HOROSCOP 16 aprilie. O relaţie sau o conjunctură atârnă de un fir de păr. Ce sau cine va declanşa schimbarea

Soarele din Berbec face azi un aspect tensionat de careu cu Pluto din Capricorn. Un gest ieşit din tiparul obişnuit de comportament al zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) deranjează echilibrul fragil care caracterizează un anumit sector din vieţile lor. Se cere o schimbare majoră cât mai curând posibil.

16752 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 aprilie. O relaţie sau o conjunctură atârnă de un fir de păr. Ce sau cine va declanşa schimbarea

HOROSCOP 16 aprilie. O relaţie sau o conjunctură atârnă de un fir de păr. Ce sau cine va declanşa schimbarea

HOROSCOP 16 aprilie - Berbec

S-ar putea ca felul în care interacţionezi astăzi cu superiorii sau cu alte persoane din domeniul tău de activitate să îţi aducă unele deservicii. Poate că ei consideră că nu eşti suficient de atent(ă), de implicat(ă) în ceea ce faci sau că există motive pentru care nu se poate conta pe tine chiar în orice situaţie. Aşadar, este foarte important cum gestionezi interacţiunile tale de astăzi cu cei din jur, dar mai ales cu persoanele cu care vrei să fii în relaţii bune în plan profesional. În caz contrar, s-ar putea să îţi creezi antipatii şi să pierzi unele oportunităţi.

HOROSCOP 16 aprilie - Taur

Nu eşti într-o formă prea grozavă astăzi. Ceva din evenimentele de astăzi îţi aduce aminte de trecut, de persoane şi situaţii peste care, poate, n-ai trecut încă şi care te influenţează şi astăzi. În orice caz, nu îţi va fi chiar uşor să gestionezi dispoziţia pe care o ai astăzi. Încearcă să laşi pe mâine sau pe zilele următoare sarcinile de lucru mai complexe, care implică să dai dovadă de un nivel ridicat de randament. În caz contrar, s-ar putea să nu faci mare lucru în ceea ce le priveşte, dar şi să te alegi cu erori greu de reparat.

HOROSCOP 16 aprilie - Gemeni

S-ar putea să apară astăzi schimbări în cadrul unui proiect de care te ocupi singur(ă) sau în raport cu alte persoane. De regulă, ele nu te sperie, dar s-ar putea să fie ceva ce nu ai luat în calcul ori care te expune unor riscuri financiare destul de însemnate. Încearcă să gândeşti lucrurile la rece şi să vezi dacă situaţia actuală ţi se datorează ţie, persoanelor cu care colaborezi sau hazardului ori unor factori pe care nu aveai cum să îi anticipezi. După ce analizezi situaţia mai atent, îţi dai seama ce ar fi de făcut pentru a redresa lucrurile.

HOROSCOP 16 aprilie - Rac

Asupra relaţiei cu superiorii, colegii de muncă sau partenerul de viaţă planează astăzi o atmosferă tensionată, pe care nu poţi să nu o observi. Este clar că cineva şi-a depăşit atribuţiile în ultima vreme, fapt pe care ceilalţi nu au încercat să îl corecteze la timp. În felul acesta, s-a ajuns în situaţia în care ţi se dau comenzi de către persoane care nu ar trebui să facă acest lucru ori tu eşti cel(a) care primeşte repoşuri din acest punct de vedere. Este clar oricum că trebuie retrasate unele limite, că trebuie discutate din nou drepturile şi responsabilităţile din parteneriat.

HOROSCOP 16 aprilie - Leu

Dacă te-ai întrebat care din zilele lucrătoare ale acestei săptâmâni va fi cea mai grea pentru tine, află că a început în zorii acestei zile. Există tot felul de situaţii care ar putea apărea astăzi la serviciu, aglomerându-ţi programul într-o măsură pe care poate nu ai mai întâlnit-o până acum. Aşadar, trebuie să dai dovadă de flexibilitate astăzi, mai ales dacă ai de-a face cu termene-limită pe care trebuie să le respecţi ori cu sarcini de muncă ce nu mai suportă amânare, care-ţi pun la încercare experienţa şi aptitudinile. Într-un final,  vei depăşi obstacolele şi o vei scoate la capăt.

HOROSCOP 16 aprilie - Fecioară

În cursul acestei zile, s-ar putea contura nişte tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unii membri ai familiei. Aveţi, poate, idei diferite despre cum ar trebui abordată o problemă comună, despre ce ar putea fi făcut în privinţa ei. Nu ajută nici faptul că orgoliile voastre sunt supradimensionate, c-au ajuns să stea în calea unui compromis. Dar dacă discuţiile de astăzi ţine doar de ceva ce experimentezi tu şi persoana iubită, poate ar fi bine ca ele să rămână între voi, să nu includă şi alte persoane, pentru a se ajunge la o concluzie mai repede.

HOROSCOP 16 aprilie - Balanţă

Se comunică greu în raport cu colegii de muncă. Acest lucru s-ar putea datora diferenţelor de viziune între tine şi ei ori poate că neînţelegerile au legătură cu nişte e-mail-uri sau schimburi de mesaje care au fost interpretate greşit. Oricare ar fi situaţia, ai mai mult de câştigat dacă încerci să descurci lucrurile decât dacă arunci gaz pe foc. Încearcă să explici încă o dată ce ai vrut să spui şi cere lămuriri suplimentare, astfel încât să depăşiţi această situaţie care vă poate afecta randamentul şi calitatea muncii într-o mare măsură. Depinde de tine să preiei iniţiativa şi să faci lumină.

HOROSCOP 16 aprilie - Scorpion

Încearcă să nu cheltuieşti prea mult astăzi sau, cel puţin, să te limitezi la cumpărăturile de bază, mai ales dacă ai planuri pentru weekend sau dacă ai avut alte plăţi de făcut în zilele anterioare. Tentaţiile te vizitează mai mult decât de obicei şi te supun la tot felul de teste, dar dacă rezişti să nu raţionalizezi o achiziţie de care nu ai cu adevărat nevoie, îţi vei mulţumi mai târziu. Vizaţi(te) sunt şi nativii(ele) semnului care simt nevoia să impresioneze pe cineva drag, fie că este vorba de un potenţial partener, de persoana iubită şi/ sau de cei mici.

HOROSCOP 16 aprilie - Săgetător

Nivelul de tensiune s-ar putea să crească azi la cote alarmante în sectorul familial. Pur şi simplu nu dispui de răbdarea necesară pentru a face faţă incompatibilităţilor de viziune dintre tine şi unele rude apropiate. S-ar putea să faci însă mai mult rău decât bine dacă nu încerci să accepţi cum stau lucrurile. Nu vei rezolva nimic dacă încerci să-i convingi de contrariu, că există şi alte perspective pe care ar trebui să le ia în calcul. Cu siguranţă există şi păreri comune, pe baza cărora puteţi construi o strategie comună în raport cu problemele care vă afectează pe toţi.

HOROSCOP 16 aprilie - Capricorn

S-ar putea să apară astăzi unele veşti sau informaţii care te pun pe gânduri sau chiar îţi creează un sentiment de teamă. Ai grijă însă că nu tot ce zboară se mănâncă; altfel spus, poate ar fi mai bine să nu crezi tot ceea ce se spune în jurul tău. S-ar putea ca cineva să fi înţeles greşit o situaţie şi să îţi prezinte o perspectivă distorsionată asupra ei. Sau poate că nu are cele mai bune intenţii în ceea ce te priveşte. Poate că prea multă circumspecţie strică, dar un gram de prudenţă, în anumite situaţii, îţi prinde bine.

HOROSCOP 16 aprilie - Vărsător

Investiţiile ar trebui abordate cu multă atenţie astăzi, mai ales dacă implică riscuri destul de mari. Nu te lăsa presat(ă) să iei o decizie cu urmări pe termen lung, financiare mai ales, în ceea ce priveşte proiectele de grup în care eşti implicat(ă) şi planurile de viitor pe care le ai. Per ansamblu, premisele sunt bune, dar dacă îţi dai un timp de gândire, vei vedea că lucrurile nu stau chiar aşa cum te-ai aşteptat. Aşadar, nu te lăsa mânat(ă) de primul impuls, ci vezi cu ce anume ai, de fapt, de-a face. Aparanţele riscă să înşele în anumite situaţii.

HOROSCOP 16 aprilie - Peşti

Ai parte de o zi mai complicată şi greu de gestionat în multe privinţe. Prin urmare, cea mai bună măsură este aceea de a-ţi începe ziua cu gândul că trebuie să dai dovadă de flexibilitate. La serviciu s-ar putea să primeşte alte sarcini decât cele la care ţi-ai planificat să lucrezi, acasă primeşti reproşuri cu privire la sarcini de care nu te-ai ocupat, iar cu prietenii nu ai mai avut de mult o discuţie ca pe vremuri. Încearcă să le iei pe rând, să nu te pierzi cu firea. Dacă ai pierdut controlul, va fi greu să te mai redresezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici