HOROSCOP 15 aprilie. Se întâmplă minuni în vieţile acestor zodii. Ceva sau cineva le trece peste un obstacol

Soarele din Berbec formează azi un sextil armonios cu Jupiter din Vărsător, motiv pentru care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) experimentează nişte mici minuni în vieţile lor. Trec, fără prea mult efort, peste o piedică pe care o întâlniseră acum multă vreme, ajutate, poate, de cineva din cealaltă categorie de semne.

16289 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 aprilie. Se întâmplă minuni în vieţile acestor zodii. Ceva sau cineva le trece peste un obstacol

HOROSCOP 15 aprilie. Se întâmplă minuni în vieţile acestor zodii. Ceva sau cineva le trece peste un obstacol

HOROSCOP 15 aprilie - Berbec

Ai parte de o zi care îţi dă toate motivele să te gândeşti cu speranţă la viitor, la proiectele şi/ sau planurile de grup pe care intenţionezi să le demarezi sau le vei desfăşura în perioada care urmează. Astăzi s-ar putea să se concretizeze nişte discuţii sau negocieri purtate cu persoane care ţi-ar putea finanţa o astfel de iniţiativă sau care ar putea contribui într-un fel sau altul la materializarea ideii pe care o aveai. În orice caz, eşti mai aproape ca oricând de progresele scontate, de obiectivele pe care ţi-ai propus să le atingi cu proiectele şi planurile tale.

HOROSCOP 15 aprilie - Taur

S-ar putea să apară astăzi oportunităţi de a te afirma la locul de muncă. Nu te aşteptai să apară sau nu credeai că vor veni prin intermediul conjuncturii sau persoanei care le aduce în viaţa ta. Ceea ce uiţi însă este faptul că ai făcut destul de multe eforturi în această direcţie şi acum culegi ceea ce ai semănat. Poate că eşti obosit(ă) sau nu erai tocmai pregătit(ă) să ţi se oferă o platformă chiar acum, dar încearcă să te aduni şi să dai tot ce ai mai bun. S-ar putea să te alegi cu nişte beneficii destul de mari.

HOROSCOP 15 aprilie - Gemeni

Aceasta se anunţă a fi o zi propice pentru nativii(ele) acestui semn care desfăşoară procese birocratice pentru a obţine docmentaţia necesară implementării, dezvoltării sau extinderii unui proiect. S-ar putea să constaţi că nu a fost chiar atât de greu pe cât ai sperat sau primeşti o mână de ajutor din partea unui prieten mai trecut prin astfel de experienţe. De asemenea, dacă plănuieşti de ceva vreme o călătorie sau vrei să susţii un examen, s-ar putea să primeşti undă verde în acest sens. Încep să se lege tot felul de lucruri pe care fie le-ai amânat, fie au fost blocate.

HOROSCOP 15 aprilie - Rac

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care te ţii bine pe poziţii şi nu renunţi prea uşor la viziunile tale. Pe de-o parte, acesta este un lucru bun, mai ales dacă nu puţine au fost situaţiile în care te-ai abătut de la părerile tale pentru a le face pe plac colegilor de muncă ori superiorilor. De data aceasta, însă, nu eşti dispus(ă) să faci aceeaşi concesie, iar acest lucru îţi poate aduce nişte beneficii la care nici tu nu ai sperat. Pe de altă parte, încearcă să afişezi ceva mai multă deschidere faţă de criticile constructive.

HOROSCOP 15 aprilie - Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Aveţi aceeaşi viziune despre cum ar fi cel mai bine să abordaţi unele chestiuni şi care sunt obiectivele pe care le-aţi putea atinge la modul realist. În situaţii ca aceasta, însă, lipseşte vocea care să scoată în evidenţă erorile de perspectivă, problemele pe care ceilalţi nu le observă. Aşadar, această compatibilitate de care te bucuri în raport cu ceilalţi n-ar trebui să te împiedice să dai dovadă de spirit critic. Poate că nu strică chiar să ceri sfatul cuiva din exteriorul tău.

HOROSCOP 15 aprilie - Fecioară

Te mobilizezi astăzi destul de uşor la locul de muncă, ba chiar s-ar putea să te mire şi pe tine cât de repede te aduni şi te pui la muncă. Cu toate că, în program, nu figurează sarcini deloc uşoare, reuşeşti să faci progrese importante în privinţa lor sau chiar să le finalizezi. Pe de altă parte, însă, ai tendinţa să tragi de tine destul de mult, să renunţi la pauze dacă ţi-ai găsit un ritm de lucru. În primă fază, ar putea părea o idee bună să nu întrerupi activitatea, dar la finalul zilei, vei resimţi negreşit oboseala acumulată.

HOROSCOP 15 aprilie - Balanţă

Astrele nu ne spun astăzi prea multe despre cum îţi va merge la serviciu sau în plan financiar, dar o zicală spune că atunci când nu sunt veşti, asta ar putea fi o veste bună în sine. În sectorul sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii, te bucuri însă de o atmosferă liniştită, în care te simţi apreciat(ă) şi ascultat(ă). Aşadar, dacă ai câteva ore libere astăzi, încearcă să le petreci alături de cei dragi. Iar dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca astrele să îţi scoată în cale nişte ocazii de flirt, o persoană care-ţi stârneşte interesul.

HOROSCOP 15 aprilie - Scorpion

Se anunţă o zi propice lucrărilor de construcţie, amenajare sau redecorare ori micilor treburi pe lângă casă. De randament şi rezultate s-ar putea să ai parte chiar şi dacă lucrezi de acasă. Într-un cuvânt, toate activităţile care implică munca şi sectorul domestic ori chestiunile locative sunt astăzi de bun augur şi sub protecţia astrelor. Dacă este vorba de sarcini în gospodărie şi ai vrea să faci mai mult decât ai intenţionat ori se complică lucrurile, poate nu ar fi rău să ceri sprijin din partea celor dragi. S-ar putea să fie mai fericiţi să te ajute decât te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 15 aprilie - Săgetător

Comunici astăzi la un nivel optim cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Acest lucru se poate datora faptului că nu există chestiuni complicate, cu potenţial de ceartă, pe ordinea de zi sau poate are legătură cu faptul că nu mai cultivi aşteptări, că laşi discuţia să evolueze şi te adaptezi pe parcurs. Dacă nu ai încă pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) să cochetezi cu scena de dating, s-ar putea ca atenţia din partea celorlalţi sau chiar a unei persoane în special să nu îţi lipsească deloc. Şi în acest context sfatul este acela de a trăi clipa.

HOROSCOP 15 aprilie - Capricorn

Se prefigurează o zi numai bună pentru a face investiţii în spaţiul de locuit sau în nevoile (imediate) ale celor dragi. Fie că schimbi un aparat electrocasnic vechi sau stricat cu altul nou pentru că prinzi o reducere sau doar faci cumpărături pentru casă, cert este că îţi va prinde foarte bine să te ocupi de aceste chestiuni. În felul acesta, îţi rămâne timp în restul săptămânii să lucrezi la proiectele pe care le ai la serviciu, fără ca familia să îţi impute faptul că nu te-ai achitat de sarcinile care ţi-au revenit în sectorul casnic, că le-ai amânat iar.

HOROSCOP 15 aprilie - Vărsător

Comunicare este un aspect la care excelezi astăzi. Reuşeşti să te faci înţeles(asă) fără prea mare dificultate şi ştii exact ce şi cum să spui pentru a atrage reacţia pe care o doreşti din partea celor din jur. Sunt favorizate, aşadar, negocierile, întâlnirile de afaceri, dar şi alte discuţii care ar putea duce la proiecte pe termen lung. În planul vieţii personale, vei vedea că te înţelegi mai bine cu rudele apropiate şi chiar s-ar putea să reiei legătura cu unii dintre ei astăzi. În plus, s-ar putea să primeşti o veste bună pe care o aşteptai de multă vreme.

HOROSCOP 15 aprilie - Peşti

S-ar putea să apară azi, ca din senin, nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să te surprindă conjunctura prin care afli de ele sau persoana care te pune în legătură, dar dacă te gândeşti mai bine, vei vedea că nu este hazardul la mijloc, că ai depus eforturi în ultima vreme pentru a ajunge în această postură. S-ar putea să nu fie vorba despre nişte sume foarte mari, dar vei vedea că îţi vor prinde bine, mai ales dacă apar cheltuieli la care nu te-ai aşteptat în mod normal.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici