HOROSCOP 15 aprilie. Marte schimbă semnul. Patru zodii preiau iniţiativa şi se impun mai uşor

Marte ajunge astăzi în semnul Peştilor, pe care îl tranzitează până pe 25 mai. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se bucură de un plus de asertivitate în această perioadă.

8782 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 aprilie. Marte schimbă semnul. Patru zodii preiau iniţiativa şi se impun mai uşor

HOROSCOP 15 aprilie. Marte schimbă semnul. Patru zodii preiau iniţiativa şi se impun mai uşor

HOROSCOP 15 APRILIE - Berbec

Marte poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că trecutul ajunge să se insinueze, cu forţa uneori, în peisajul actual al vieţii tale. Ar putea fi vorba, de exemplu, de persoane care revin în prezent, cu care poate că nu ai încheiat unele socoteli, sau de anumite situaţii care se reactualizează după ce nu au fost procesate cum se cuvine în trecut. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să îţi asculţi vocea interioară şi să vezi dacă merită să mai facă parte din peisajul actual sau dacă trebuie să închizi uşa definitiv.

HOROSCOP 15 APRILIE - Taur

Marte intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că, în următoarele luni, vei face progrese însemnate în ceea ce le priveşte. Ele te provoacă să te autodepăşeşti, să îţi încerci limitele, să îndrăzneşti mai mult. Vrei să realizezi lucruri ambiţioase în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat, dar trebuie să îţi aduni forţele şi să iei unele decizii pe care le-ai tot amânat. De asemenea, s-ar putea să fii mai asertiv(ă) în raport cu unele persoane cu care colaborezi, mai ales dacă nu şi-au respectat anumite angajamente.

HOROSCOP 15 APRILIE - Gemeni

Marte îşi face azi intrarea în casa carierei din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea ca acest sector de viaţă să fie martor la multe schimbări sau evenimente-fulger în următoarea perioadă. În anumite situaţii, s-ar putea să fie vorba chiar de unele tensiuni cu superiorii, dar per ansamblu, aceste luni pot fi pentru tine o importantă rampă de lansare, o oportunitate de a-ţi face vocea auzită şi de a le demonstra superiorilor că poţi mai mult decât se credea despre tine până acum. Profită de oportunităţile care se arată pentru a te afirma în companie şi în domeniu.

HOROSCOP 15 APRILIE - Rac 

Marte ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit poate aduce unele deplasări neaşteptate pe distanţe destul de luni în interes personal şi de serviciu. De asemenea, poate fi vorba de încheierea sau de începerea unor studii, cu rezultate care te surprind. În cazul altora, acest amplasament planetar poate conduce la probleme birocratice, pe care le rezolvă totuşi cu brio în final. În orice caz, toate aceste experienţe le oferă lecţii de viaţă extrem de utile, de care se vor putea folosi şi în viitor.

HOROSCOP 15 APRILIE - Leu 

Marte progresează azi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, fapt pentru care multe din conversaţiile cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi din această perioadă vor viza investiţii comune sau resurse de care dispuneţi împreună. Pentru ca acestea să conducă la un consens, este important să existe un echilibru în raportul de forţe, să nu interpretaţi greşit conceptul de competiţie în cadrul unui parteneriat, fie el de viaţă sau muncă. În caz contrar, se poate ajunge la rupturi destul de mari, care pot afecta încrederea reciprocă pe termen lung, cu unele consecinţe foarte serioase.

HOROSCOP 15 APRILIE - Fecioară

Marte tranzitează de astăzi începând casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care vei trăi unele momente de cotitură în următoarea perioadă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Vă ambiţionaţi şi vă provocaţi unul pe celălalt să evoluaţi, să vă depăşiţi limitele, dar în acelaşi timp, există şi riscul de a vă face unul altuia concurenţă neloială, de a-i sabota celuilalt într-o formă sau alta anumite progrese. Aşadar, este important să te gândeşti care sunt repercusiunile faptelor tale în cuplu şi/ sau la muncă şi să atragi atenţia când ceilalţi nu joacă corect.

HOROSCOP 15 APRILIE - Balanţă

Marte îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să dai dovadă de mai multă energie în următoarea perioadă şi de un randament sporit. Aşadar, se deschide o perioadă propice în care să te ocupi de sarcini complicate, care necesită concentrare şi rezistenţă la stres. În acelaşi timp, este un moment bun în care să faci mai multă mişcare, să duci un stil de viaţă activ. Odihna rămâne şi ea importantă, astfel că trebuie să fii atent(ă) când ţi-o cere organismul, mai ales că tu vei tinde s-o ignori.

HOROSCOP 15 APRILIE - Scorpion

Marte ajunge în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că nu te vei plictisi în compania lor în următoarea perioadă. Acest tranzit va aduce multe evenimente surprinzătoare în raport cu ei, care schimbă puţin dinamica între voi. Pe de-o parte, există o atmosferă sănătoasă de concurenţă între voi, în care vă impulsionaţi unul pe celălalt să ieşiţi din anumite zone de confort. Pe de altă parte, însă, există riscul să apară mai des situaţii conflictuale, în care trebuie să ai grijă cum acţionezi pentru a nu se ajunge la discuţii acide în contradictoriu.

HOROSCOP 15 APRILIE - Săgetător 

Marte poposeşte în casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care sectorul casnic şi cel domestic vor deveni teatrul unor multiple întâmplări în perioada următoare. În cazul în care îţi construieşti, amenajezi sau redecorezi spaţiul de locuit, s-ar putea ca lucrările să meargă mai repede decât ai crezut, dar trebuie să ai grijă să nu ţi se facă o treabă de mântuială. În acelaşi timp, interacţionezi mai eficient cu rudele apropiate, dar în acelaşi timp, încearcă să fii prudent(ă) în momente-cheie, să nu laşi diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei să afecteze dialogul vostru.

HOROSCOP 15 APRILIE - Capricorn

Marte începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în felul în care te raportezi la cei din jurul tău. Ai mai multă încredere în tine şi acest lucru se vede din faptul că eşti ferm(ă) în anumite privinţe, pe când în altele dai dovadă de mai multă flexibilitate decât de obicei. În acelaşi timp, s-ar putea să te ţină nervii mai puţin decât de obicei atunci când se abordează anumite subiecte de discuţie. Încearcă să ţii sub control aceste reacţii care pot face rău.

HOROSCOP 15 APRILIE - Vărsător

Marte tranzitează de astăzi încolo casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate semnala faptul că apar mai multe oportunităţi de a realiza rapid profituri. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele şanse de câştig să vină la pachet cu unele riscuri, motiv pentru care trebuie să ai grijă înainte să le dai curs. În acelaşi timp, s-ar putea să crească şi unele cheltuieli, cel mai probabil pe seama faptului că supraestimezi cât de mult contribuie anumite profituri la bugetul tău. Aşadar, când te abaţi de la lista de cumpărături de bază, ai mare grijă.

HOROSCOP 15 APRILIE - Peşti

Marte ajunge azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri de mai multă încredere în propria persoană, de mai multă energie şi asertivitate în raport cu cei de lângă tine. Ştii exact cum să te impui, dar să rămâi în graţiile celorlalţi, cât de mult să laşi deschis la compromis, dar fără să renunţi la lucrurile în care crezi cu tărie. O astfel de atitudine îşi va arăta curând roadele nu doar la nivel profesional, ci şi personal, acolo unde reuşeşti să trasezi limite sănătoase în raport cu cei din jurul tău. Aceasta este cheia pentru relaţii durabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici