HOROSCOP 14 MAI 2020: Al treilea astru retrograd săptămâna aceasta. Influenţe asupra zodiilor, în finanţe şi dragoste

Jupiter este a treia şi ultimul astru care începe să retrogradeze săptămâna aceasta.

5031 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 MAI 2020: Al treilea astru retrograd săptămâna aceasta. Influenţe asupra zodiilor, în finanţe şi dragoste

Sursa FOTO: Profimedia

Mersul său aparent invers prin Capricorn, pe care îl întreţine până pe 12 septembrie, schimbă în totalitate planurile zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) la nivel profesional, financiar şi sentimental.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Berbec

Jupiter începe azi să retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, fapt care ar putea conduce la o încetinire a evoluţiei tale profesionale. Dacă iei atitudine la timp şi revii ori îţi menţii atitudinea proactivă pe acest plan, nu se va înregistra o involuţie în privinţa progreselor pe care le-ai înregistrat în carieră. Următoarea perioadă este una a paşilor mici dar siguri către poziţia pe care ţi-o doreşti în cadrul companiei şi/ sau a domeniului în care activezi. Aşadar, menţine ritmul şi nu te lăsa descurajat(ă) de perspectivele care nu sunt tocmai roz în următoarea perioadă. E ceva trecător.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Taur

Jupiter retrogradează de azi încolo prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că efectele sale pot fi dintre cele mai diverse. De-o parte avem nativii(ele) Taur cărora li se pun unele beţe în roate în privinţa unor deplasări sau examene, de altă parte sunt cei(le) care constată că anumite valori sau principii nu mai stau în picioare în această perioadă. Putem spune aşadar că energia denaturată a lui Jupiter, care inhibă în loc să deschidă orizonturi în această perioadă, reflectă necesitatea unei schimbări importante de viziune inspirată de această perioadă.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Gemeni

De astăzi înainte, Jupiter se mişcă aparent invers prin casa banilor şi/ sau a bunurilor pe care le deţii, le-ai câştigat ori pe care vrei să le dobândeşti în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii. Dacă v-aţi întins în următoarea perioadă mai mult decât vă ţinea plapuma, făcând investiţii riscante, de exemplu, s-ar putea să vă treziţi că, în următoarea perioadă, culegeţi nişte poame tare acre. Trebuie să vă schimbaţi degrabă planurile financiare, să vă valorificaţi altfel resursele comune. Iar pentru asta este nevoie să aveţi un aport egal la strategiile financiare din viitor.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Rac

Jupiter începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, descoperind aspecte la care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri sunteţi deficitari pe plan relaţional. Orgoliile voastre sunt mult supradimensionate de o vreme încoace, iar acest lucru pare să fi produs dereglări între voi. Există momente în care-ţi este greu să cuplezi la frecvenţa celuilalt, să ajungeţi la o viziune comună în privinţa unor chestiuni care altfel nu v-ar fi ridicat probleme. Din acest motiv, este foarte important să vă faceţi timp să vorbiţi, să vă verbalizaţi nevoile şi dorinţele.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Leu

Jupiter îşi schimbă azi direcţia de mers prin casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că randamentul de care dai dovadă la serviciu ar putea scădea în lunile care urmează. Acest lucru s-ar putea datora unei oboseli acumulate progresiv în ultima perioadă ori atitudinii refractare faţă de ajustarea tehnicilor de muncă la contextul actual. Oricare ar fi situaţia, cert este că devii uşor apatic(ă) şi îţi duci cu greu la bun sfârşit sarcinile profesionale. Ocupă-te un timp doar de priorităţi şi dă-ţi timp să respiri, fă mai multă mişcare, dar nu fi superficial(ă) cu măsurile tale de precauţie.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Fecioară

Traiectoria lui Jupiter prin casa iubirii şi a copiilor se schimbă astăzi, când începe să o ia îndărăt prin acest sector şi să scoată la iveală puncte slabe ale relaţiei tale cu cei dragi. Nu încape discuţie că ţii mult la ei, dar în privinţa unor lucruri s-a mers prea departe şi le-ai permis cam multe. Oricât de dragi ţi-ar fi, sunt unele limite peste care nu se trece, iar respectarea lor nu vă îndepărtează, ci ajută să dezvoltaţi o relaţie sănătoasă, bazată pe conştientizarea libertăţilor şi a intimităţii celorlalţi. Încearcă să vezi unde s-a greşit şi ce poţi îmbunătăţi.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Balanţă

Jupiter traversează de azi de-a-ndoaselea casa familiei din horoscopul tău general, generând ca în cazul Fecioarelor o atmosferă încordată în familie, dar mai ales în raport cu rudele de care te separă o generaţie sau două. Aveţi opinii diferite despre lucruri care contează pentru tine şi indiferent de eforturile pe care le faci pentru a-i convinge de contrariu, nu-i vei aduce pe calea ta. O lecţie importantă pe care ţi-o oferă Jupiter în acest context este aceea că ai fi mai câştigat dacă ai încerca să înţelegi sau măcar să le tolerezi viziunile, deşi nu eşti de acord cu ele.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Scorpion

Jupiter face astăzi stânga-mprejur prin casa comunicării din astrograma ta solară, semn că trebuie să fii mai atent(ă) cum interacţionezi cu ceilalţi. De o vreme încoace, ai forţat mult limitele în raport cu interlocutorii tăi, fie ei membrii ai familiei sau persoane cu care colaborezi ori ţi-ai dori să lucrezi. De şi mai multe ori ţi-a ieşit pasienţa şi ai reuşit să obţii ceea ce îţi doreai. În următoarea perioadă însă, există riscul ca o asemenea abordare să nu mai funcţioneze, ba chiar să creeze rupturi între tine şi cei din jur. Fii mai atent(ă) la semnalele care-ţi sunt trimise.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Săgetător

Retrogradarea lui Jupiter se resimte, în horoscopul tău general, în casa banilor şi a bunurilor, indiciu că se prefigurează o perioadă în care trebuie să faci economii. În această perioadă cu multe privaţiuni, obiceiurile tale de consum par să nu se fi schimbat foarte tare, cu toate că veniturile au scăzut puţin, iar preţurile unor produse cărora le eşti fidel(ă) au crescut simţitor. Gândeşte-te de ce anume te poţi lipsi pentru a te asigura că ai un buget la care poţi apela în cazul în care te intersectezi cu plăţi pe care nu le poţi amâna sau reduce la timp.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Capricorn

Jupiter începe azi să retrogradeze prin tocmai semnul naşterii tale, iar acest lucru te-ar putea face mai scump(ă) la vorbă şi la vedere. Nu eşti genul de persoană pe care ai cataloga-o ca extrovertită prin excelenţă, dar de regulă nu îţi este teamă să te impui, să îţi faci vocea auzită. Ei bine, pe parcursul tranzitului aparent invers al lui Jupiter, se activează latura ta introspectivă, prevăzătoare în legătură cu afirmaţiile şi luările de poziţie pe care le face. Perioada aceasta îţi va revela multe lucruri despre tine şi îi va ajuta pe ceilalţi să te vadă din alt unghi.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Vărsător

Jupiter retrogradează de astăzi încolo prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai conştient(ă) de temeri şi frustrări pe care altfel le-ai ascuns eficient de tine însuţi(ăţi) şi de cei din jur. Această schimbare de sens îţi semnalează faptul că ar fi timpul să te întorci spre ele, să vezi ce mesaj îţi transmit. Au rămas poate evenimente, persoane sau trăiri de care nu te-ai rupt pe deplin, care te ţin încă ancorată între trecut şi prezent, într-un spaţiu din care nu poţi face cu succes saltul către viitor. Vezi ce anume te trage înapoi.

HOROSCOP 14 MAI 2020 Peşti

Jupiter se mişcă aparent invers de azi începând prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, semn că pentru o perioadă de câteva săptămâni, s-ar putea să nu vezi o evoluţie prea mare a acestora. În cel mai bun caz, aceste iniţiative şi relaţiile pe care ţi le-ai format pe baza lor stagnează sau chiar înregistrează o uşoară involuţie, fapt care ar trebui să-ţi dea de gândit că ar fi timpul să schimbi ceva la strategiile tale, la modul în care colaborezi cu celelalte părţi din aceste activităţi. Gândeşte-te ce te ţine pe loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici