HOROSCOP 14 ianuarie. Uranus nu mai retrogradează. Norocul le surâde din nou acestor zodii

  • După şase luni de retrogradare, Uranus revine azi la sensul de mers direct prin zodia Taurului.
  • Cu toate că este o planetă transsaturniană, a cărei influenţă nu se face simţită decât în anumite circumstanţe, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut totuşi parte de surprize neplăcute de pe urma acestui tranzit în ultima jumătate a lui 2020.
  • Acum pare că le surâde din nou şansa, că apar şi schimbări pozitive.
12749 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 ianuarie. Uranus nu mai retrogradează. Norocul le surâde din nou acestor zodii

HOROSCOP 14 ianuarie - Berbec

Uranus intră azi în mers direct prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că, în perioada următoare, sectorul financiar va fi mai puţin imprevizibil decât s-a dovedit în ultimele luni. Asta nu denotă însă, din păcate, că nu vor mai exista instabilităţi şi momente în care veniturile şi cheltuielile tale fluctează oarecum şi se abat de la normă. Pe de altă parte, îţi va fi mai uşor să gestionezi aceste oscilaţii, să menţii controlul asupra plăţilor şi câştigurilor. Încearcă să dai dovadă în continuare de cumpătare şi să nu mergi prea departe.

HOROSCOP 14 ianuarie - Taur

Uranus se mişcă azi din nou în sens firesc prin semnul naşterii tale, ceea ce arată că reacţiile tale vor fi mai uşor de gestionat în următoarea perioadă. De regulă, nu eşti o persoană care să acţioneze intempestiv, care să îşi iasă din minţi prea uşor, dar în ultimele luni, ţi-ai pierdut mai des decât de obicei cumpătul. Schimbarea de traiectorie a lui Uranus te va aduce mai aproape de adevărata ta natură, dar rămân însă subiecte în legătură cu care-ţi pierzi cumpătul foarte uşor. Încearcă să eviţi să iei atitudine şi lasă spiritele să se calmeze înainte să acţionezi.

HOROSCOP 14 ianuarie - Gemeni  

Uranus revine astăzi la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general. După o perioadă în care situaţii şi oameni din trecut au revenit în viaţa ta când te-ai aşteptat şi ţi-ai dorit mai puţin, află că astfel de surprize vor fi mai rare decât de obicei în următoarea perioadă. Dar nu înseamnă că asemenea apariţii nu vor mai avea loc, că ţi-ai însuşit tot ceea ce era de însuşit în legătură cu unele capitole cărora trebuie să le pui punct. Este cu atât mai important să faci asta acum cu cât trebuie să-ţi respecţi rezoluţiile de Anul Nou.

HOROSCOP 14 ianuarie - Rac

Uranus face azi stânga împrejur şi revine la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Pe de-o parte, acest eveniment astral marchează instalarea unei stabilităţi pe termen lung, în raport cu ceea ce intenţionezi să demarezi în următoarea perioadă sau să extinzi, alături de alte persoane sau pe cont propriu. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să o laşi mai moale cu planificările. Din contră, situaţii neprevăzute pot apărea şi trebuie să fii pregătit(ă) pentru orice. Diferenţa este că nu te vor mai prinde în ofsaid, cu resurse prea mici să le faci faţă.

HOROSCOP 14 ianuarie - Leu  

Uranus revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul te vei bucura de mai multă stabilitate în plan profesional. Poate nu au fost prea multe momente în ultimele luni în care să simţi că fuge scaunul de sub tine, că faci regrese în relaţia cu superiorii, dar au existat, fără doar şi poate, momente în care ai experimentat nişte temeri sau măcar îngrijorări. Mai pot apărea surprize în acest sector de viaţă, dar ele sunt gestionabile, mai uşor de controlat. Iar dacă le gestionezi bine, s-ar putea să câştigi puncte de simpatie.

HOROSCOP 14 ianuarie - Fecioară

Uranus se întoarce azi la traiectoria firească prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Asta arată faptul că începi să îţi dai seama ce a încercat Universul să te înveţe în ultimul an şi cum anume s-a schimbat sistemul tău de valori, principii şi credinţe de pe urma experienţelor care l-au marcat. În ceea ce priveşte efectul asupra nativilor(elor) care urmează cursuri sau ai planuri de deplasări, şansele sunt mari ca lucrurile să meargă aşa cum le-ai plănuit. O prognoză astrală la fel de bună se anunţă şi dacă treci prin procese birocratice dificile.

HOROSCOP 14 ianuarie - Balanţă

Uranus revine astăzi la mersul direct prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Pe de-o parte, avem nativii(ele) care se vor bucura, în perioada următoare, de un raport de forţe mai echilibrat în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii, cu mai puţine situaţii şi discuţii greu de gestionat. Pe de altă parte, sunt cei(le) care reglează colaborări şi parteneriate, de viaţă şi/ sau din sfera profesională, în ceea ce priveşte finanţele. Conturaţi mai uşor o strategie comună în ceea ce priveşte anumite investiţii sau oportunităţi în legătură cu care nu aţi făcut mare lucru recent.

HOROSCOP 14 ianuarie - Scorpion  

Cu Uranus revenit la mersul direct, se întrevede, în cuplu şi în relaţii de la locul de muncă, o atmosferă mai calmă, în care spiritele nu se mai încing atât de uşor. Ai parte de un context armonios, care îţi permite să porţi nişte discuţii de maximă prioritate, să clarifici unele lucruri cu partenerul de viaţă şi cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Pe de altă parte, asta nu garantează că nu vor mai exista momente în care ies la suprafaţă orgoliile şi diferenţele de viziune ori de caracter. Încearcă să fii pregătit(ă) pentru această eventualitate, să nu te aprinzi.

HOROSCOP 14 ianuarie - Săgetător  

Uranus se mişcă de azi în sens direct prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce face să te bucuri de un nivel de energie şi de o productivitate mai uşor de prognozat şi de mobilizat. Din acest punct de vedere, nu ai fost prea ordonat(ă) în ultima vreme: ai fost extrem de muncitor(oare) în anumite zile şi ai procrastinat în altele, în anumite zile ai făcut excese, iar în altele te-ai abţinut chiar şi de la alimentele esenţiale. Încearcă - şi vei vedea că nu îţi va fi greu - să iei calea moderaţiei pe aceste planuri.

HOROSCOP 14 ianuarie - Capricorn  

Uranus se întoarce astăzi la mersul firesc prin casa copiilor şi a iubirii din harta ta solară, iar asta denotă faptul că relaţia cu cei mici şi/ sau cu persoana iubită este una care îţi rezervă mai puţine surprize decât în ultima perioadă. Este vorba, bineînţeles, de cele mai puţin plăcute, de situaţiile care pot conduce la discuţii aprinse în contradictoriu. Elementul de imprevizibil rămâne însă activ, deci nu ies de tot din calcul răsturnările de situaţie. Din acest motiv, poate nu ar fi bine să te relaxezi de tot, ci încearcă să îţi controlezi reacţiile şi discursul în continuare.

HOROSCOP 14 ianuarie - Vărsător

Uranus revine la traiectoria directă prin casa familiei din horoscopul tău general, semn că te înscrii şi tu în categoria de nativi(e) a căror viaţă domestică se mai domoleşte. Nu puţine au fost rollercoaster-urile emoţionale pe care ţi le-a rezervat aceasta în ultima perioadă, dar de azi încolo, atmosfera se calmează încetul cu încetul. S-ar putea totuşi să se dovedească a fi o acalmie decât o armonie deplină, deci alege-ţi cu grijă momentele în care deschizi anumite subiecte de discuţie. S-ar putea să nu îi găseşti pe cei dragi în cea mai bună dispoziţie să le trateze cu calmul scontat.

HOROSCOP 14 ianuarie - Peşti

Uranus se mişcă de azi încolo în sens direct prin casa comunicării din horoscopul tău solar. Asta te face mai puţin predispus(ă) la gafe în comunicare, la atitudini care riscă să ducă unele discuţii cu potenţial într-o direcţie care nu îţi este favorabilă. Nu te gândi însă că eşti întru-totul la adăpost în perioada care urmează. S-ar putea să mai existe momente în care vei fi foarte aproape de a pierde controlul, dar vei reuşi să te redresezi la timp, să pui negocierile şi discuţiile pe un făgaş care îţi este favorabil. Încearcă să nu te culci aşadar pe-o ureche.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici