HOROSCOP 16 august 2021. Venus intră în Balanţă. Zodiile întâlnesc marea iubire şi leagă parteneriate

Venus intră azi în domiciliul ei diurn, Balanţa, unde rămâne până pe 10 septembrie. În această perioadă, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) îşi găsesc marea iubire sau leagă parteneriate foarte importante.

17947 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 august 2021. Venus intră în Balanţă. Zodiile întâlnesc marea iubire şi leagă parteneriate

HOROSCOP 16 august 2021. Venus intră în Balanţă. Zodiile întâlnesc marea iubire şi leagă parteneriate

HOROSCOP 16 august 2021 - Berbec

Venus începe azi să tranziteze casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că trebuie să te concentrezi mai mult pe relaţiile profesionale şi pe cele din viaţa personală în următoarea perioadă. Cea mai multă atenţie ar trebui să se îndrepte în direcţia relaţiei de cuplu şi a legăturilor cu persoanele cu care lucrezi, căci s-ar putea să faci progrese mari în raport cu aceştia în săptămânile care urmează. se anunţă evenimente care vă vor ajuta să căpătaţi mai multă încredere unul în celălalt şi să mergeţi mai departe cu proiectele în care sunteţi implicaţi cu toţii. Comunicarea este cheia acum.

HOROSCOP 16 august 2021 - Taur

Venus progresează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se schimbă ceva în bine în ceea ce priveşte etica ta profesională sau starea de sănătate. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, ami degrabă, despre un climat mai armonios la serviciu, care îţi permite să dai dovadă de un randament mai ridicat, căci colaborezi mai bine cu colegii de muncă. Sau poate că te îngrijeşti mai bine, fapt care te ajută să obţii imaginea pe care ţi-o doreşti, lucru care îţi dai multă încredere în tine şi în planurile tale pe viitor.

HOROSCOP 16 august 2021 - Gemeni

Venus intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care vei vedea unele ajustări pozitive în privinţa relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Comunicaţi mai uşor, apar mai multe dovezi de afecţiune şi petreceţi mai mult timp unul cu celălalt. Ba mai mult, s-ar putea să vă racordaţi mai uşor unul la frecvenţa celuilalt, căci descoperiţi preocupări în comun pe care nu ştiaţi că le aveaţi. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), ba chiar de o persoană specială care apar în viaţa lor.

HOROSCOP 16 august 2021 - Rac

Venus poposeşte în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te înţelegi mai bine cu membrii familiei în săptămânile următoare, până şi cu aceia în raport cu care nu ai atât de multe lucruri în comun. S-ar putea să constaţi aşadar că frecvenţa discuţiilor în contradictoriu se reduce, că îţi este mai uşor să ajungi la un punct de vedere cu care să fie de acord toată lumea. Iată aşadar o oportunitate bună să supui la discuţie subiecte care au rămas în coadă de peşte cu altă ocazie, în privinţa cărora nu s-a ajuns la vreun rezultat.

HOROSCOP 16 august 2021 - Leu

Cu Venus în casa comunicării din horoscopul tău solar, se accentuează în săptămânile care urmează şarmul şi carisma cu care ai fost înzestrat(ă). Faci ce faci şi te place (aproape) toată lumea, atât acasă, cât şi la locul de muncă, iar dacă ai programate negocieri în următoarea perioadă, te pricepi să le direcţionezi în favoarea ta. Aceste atuuri îţi aduc tot felul de oportunităţi la serviciu şi în viaţa personală, şi nu trebuie să faci altceva decât să le observi la timp şi să acţionezi. Dar ţine cont, însă, căci nu toate merită osteneala şi rezultatele pe care le promit.

HOROSCOP 16 august 2021 - Fecioară

Venus ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te vei intersecta cu tot felul de oportunităţi în perioada următoare. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre şanse de a-ţi suplimenta veniturile, iar în altele, de modalităţi prin care îţi poţi valorifica unele economii prin intermediul anumitor investiţii. Oricare ar fi situaţia, simţi că te afli sub o stea norocoasă din punct de vedere financiar. Cât priveşte sursa acestor oportunităţi, trebuie ştiut că ele apar prin oameni care cred în tine şi cărora lea-i făcut bine la un moment dat.

HOROSCOP 11 august 2021 - Balanţă

Venus începe astăzi să se mişte în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi te ajută să fii mai popular(ă) în plan profesional, dar şi în viaţa personală. Ai mai multă încredere în tine, iar acest lucru se vede din felul în care te porţi şi comunici cu cei de acasă, dar şi de la locul de muncă. În cazul în care ai programate negocieri, acestea se vor derula în favoarea ta în cele din urmă, cu toate că s-ar putea să existe momente în care lucrurile par să nu meargă aşa. Crede în tine mai mult.

HOROSCOP 16 august 2021 - Scorpion

Venus progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să revină în viaţa ta o persoană cu care nu ai închis un capitol la momentul potrivit. S-ar putea să nu fie vorba de o întâlnire, ci de un telefon, de exemplu, dar în orice caz, este suficient să te dea peste cap şi să te gândeşti dacă merită o a doua şansă. În alte cazuri, acest tranzit anunţă o idilă, o relaţie care se vrea a fi ascunsă o perioadă de ochii curioşilor. Gândeşte-te bine dacă merită toată osteneala.

HOROSCOP 16 august 2021 - Săgetător

Venus îşi face azi intrarea în casa proiectelor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt care poate însemna două lucruri: pe de-o parte, s-ar putea să faci progrese importante în raport cu planurile tale pe termen lung, ajutat(ă) cel mai probabil de unii oameni de bine sau chiar de cei cu care lucrezi pentru materializarea lor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre noi cunoştinţe care se transformă destul de repede în prieteni, graţie viziunilor şi idealurilor comune pe care le aveţi. Oricare ar fi situaţia, simţi că faci paşi în faţă.

HOROSCOP 16 august 2021 - Capricorn

Venus intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că faci paşi înainte în plan profesional, către obiectivul pe care ţi l-ai stabilit în compania în care activezi şi/ sau în domeniul tău de activitate. Acest lucru s-ar putea datora, printre altele, şi faptului că te înţelegi mai bine în perioada care urmează cu superiorii sau cu nişte persoane importante din sfera ta de lucru, care îţi aduc în cale nişte oportunităţi la care altfel nici nu ai fi visat. Te poziţionezi pe o curbă ascendentă, care te poate duce foarte departe dacă eşti ambiţios(oasă).

HOROSCOP 16 august 2021 - Vărsător

Venus poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În unele cazuri, acest tranzit transmite faptul că o persoană îţi uşurează un proces birocratic complex ori te ajută să ajungi la unele cursuri care te vor învăţa lucruri importante despre tine sau din domeniul tău de activitate. În alte situaţii, poate fi vorba despre o relaţie la distanţă şi/ sau cu o persoană de altă religie ori naţionalitate. Oricare ar fi scenariul în care te vei afla, cert este că toate experienţele aduse de acest tranzit te vor învăţa o lecţie importantă.

HOROSCOP 16 august 2021 - Peşti

Venus ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că acest tranzit este unul care favorizează proiectele pe plan profesional, dar şi pe cele care îl implică pe partenerul de viaţă. Singurul lucru de care ar trebui să te ocupi înainte să vă puneţi planurile în aplicare este echilibrarea dereglajelor de la nivelul raportului de forţe. Acolo staţi cam rău, în sensul în care tindeţi să vă puneţi unul altuia piedică în loc să trageţi la aceeaşi căruţă. E drept, competiţia naşte progresul, dar depinde cum înţelegeţi voi acest concept, de fapt.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici