HOROSCOP 16 ianuarie. Ies la iveală probleme cronicizate, greu de rezolvat. Patru zodii trebuie să ia decizii importante

Înainte să treacă în Rac, Luna din Gemeni îi trimite o opoziţie lui Marte din Săgetător, semn de conflicte aprinse, dar de scurtă durată pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

9634 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 ianuarie. Ies la iveală probleme cronicizate, greu de rezolvat. Patru zodii trebuie să ia decizii importante

HOROSCOP 15 ianuarie. Aceste zodii au fitilul scurt. Se enervează uşor, le trece repede, dar nu fără consecinţe

HOROSCOP 16 ianuarie - Berbec

Soarele realizează azi cu Pluto o conjuncţie în casa statutului din horoscopul tău general, semn că ar putea apărea astăzi situaţii care îţi pot influenţa destul de mult imaginea în societate şi/ sau la locul de muncă. Este foarte important cum anume le abordezi, căci pot veni la pachet fie cu oportunităţi de a te face remarcat(ă), fie cu conjuncturi din care nu ieşi tocmai bine,care ar putea arunca o lumină negativă asupra persoanei tale.

HOROSCOP 16 ianuarie - Taur 

Conjuncţia Soarelui cu Pluto are loc în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriile, semn că o simplă ieşire din peisajul urban te-ar putea ajuta astăzi să schimbi ceva la modul în care vezi o situaţie de viaţă pe care nu ai reuşit să o rezolvi până acum. Aşadar, ţi-ar prinde bine să schimbi puţin peisajul şi să îţi oxigenezi creierul. În caz contrar, vei amâna din nou luara unor decizii foarte importante pentru tine.

HOROSCOP 16 ianuarie - Gemeni

Conjuncţia Soarelui cu Pluto de astăzi are loc în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, semn că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi subiectul finanţelor în raport cu partenerul de viaţă. În plus, trebuie să te asiguri că nu există dereglaje la nivelul raportului de forţe dintre voi, fapt care ar pune presiuni suplimentare pe relaţia de cuplu şi ar perturba discuţiile cu privire la o eventuală investiţie din fonduri comune.

HOROSCOP 16 ianuarie - Rac 

Conjuncţia Soarelui cu Pluto din casa parteneriatelor arată faptul că această duminică este despre tine şi partenerul de viaţă. În principiu, lucrurile merg bine între voi şi nu ies la suprafaţă motive de tensiune. Pe de altă parte, dacă priveşti din exterior anumite lucruri, îţi vei da seama că mai aveţi de lucrat la anumite aspecte, că unele probleme s-au cronicizat în timp şi este nevoie de eforturi mai mari pentru a la rezolva durabil.

HOROSCOP 16 ianuarie - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Pluto din casa muncii şi a sănătăţii prefigurează faptul că ai parte de un nivel ridicat de randament astăzi, dacă ai de terminat ceva până luni sau mergi la serviciu, dar în acelaşi timp, ţi se atrage atenţia că trebuie să te dedici şi odihnei, mai ales dacă te aşteaptă o zi de luni plină. Aşadar, trebuie să găseşti un echilibru între cele două dimeniuni, să nu mergi prea departe cu eforturile.

HOROSCOP 16 ianuarie - Fecioară 

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se formează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care trebuie să îţi faci neapărat timp pentru cei mici şi/ sau partenerul de viaţă astăzi. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri peste astăzi, încearcă să vii cu o preopunere spontană sau întreabă-i ce au chef să faceţi. Împreună veţi ajunge la un program pe cinste, chiar mai bun decât unul gândit mai din timp.

HOROSCOP 16 ianuarie - Balanţă 

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se perfectează în casa familiei din astrograma ta solară, fapt pentru care această zi ar trebui să fie despre cei dragi. Dacă ai fost invitat(ă) la o masă cu familia extinsă, poate ar fi cazul să o accepţi. Până la finalul zilei, s-ar putea să realizezi că aveai nevoie de timp alături de cei dragi şi că îţi face bine să îi vezi, să petreci timp de calitate împreună cu ei.

HOROSCOP 16 ianuarie - Scorpion

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face mai asertiv(ă) în interacţiunile cu cei din jurul tău. Cu alte cuvinte, ştii să te impui, dar şi când să laşi de la tine pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. În felul acesta, s-ar putea să ai parte de unele conversaţii mai mult decât productive cu cei de lângă tine, indiferent dacă sunt familie sau prieteni apropiaţi.

HOROSCOP 16 ianuarie - Săgetător

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se formează în casa banilor din horoscopul tău solar, iar acest lucru denotă faptul că faci faţă cu bine din punct de vedere financiar angajamentelor de astăzi. Pe de altă parte, mai ai încă de lucrat pentru a te declara profund mulţumit(ă) de bugetul tău. În momentul de faţă, însă, lucrurile merg bine, semn că ar trebui să continui pe viitor să aplici unele strategii financiare pe care le ai acum.

HOROSCOP 16 ianuarie - Capricorn

Conjuncţia Soarelui cu Pluto de astăzi ocupă semnul naşterii tale, ceea ce te transformă astăzi într-un veritabil magnet. Toată lumea îşi doreşte să fie în preajma ta şi să îţi intre în graţii, lucru care te ajută să atragi în direcţia ta tot felul de oportunităţi. Încearcă să profiţi de această şansă pentru a stabili şi a cultiva unele relaţii care te-ar putea ajuta să te faci remarcat(ă) semnificativ pentru aptitudinile şi pentru abilităţile tale.

HOROSCOP 16 ianuarie - Vărsător

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se manifestă în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să nu simţi nevoia de a socializa prea mult astăzi. Cu toate că ai putea avea impresia că pierzi timpul dacă te odihneşti sau pierzi vremea pur şi simplu, de fapt, există şi unele astfel de momente în care trebuie să cedezi unui ritm mai lent, de refacere după o perioadă ceva mai solicitantă decât de obicei.

HOROSCOP 16 ianuarie - Peşti

Conjuncţia Soarelui cu Pluto se formează în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că te înţelegi bine cu gruputul de prieteni, dar cu amendamentul că există o oarecare răceală între tine şi unele persoane apropiate. Poate că nu îţi dai seama acum de existenţa ei ori de sursă, dar cert este că există şi că nu se poate ignora în continuare. Trebuie să îţi faci curajul să înfrunţi probleme direct, fără nicio teamă.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici