HOROSCOP 15 ianuarie 2022. Aceste zodii au fitilul scurt. Se enervează uşor, le trece repede, dar nu fără consecinţe

Înainte să treacă în Rac, Luna din Gemeni îi trimite o opoziţie lui Marte din Săgetător, semn de conflicte aprinse, dar de scurtă durată pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

5825 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 ianuarie 2022. Aceste zodii au fitilul scurt. Se enervează uşor, le trece repede, dar nu fără consecinţe

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Berbec

 În prima parte a zilei, este posibil să se nască discuţii în contradictoriu între tine şi cei dragi. Lucrurile se mai calmează de la prânz încolo, când Luna intră în casa familiei din horoscopul tău general. Această schimbare de semn coincide cu o atitudine mai împăciuitoare, pe fondul căreia se ajunge mai uşor la o disponibilitate către compromis, atât de necesară atunci când ies la iveală mai pregnantă diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Taur

Trebuie să ai mare grijă azi să nu te dedai la cheltuieli prea mari. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi poţi respecta confortabil unele angajamente pe care ţi le-ai luat pentru mâine faţă de cei dragi. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej numai bun pentru întâlniri cu rudele apropiate sau cu un prieten din copilărie pe care nu l-ai mai văzut de mult.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Gemeni 

De diminieaţă, există riscul să se işte unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Până la prânz, însă, se dovedeşte a fi fost nimic mai mult decât un foc de paie, ceva trecător şi lipsit de importanţă. Tot în a doua parte a zilei, Luna trece în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum ar putea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a economisi o parte din bugetul din acest weekend.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Rac 

Oboseala s-ar putea să îşi spună cuvântul în această primă parte a zilei, când s-ar putea să îţi fie peste puteri să te ţii de agenda pe care ţi-ai propus pentru dimineaţă. Vei recupera însă de la prânz încolo, când Luna progresează în semnul naşterii tale şi îţi conferă un plus de energie şi de bună dispoziţie, necesar pentru a recupera toate acele progrese pe care nu ai reuşit să le faci mai devreme astăzi.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Leu 

Există multe aşteptări şi nevoi de care ai vrea să te ocupi astăzi, dar s-ar putea să nu ai forţa de a o face ori poate că dacă te concentrezi pe unele din ele, vii în contradicţie cu celelalte. Aşadar, s-ar putea să te confrunţi cu o dilemă destul de mare în prima parte a zilei. De la prânz încolo, Luna se mişcă prin casa subconştientului din astrograma ta solară, prilej numai bun de introspecţie.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Fecioară  

Dacă lucrezi astăzi şi cu atât mai mult dacă munceşti peste program ori de acasă, este posibil să îţi atragi reproşuri din partea familiei, mai ales dacă ţi-ai tot amânat sarcinile casnice ori ţi-ai luat nişte angajamente faţă de cei dragi. În final, se vor aranja lucrurile cumva şi, în plus, se face loc în program pentru o ieşire cu prietenii, fix cum recomandă tranzitul Lunii de la prânz prin casa aferentă din horoscopul general.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Balanţă 

Există posibilitatea să te confrunţi astăzi cu disensiuni cu apropiaţii sau în raport cu familia extinsă. Cel mai probabil, este vorba de unele chestiuni de principiu şi nu despre o problemă punctuală. Astfel, s-ar putea ca, până la prânz, să se risipească tensiunile şi să se ajungă la o stare de acalmie. În plus, schimbarea de semn a Lunii semnalează că vei avea alte chestiuni, mai importante, de care va trebui să te ocupi atunci.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Scorpion

  Trebuie să te străduieşti să rezişti în faţa provocărilor de ordin financiar. În caz contrar, există posibilitate să mergi prea departe cu ele şi să nu mai poţi face faţă activităţilor pe care ţi le-ai propus să le faci mâine. În a doua parte a zilei, când Luna trece în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, vei găsi puterea de a gestiona mai bine aceste tentaţii cărora nu trebuie să le cedezi acum.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Săgetător 

Există riscul să se nască azi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă. Este greu de spus de la ce anume vi se trage, dar este cert faptul că s-a creat un dezechilibru în raportul de forţe între voi. De fapt, acesta este mesajul transmis de Lună în a doua parte a zilei, atunci când progresează în casa aferentă provocărilor vieţii în doi. Trebuie să laşi de la tine şi să fii echitabil(ă).

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Capricorn 

S-ar putea ca nivelul tău de energie şi de productivitate să nu fie foarte ridicat astăzi sau cel puţin în prima parte a zilei. Aşadar, încearcă să nu fii prea dezamăgit(ă) dacă nu reuşeşti să faci ceea ce ţi-ai propus de dimineaţă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna trece în casa cuplului din horoscopul tău general, semn că vei primi ajutor din partea partenerului pentru a te redresa şi a-ţi finaliza sarcinile domestice.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Vărsător  

S-ar putea să nu îţi găseşti astâmpărul în prima parte a zilei, să nu te mulţumească mai nimic din ceea ce se întâmplă în viaţa ta socială şi/ sau profesională. Este posibil ca lucrurile să revină la normal încetul cu încetul până la prânz, atunci când timpul petrecut alături de cei dragi sau îndeletnicindu-te cu hobby-urile tale, aşa cum recomandă noul tranzit al Lunii, îţi aduce un final de zi fix aşa cum ţi-ai dorit.

HOROSCOP 15 ianuarie 2022 - Peşti

Cu toate că au mai rămas lucruri de făcut la serviciu, caută să nu sacrifici din timpul pe care l-ai fi petrecut cu familia pentru a te ocupa de chestiuni profesionale în afara programului. În caz contrar, rişti să te alegi cu reproşuri din partea lor. În a doua parte a zilei, când aLuna intră în casa familiei, se mai liniştesc apele, semn că ţi-ai resetat priorităţile şi dedici mai mult din timp celor dragi.
 

Berbec

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici