HOROSCOP 13 septembrie 2021. Configuraţie rară la început de săptămână. Zodiile de Aer şi Foc sunt în vizor

Luna din Săgetător formează azi cu Saturn retrograd din Vărsător şi Mercur din Balanţă un aspect de Triunghi Minor, care asigură un început de săptămână energic, cu multe realizări, pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

24135 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 septembrie 2021. Configuraţie rară la început de săptămână. Zodiile de Aer şi Foc sunt în vizor

HOROSCOP 13 septembrie 2021. Configuraţie rară la început de săptămână. Zodiile de Aer şi Foc sunt în vizor

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Berbec

Eşti într-o stare de spirit bună şi vezi cu claritate toate cele câte se întâmplă în viaţa ta în această perioadă. Se anunţă, aşadar, o zi a deciziilor bune cu privire la planurile de viitor şi proiectele tale de grup, pe care reuşeşti să le scoţi dintr-un impas mare ori să faci în aşa fel încât să evite un obstacol. În plus, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, ceea ce vă ajută să faceţi progrese în raport cu activităţile comune. Toate merg cum nu se poate mai bine azi.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Taur

Ai astăzi o capacitate formidabilă de a te mobiliza şi de a-i antrena şi pe ceilalţi din jurul tău. În plan profesional, de exemplu, reuşeşti să te impui cu uşurinţă, să le laşi celorlalţi impresia unei persoane profesioniste, pe care se pot baza. Îşi vor forma această părere despre tine şi ca urmare a faptului că dai dovadă de multă dăruire la serviciu, că reuşeşti să rezolvi o problemă pentru care nimeni nu a găsit o soluţie până acum. Din tot ceea ce faci, rezultă că eşti o forţă şi că poţi face tot ceea ce-ţi pui în minte.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Gemeni

Relaţionezi astăzi excelent cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În planul vieţii personale, s-ar putea să primeşti un sfat foarte bun din partea celui drag sau a unui colaborator, care îţi pune o situaţie de viaţă încurcată într-o lumină nouă. Tot în acest sector, s-ar putea să te bucuri de momente frumoase alături de apropiaţi în a doua parte a zilei. În plan profesional, atât tu, cât şi colegii sunteţi foarte inspiraţi şi se pare că ideile voastre converg în aceeaşi direcţie, semn că faceţi progrese împreună.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Rac

Aceasta nu pare să fie una din zilele acelea în care îţi este greu să te mobilizezi. Ce-i drept, te ajută şi energia de care dispui să îţi găseşti repede ritmul la locul de muncă, să te organizezi repede pentru a-ţi termina treburile la timp. De asemenea, s-ar putea ca, după programul de la serviciu, să te achiţi şi de treburile mai grele din gospodărie, inclusiv de cele restante. Din câte se pare, dai dovadă de acelaşi nivel de productivitate şi la muncă, dar şi acasă, ceea ce nu poate fi decât pe placul superiorilor şi al membrilor familie deopotrivă.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Leu

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care au o dispoziţie de zile mari. Acest lucru se vede şi în cuplu, unde dai dovadă de afecţiune şi înţelegere la adresa celor dragi, dar şi pe plan social, unde te faci cu uşurinţă plăcut(ă) de toţi cei din jurul tău. Aşadar, dacă ai programate astăzi negocieri de contracte ori salariu, şedinţe în care trebuie să iei cuvântul ori interviuri de angajare, nu este cazul să îţi faci griji că nu se vor finaliza în favoarea ta. Ştii să te pui într-o lumină bună, iar acest lucru nu îţi poate aduce decât multe beneficii.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Fecioară

Familia poate juca astăzi un rol important în viaţa ta, chiar mai important decât de obicei. Simpla atmosferă plăcută de acasă te poate ajuta să dai dovadă de o productivitate mai crescută în planul muncii sau poate că primeşti sfaturi din partea celor dragi în legătură cu o problemă profesională. De asemenea, este posibil ca un membru al familiei să te ajute cu nişte bani ori să îţi ofere nişte ponturi despre cum ai putea să câştigi câte ceva pe lângă salariu. În orice caz, cert este că merită să apelezi la sprijinul celor dragi şi să ai încredere-n ei.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Balanţă

Interacţiunile cu ceilalţi se numără printre cele mai solicitante, dar şi cele mai ofertante activităţi de pe agenda ta de astăzi. Ele îţi pot imprima mai multă încredere în propria persoană, mai ales dacă o discuţie conduce la rezultatul pe care ţi l-ai imaginat ori primeşti unele complimente, de exemplu. De asemenea, astăzi este o zi prilenică pentru a ieşi la întâlniri amoroase, indiferent dacă eşti cu partenerul de viaţă de mai multă vreme sau v-aţi cunoscut. Vei ştii când să asculţi şi când să te exprimi pentru a transforma întrevederea într-un moment de nepreţuit, pe care să-l ţineţi minte.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Scorpion

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor sau poate că te numeri printre norocoşii(oasele) care acum se bucură de roadele unor activităţi lucrative desfăşurate de curând. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi bine să îţi îndrepţi atenţia către economii, dar şi către nevoile familiei şi ale gospodăriei. Nu este momentul în care să strici prea mulţi bani pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie, cu toate că tentaţiile te pândesc la tot pasul. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine în această perioadă.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Săgetător

Te simţi astăzi foarte bine în pielea ta şi se vede acest lucru pe toate planurile. În raport cu cei cu care interacţionezi, laşi impresia unei persoane cu care se poate comunica foarte uşor, care ştie când să asculte şi când să vorbească. Nici nu este de mirare că prezenţa ta este la mare căutare atât în rândul prietenilor, cât şi pe plan profesional. Atragi, prin felul tău de a fi, atenţie pozitivă din partea celor din jur, iar prin intermediul ei, s-ar putea să obţii accesul la unele oportunităţi la care nici nu visai în urmă cu ceva timp.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Capricorn

Se arată astăzi o zi în care s-ar putea să fii ceva mai retras(ă) decât de obicei, nu din cauza unor probleme sau supărări, ci pentru că trebuie să te îngrijeşti mai mult de echilibrul tău emoţional şi mental. Pe de altă parte, când vine vorba de carieră ori de chestiuni financiare, te mobilizezi foarte repede şi preferi să laşi faptele să vorbească în locul tău. Ştii ce vrei şi cum să ajungi la obiectivele tale, dar preferi să nu pierzi vremea discutând planuri cu alte persoane sau împărtăşindu-le prea mult din ceea ce urmează să faci. Acţiunea te interesează.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Vărsător

Te simţi inspirat(ă) astăzi şi animat(ă) de obiectivele tale, precum şi de oamenii din jurul tău. Te gândeşti mult la viitor şi îl vezi într-o lumină pozitivă, căci lucrurile merg în favoarea ta şi rezultatele eforturilor tale încep să se vadă. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea ca astăzi să apară unele sfaturi din partea apropiaţilor, care îi/le pot ajuta să vadă într-o lumină mai bună unele situaţii de viaţă care le-ai pricinuit până acum multe supărări şi îngrijorări. Altfel spus, priveşti cu multă speranţă către viitor şi ai lângă tine persoane care te susţin pe deplin.

HOROSCOP 13 septembrie 2021 - Peşti

Astăzi te impui cu uşurinţă în mai toate sectoarele de viaţă. Atitudinea ta proactivă se face resimţită mai ales în plan profesional, acolo unde părerea ta şi sugestiile cu care vii primează în faţa tuturor celorlalte. Te recomandă în acest sens cunoştinţele de care dispui şi rezultatele pe care le-ai avut până acum, semn că te-ai poziţionat sigur pe o traiectorie ascendentă în plan profesional. De asemenea, s-ar putea să constaţi că, în unele situaţii în care aveai parte de emoţii, acum te bucuri de încredere în sine şi de mai mult curaj să îţi faci cunoscute părerile şi idealurile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici