HOROSCOP 14 aprilie. Venus intră în Taur. Apar şanse de câştig şi se instituie armonia în sectoare de viaţă agitate

Venus ajunge astăzi în Taur, domiciliul său nocturn, unde rămâne până în 9 mai. Pe parcursul acestui tranzit, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), dobândesc stabilitate într-un domeniu pân-acum plin de neprevăzut din vieţile lor.

13597 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 aprilie. Venus intră în Taur. Apar şanse de câştig şi se instituie armonia în sectoare de viaţă agitate

HOROSCOP 14 aprilie - Berbec

Venus intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca, în următoarele săptămâni, să te întâlneşti cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să dureze ceva timp până când vei obţine beneficiile pentru care depui eforturi în această perioadă, dar vei constata că eforturile pe care le-ai depus nu au fost în zadar. Aşadar, este important să dai dovadă de consecvenţă, să nu renunţi înainte ca resursele pe care le-ai pus la bătaie să se fructifice la adevărata valoare.

HOROSCOP 14 aprilie - Taur

Cu Venus în chiar semnul naşterii tale, trebuie să te pui pe tine pe primul loc. Este un moment prielnic să investeşti în tine, fie că vorbim de imaginea ta sau de felul în care te prezinţi în anumite contexte sociale. Pe parcursul acestui tranzit, eşti mai conştient(ă) de atuuri precum şarmul şi carisma, de care poate nu uzezi la adevărata lor valoare în mod normal. Aşadar, s-ar putea să obţii nişte beneficii importante de pe urma atitudinii tale în plan social şi la locul de muncă. Eşti foarte aproape de a primi accesul în nişte grupuri cu influenţă mare.

HOROSCOP 14 aprilie - Gemeni

Venus intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce face să te gândeşti mai mult la trecut, şi în special la cel amoros, în perioada care urmează. Nu este exclus chiar să revină în peisaj o persoană la care încă ţii, dar care nu are o influenţă tocmai bună asupra ta. Sau poate se înfiripă între nativii(ele) acestui semn şi alte persoane o relaţie apropiată, pe care speră să o ţină, cel puţin o perioadă, departe de ochii curioşilor. În orice caz, există un element de cladestinitate care marchează sectorul amoros, care ar putea conduce la probleme.

HOROSCOP 14 aprilie - Rac

Venus ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea constitui o premisă bună pentru colaborări şi parteneriate care vizează idealuri şi obiective comune. Tot pe fundalul acestui tranzit, s-ar putea să cunoşti mai multe persoane care îţi împărtăşesc valorile şi principiile, cu care ai putea construi relaţii de prietenie şi de ordin profesional de mare perspectivă. Iar în cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea chiar să fie vorba despre o poveste de dragoste cu cineva din cercul lor de prieteni, care îi ia prin surprindere cu totul.

HOROSCOP 14 aprilie - Leu

Venus îşi face azi apariţia în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce îţi sporeşte popularitate în plan profesional şi mai ales în raport cu forurile superioare de la locul de muncă. Iar dacă tu eşti cel(a) care se află într-o poziţie de conducere, s-ar putea să vezi că te bucuri de mai multă trecere în rândul celor aflaţi în subordinea ta. Ar putea exista însă şi situaţii în care unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului dezvoltă anumite sentimente pentru cineva aflat pe o scară superioară în ierarhia de la serviciu sau din comunitate. Ai grijă, căci asemenea relaţii implică riscuri.

HOROSCOP 14 aprilie - Fecioară

Venus poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor, ceea ce îţi poate deschide apetitul pentru vacanţe la distanţe considerabile de casă, cursuri de dezvoltare personală sau perfecţionare continuă ori lectură în generală. Într-un cuvânt, îţi lărgeşti orizonturile şi afli tot felul de lucruri care contribuie la atingerea adevăratului tău potenţial. În ceea ce îi/le priveşte pe unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca acest tranzit să le aducă o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate. Aşadar, urmează provocarea de a face aceste diferenţe să funcţioneze în favoarea lor.

HOROSCOP 14 aprilie - Balanţă

Venus intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce sporeşte şansele ca parteneriatele derulate acum ori colaborările ale căror baze se pun în această perioadă să genereze profiturilor scontate. Asta se datorează şi faptului că nici tu, nici partenerul tău de viaţă ori cei cu care lucrezi, nu sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri inutile. Tot în această perioadă, nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în litigii, mai ales dacă durează de ceva vreme, s-ar putea să aibă câştig de cauză sau să primească garanţii că se află foarte apropie de o victorie sigură.

HOROSCOP 14 aprilie - Scorpion

Venus intră astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce are un efect benefic asupra relaţiei cu persoana iubită, dar şi în raport cu cei cu care derulează activităţi la nivel profesional. Simţi că poţi să ai mai multă încredere în ei, că te bucuri de stabilitate şi siguranţă, că eşti la adăpost de riscuri şi răsturnări de situaţie care ţi-ar putea face rău. Sunt favorizate, aşadar, relaţiile care se oficiază în săptămânile care urmează, fie că este vorba de demersuri pentru încheierea unei căsătorii ori de prezentarea cuiva ca partener oficial persoanelor importante din viaţa acestor nativi(e).

HOROSCOP 14 aprilie - Săgetător

Venus îşi face azi apariţia în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău solar. În plan profesional, acest tranzit garantează buna înţelegere cu colegii de serviciu şi o atmosferă liniştită în mediul de lucru, fizic sau virtual. Pe de altă parte, s-ar putea să fii prea indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi) când vine vorba de stilul de viaţă pe care îl adopţi în această perioadă. Cu siguranţă nu trebuie să mergi într-atât de departe încât să numeri caloriile, dar ai mai multă grijă la ce mănânci şi câtă mişcare faci, căci există riscul să te alegi cu kilograme în plus.

HOROSCOP 14 aprilie - Capricorn

Venus intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce face ca, în raport cu partenerul de viaţă şi cei mici, să ai parte de tot felul de satisfacţii în săptămânile următoare. De asemenea, s-ar putea să îţi găseşti mai mult timp să te ocupi de hobby-urile tale, să îţi exersezi talente pe care, poate, le-ai cam neglijat în ultima vreme. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca un flirt sau un schimb de priviri din această perioadă să conducă la ceva mai mult, poate chiar la o relaţie în toată puterea cuvântului.

HOROSCOP 14 aprilie - Vărsător

Venus ajunge azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face să se mai risipească o parte din tensiunile resimţite în raport cu unele persoane dragi, de care te desparte un număr însemnat de ani şi un bagaj întreg de valori şi principii. Cumva, înţelegi, fără prea multe eforturi, că nu îşi vor schimba anumite viziuni şi că există alte baze comune, suficient de solide pe care să vă întemeiaţi o relaţie fără atâta încrâncenare şi tensiune. Aşadar, perioada următoare s-ar putea să fie una a regăsirilor pentru anumiţi(te) nativi(e) ai(le) zodiei, care îşi repară unele relaţii importante.

HOROSCOP 14 aprilie - Peşti

Venus intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai mult şarm în raport cu cei din jur, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Ai putea da impresia că eşti maleabil(ă), dar flexibilitatea ta are o limită şi nu te dai în lături să uzezi de carismă pentru a-i convinge pe ceilalţi că punctul tău de vedere este cel valid. Pe de-o parte, asta te ţine departe de abuzuri, de persoane care ar putea profita de bonomia ta, dar s-ar putea nici să nu mai primeşti anumite critici constructive.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici