HOROSCOP 15 decembrie. Zi grea, cu lipsuri şi surprize neplăcute pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la astfel de turnuri de situaţie

Luna din Taur realizează azi un careu tensionat cu Saturn din Vărsător şi o conjuncţie cu Uranus retrograd, indicii clare de zi grea, cu lipsuri şi surprize neplăcute pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

6763 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 decembrie. Zi grea, cu lipsuri şi surprize neplăcute pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la astfel de turnuri de situaţie

HOROSCOP 15 decembrie. Zi grea, cu lipsuri şi surprize neplăcute pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la astfel de turnuri de situaţie

HOROSCOP 15 decembrie - Berbec

Nu este o zi potrivită în care să faci investiţii în planurile tale de viitor şi/ sau proiecte de grup, aşadar caută să nu te laşi influenţat(ă) de păreri din exterior ori de alte voci care îţi indică să mergi înainte cu alocarea de resurse. Motivele pentru care nu se recomandă acest lucru s-ar putea să apară în a doua parte a zilei, atunci când îţi dai seama că există alte lucruri pe care ar trebui să te concentrezi din punct de vedere financiar. S-ar putea să fie vorba despre o plată pe care nu aveai cum să o preconizezi.

HOROSCOP 15 decembrie - Taur

În plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi solicitantă, în care resimţi destul de puternic responsabilităţile care îţi revin la serviciu odată cu unele sarcini mai complicate sau pe care le resimţi din pricina statutului pe care îl ai în ierarhia de la locul de muncă. De regulă, eşti o persoană care face bine faţă stresului de la serviciu, dar s-ar putea ca astăzi să te surprinzi pe tine, dar şi pe cei din jurul tău cu unele reacţii. Este clar că ai nevoie să pui mai puţină presiune pe tine decât ai pus de curând.

HOROSCOP 15 decembrie - Gemeni

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit azi şi acest lucru se vede cu ochiul liber. De vină s-ar putea să fie unele supărări mai vechi, ce revin azi în peisajul actual sau poate că este vorba despre un eveniment care are loc astăzi. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te concentrezi mai puţin pe ceea ce a fost şi mai mult pe oportunităţile care au apărut acum în viaţa ta ori care se prefigurează la orizont. Aşadar, provocarea zilei pentru tine este aceea de a nu lăsa anumite lucruri să te deranjeze prea tare.

HOROSCOP 15 decembrie - Rac 

S-ar putea să sesizezi astăzi că unele lucruri nu merg tocmai bine în ceea ce priveşte un plan de viitor, un proiect de viitor ori în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau un prieten bun. S-ar putea să fi apărut mai demult semnale că se întâmplă ceva, dar fie nu le-ai băgat în seamă, fie nu le-ai sesizat până acum. Din acest motiv, s-ar putea să începi să îţi pui nişte întrebări cu privire la evoluţia lor pe termen lung, mai cu seamă că nu pare să existe suficientă disponibilitate pentru a se îndrepta situaţia în care vă aflaţi.

HOROSCOP 15 decembrie - Leu 

Dacă tu şi partenerul de viaţă lucraţi în acelaşi domeniu, poate chiar în aceeaşi companie sau aveţi o afacere împreună, este foarte posibil ca astăzi să aducă unul din voi unele comportamente de la serviciu acasă, ceea ce ar putea conduce la unele probleme de relaţionare pe plan sentimental. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de provocări asemănătoare, dar în raport cu unii colegi de serviciu cu mai multă experienţă, care îşi arogă o autoritate pe care statutul ocupat nu îl conferă, de fapt. În ambele cazuri, este nevoie de diplomaţie, dar şi de o atitudine mai fermă.

HOROSCOP 15 decembrie - Fecioară

La locul de muncă, ai parte azi de o zi aglomerată şi extrem de solicitantă. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un volum de muncă mai mare decât de obicei, iar în altele, de un nivel de dificultate pe care nu l-ai mai întâlni până acum. Oricare este situaţia, este clar că trebuie să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut, ba chiar să te conculţi cu colegi mai vechi în branşă care te-ar putea ajuta. În caz contrar, există riscul să realizezi erori pe care nu le vei mai putea corecta la timp.

HOROSCOP 15 decembrie - Balanţă

S-ar putea ca astăzi ceea ce îţi doreşti să nu îţi facă bine, iar ceea ce ai nevoie să nu fie ce vrei de fapt. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să te gândeşti bine înainte să iei o decizie. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca această zi să aducă şi unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Este greu de spus dacă acestea sunt spontane sau dacă se bazează pe unele probleme care existau de mai multă vreme. În orice caz, este clar că trebuie să comunicaţi deschis astăzi.

HOROSCOP 15 decembrie - Scorpion

Nici pe tine nu te ocolesc astăzi probleme de familie. Cel mai probabil, ele pleacă de la nişte chestiuni de ordin casnic, domestic şi/ sau locativ, probleme în privinţa cărora tu şi partenerul de viaţă nu aţi găsit încă un teren comun. Dacă nu mai privesc şi alte persoane din familie, poate că ar fi mai bine să nu îi includeţi şi pe ei în conversaţie. În caz contrar, există riscul să se tărăgăneze şi mai mult descoperirea unei soluţii la situaţiile cu care vă confruntaţi în prezent. Încearcă să laşi orloliul la o parte şi să iniţiezi un dialog.

HOROSCOP 15 decembrie - Săgetător 

S-ar putea să apară azi unele probleme de comunicare între tine şi unii colegi de serviciu, cu care oricum nu aveai în contact prea multe lucruri. Pe fondalul astral de astăzi, se accentuează şi mai multe diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei, iar din acest motiv, s-ar putea să fie greu de evitat un conclift în toată puterea cuvântului. Dacă crezi că s-a înţeles ceva greşit din ce ai spus, încearcă să oferi lămuriri înainte ca situaţia să meargă prea mult înspre rău. În felul acesta, s-ar putea să deviezi traiectoria de la o ceartă.

HOROSCOP 15 decembrie - Capricorn

Trebuie să ai mare grijă azi la cheltuielile pe care le faci. Există riscul să bagi mâna prea adânc în buzunar pentru a subvenţiona lucruri de care nici tu, nici cei dragi nu aveţi prea multă nevoie în această perioadă, ceea ce te lasă descoperit(ă) în ceea ce priveşte unele plăţi sau achiziţii mult mai importante. Va veni cât de curând şi momentul pentru astfel de răsfăţuri, dar acum trebuie să te asiguri că dispui de fondurile necesare pentru alte lucruri, aflate pe o poziţie mai ridicată în lista ta de cumpărături sau de responsabilităţi financiare din perioada care urmează.

HOROSCOP 15 decembrie - Vărsător

S-ar putea să se manifeste azi nişte tensiuni între tine şi unele persoane din familie. Oricare ar fi motivul, cert este că problema se agravează pe fondul diferenţei între generaţii. Trebuie să fii atent(ă) în această privinţă, să înţelegi din capul locului că unele viziuni şi idealuri nu se mai schimbă. În situaţii ca acestea, nu ai de ales decât să te foloseşti de perspectivele pe care le aveţi în comun pentru a construi o strategie comună în faţa acelor situaţii care vă afectează în aceeaşi măsură. Altfel, veţi pierde timp preţios certându-vă sau încercând în zadar să schimbaţi lucruri.

HOROSCOP 15 decembrie - Peşti

Intri astăzi în contact cu tot felul de informaţii, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă, dar s-ar putea ca unele din ele să nu fie adevărate. Mai exact, s-ar putea ca unele lucruri care ţi se spun să nu fie adevărate, ceea ce te poate aduce în punctul de a spune sau de a face lucruri pe care vei vrea să le retragi la un moment dat în viitor. Încearcă, aşadar, să fii mai critic(ă) cu privire la unele informaţii cu care intri în contact şi să-ţi asculţi mai mult intuiţia dacă ceva pare în neregulă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici