HOROSCOP 16 iunie. Decizii greu de luat pentru aceste zodii. Vezi ce trebuie făcut

Luna intră azi în semnul Fecioarei, de unde îi trimite o opoziţie lui Jupiter din Peşti. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) sunt puse în faţa unei decizii greu de luat.

21951 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 iunie. Decizii greu de luat pentru aceste zodii. Vezi ce trebuie făcut

HOROSCOP 16 iunie - Berbec 

 
Se întrevede astăzi o zi nu prea uşoară la locul de muncă. Stresul pe care îl resimţi este la cote alarmante, cel mai probabil şi pentru că agenda ta de sarcini se aglomerează pe ultima sută de metri. Unele planuri pe care ţi le-ai făcut în urmă cu câteva zile nu pot fi puse în aplicare, deci nu este de mirare că îţi faci griji în legătură cu modul în care vei duce la bun sfârşit toate câte le ai pe rol în acest moment. Încearcă să rămâi stăpân(ă) pe situaţie şi pe propriile tale reacţii în raport cu ea.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Taur 

 
Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care îţi este greu să te împarţi între mai multe domenii de viaţă, între mai multe obiective. Partenerul de viaţă şi/ sau copiii îşi doresc, poate, de la tine să petreci mai mult timp cu ei, iar prietenii vor şi ei să participi la nişte activităţi organizate de anturajul în care faci parte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de planurile pe termen lung, care intră în contradicţie sau care nu îţi mai lasă timp pentru agenda de timp liber de azi ori viceversa. Gândeşte însă în perspectivă.
 

HOROSCOP 16 iunie - Gemeni 

 
Ar putea fi foarte greu astăzi să împaci viaţa de familie cu cea de carieră, căci pari să fii asaltat(ă) din toate părţile, iar timpul şi energia s-ar putea să nu îţi permită să le faci chiar pe toate. Gândeşte-te însă dacă este vorba de activităţi unde implicarea ta este crucială sau nu. S-ar putea, de exemplu, ca, în gospodărie sau în familie, să se poată descurca cei dragi în primă fază fără tine. Dar dacă vrei să demonstrezi ceva în plan profesional sau eşti cea mai veche persoană de pe poziţia ta, s-ar putea să fie totuşi mai greu.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Rac 

 
S-ar putea naşte azi tot felul de dezbateri, în care ajungi să fii implicat(ă) într-o formă sau alta. În principiu, acest lucru nu te intimidează, căci ai vorbele la tine şi ştii să formulezi părerile într-un mod prin care să te faci înţeles(asă). Pe de altă parte, însă, poate că anumite lucruri n-ar trebui discutate, ci mai degrabă acceptate sau, cel puţin, tolerate, în cazul în care sunt departe de principiile şi valorile tale. Rişti să lezezi destul de tare nişte orgolii dacă pui sub semnul întrebării validitatea unor convingeri. Din acest motiv, nu este o zi bună pentru negocieri.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Leu 

 
S-ar putea să te confrunţi astăzi cu nişte probleme de ordin financiar. Poate că nu ai fost prea atent(ă) la buget şi ai băgat mâna prea adânc în buzunar pentru a-ţi face un capriciu sau probabil că este vorba de ceva mai serios, cum ar fi o plată neaşteaptată, pe care nu puteai să o amâni şi nici s-o acoperi fără eforturi care te-ar fi afectat pe o perioadă lungă. S-ar putea să nu fie totuşi prea târziu pentru a remedia cumva lucrurile, pentru a te asigura că ai un buget care să-ţi permită cheltuielile de bază de zilele acestea.
 
 

HOROSCOP 16 iunie -  Fecioară 

 
Ceva din comportamentul partenerului de viaţă sau al unei persoane care lucrezi te cam calcă pe nervi astăzi. Sau poate că îţi activează acea latură care tinde să critice prea multă, să ofere sfaturi şi sugestii atunci când nu îi sunt solicitate. Aşadar, ar fi indicat să te gândeşti dacă este ceva premeditat, dacă nu cumva exagerezi proporţiile unui obicei care te deranjează. S-ar putea să constaţi că este vorba de ceva temporar, care nu merită totuşi să reacţionezi într-un mod care te îndepărtează de cei în cauză sau care te-ar putea aduce în acea situaţie cândva mai târziu.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Balanţă 

 
La locul de muncă, este posibil ca atmosfera să fie destul de haotică, ceea ce îţi îngreunează destul de mult misiunea de a duce la bun sfârşit sarcinile care ţi-au fost delegate astăzi. Încearcă să ai o atitudine pe măsură, mai exact să nu depinzi prea mult de validări exterioare ori de ajutorul colegilor de serviciu. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai mult, să te faci pasibil(ă) de unele erori care nu-ţi stau în caracter. Iar dacă treburile tale depind de altcineva, cere în mod expres să ţi se lămurească acele neclarităţi greu de gestionat.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Scorpion 

 
Este de înţeles dacă simţi să investeşti o bună parte din energia şi timpul tău în planurile tale de viitor şi în viaţa ta socială, dar aceasta este una din acele zile în care nu trebuie să faci acest lucru în detrimentul vieţii de cuplu. Dacă se întâmplă ceva nu prea plăcut în acest sector de viaţă, nu te refugia din calea problemelor în alte preocupări sau în compania altor persoane. În caz contrar, s-ar putea să apară reproşuri astăzi sau, din cauza vinovăţiei, nu prea poţi face nimic foarte bine. Aşadar, încearcă să îţi găseşti timp pentru acest domeniu.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Săgetător 

 
Se întâmplă tot felul de lucruri în plan profesional, iar multe din ele necesită intervenţia ta. Pe lângă faptul că sunt nişte provocări care pot avea urmări pe termen lung, sunt şi oportunităţi de afirmare la locul de muncă, de a arăta că poţi mai mult decât s-a crezut până acum. E drept că acest lucru nu îţi lasă prea mult timp pentru familie sau suficientă energie să te ocupi de treburile din gospodărie, dar dacă le explici celor dragi că este vorba despre o şansă rară de a te face remarcat(ă), cu siguranţă de vor înţelege până la urmă.
 
 

HOROSCOP 16 iunie - Capricorn 

 
Felul în care comunici s-ar putea să nu reflecte faptul că ai idei bine organizate despre cele ce se discută. Cel mai probabil, laşi loc de interpretări sau emoţiile îţi joacă feste şi nu poţi exprima exact ceea ce vrei să spui. Acest lucru poate duce la probleme destul de mari în cazul în care ţi se întâmplă aceste lucruri într-o şedinţă sau în cadrul unei negocieri care poate avea efecte pe termen lung. Aşadar, poate nu ar fi rău să îţi structurezi în minte discursul sau chiar să îţi aşterni ideile pe hârtie pentru a reflecta la ele puţin.
 

HOROSCOP 16 iunie - Vărsător 

 
Din punct de vedere financiar, nu se arată o zi prea bună pentru tine. S-ar putea să te prindă din urmă nişte decizii nu prea strălucite pe care le-ai luat cu ceva timp în urmă. Sau probabil că eşti tentat(ă) să faci achiziţii care nu sunt esenţiale în acest moment, în contextul în care bugetul nu îţi permite acest lucru. Acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru tine că trebuie să îţi gestionezi mai atent resursele, că ar fi bine să ai nişte economii pentru situaţiile de urgenţă, când nu poţi amâna plăţi sau alte angajamente financiare.
 

HOROSCOP 16 iunie - Peşti 

 
Ceva din felul tău de-a fi pare să îi deranjeze destul de mult pe partenerul de viaţă şi/ sau pe cei cu care lucrezi. S-ar putea să treceţi printr-o situaţie în care se aşteptau să se bazeze mai mult pe tine, să ai o atitudine fermă în faţa problemei cu care vă confruntaţi. Într-o anumită măsură, este posibil să aibă dreptate şi să fie îndreptăţiţi să simtă aceste lucruri. Aşadar, ar fi binevenită o discuţie pe această temă, care să vă ajute într-un fel sau altul să vă racordaţi pe aceeaşi frecvenţă, să abordaţi la unison provocările apărute la orizont.
 

HOROSCOP 16 iunie - 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici