o investiţie care crezi că s-ar preta sau poate că nu eşti mulţumit(ă) de modul în care ceilalţi au gestionat bugetul de care dispuneţi la comun. În orice caz, nu vor fi nişte conversaţii uşor de dus, motiv pentru care trebuie să fii foarte pregătit(ă) pentru orice scenariu posibil.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Vărsător  

Venus şi Marte perfectează azi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce îţi direcţionează atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită. În principiu, se anunţă o atmosferă liniştită între voi astăzi, dar s-ar putea ca unele glume sau ironii să escaladeze destul de repede şi să se transforme într-un conflict. Din acest motiv, este important să vezi cât de departe mergi, să vezi dacă ceilalţi şi cu tine sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. La serviciu, competiţia dintre tine şi colegi sau alte persoane din domeniu pare că te energizează şi te face să tragi mai tare.

HOROSCOP 13 iulie 2021 - Peşti

Venus şi Marte aderă astăzi la o conjuncţie în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, ceea ce constituie o veste bună pentru tine în ceea ce priveşte nivelul de energie de care te bucuri şi randamentul pe care îl afişezi la serviciu. Pare că nu îţi este foarte greu să menţii echilibrul, să îţi oferi timp ţie, dar şi lucrurilor care contează pentru ascensiunea ta profesională. S-ar putea să existe însă momente în care vrei să te faci plăcut(ă) când poate n-ar trebui să încerci să impresionezi anumite persoane. Nu toate merită acest efort din partea ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici