HOROSCOP 17 februarie. Se adeveresc scenariile de care le era cel mai frică acestor zodii. Trebuie să ia decizii imediate

Luna ajunge azi în Taur, de unde îi trasează un aspect tensionat de careu lui Saturn şi unde formează o conjuncţie cu Uranus. Nenorocul bate azi la uşa zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care realizează că amânarea nu este o strategie eficientă atunci când ai de-a face cu situaţii neplăcute.

22886 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 februarie. Se adeveresc scenariile de care le era cel mai frică acestor zodii. Trebuie să ia decizii imediate

HOROSCOP 17 februarie - Berbec

Astăzi nu este cea mai bună zi în care să investeşti în planuri de viitor sau proiecte de grup. Indiferent dacă includ sau nu alte persoane şi chiar dacă ai multă încredere în colaboratorii tăi, tot există riscul să te grăbeşti în privinţa angajamentelor pe care ar trebui să ţi le iei astăzi. Mai aşteaptă puţin să vezi cum evoluează lucrurile, dacă merită într-adevăr să te înhami la nişte riscuri şi investiţii dificil de asumat în perioada aceasta. Aşadar, dacă intuiţia îţi spune că există unele probleme, cere puţin timp de gândire înainte să iei o decizie cu caracter definitiv.

HOROSCOP 17 februarie - Taur

Te aşteaptă o zi plină şi aglomerată la locul de muncă, cu sarcini care implică o răspundere pe care ţi-o asumi greu. Pe de altă parte, s-ar putea să întâmpini şi probleme de comunicare cu şefii, cu care nu se comunică prea uşor astăzi. Acestea fiind spuse, ai zice că nu vei reuşi să faci prea multe din câte ţi-ai propus pentru astăzi, dar dacă te mobilizezi şi te laşi mai puţin afectat(ă) de lucrurile asupra cărora nu ai niciun control, s-ar putea să realizezi că ziua nu e cu totul pierdută. Aşadar, lucrurile mai ţin şi de optica ta.

HOROSCOP 17 februarie - Gemeni

Nu eşti într-o dispoziţie prea grozavă astăzi. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre unele supărări recente, pricinuite azi sau cel târziu ieri, dar în cazul altora, s-ar putea să fie vorb ade nemulţumiri mai vechi decât atât ori de o stare de spirit pe care nu reuşesc să şi-o explice. În orice caz, nu este cea mai bună zi a ta de săptămâna aceasta şi trebuie să faci eforturi pentru a-ţi creşte vibraţia. Te va ajuta dacă încerci să te înconjori de oameni pozitivi şi dacă eviţi mediile care ţi-ar putea exacerba şi mai mult indispoziţia.

HOROSCOP 17 februarie - Rac

Pare să te preocupe destul de mult astăzi modul în care evoluează un parteneriat de afaceri, relaţia de cuplu, un proiect de grup sau un plan de viitor. Ţi se pare că ai pierdut controlul, că nu ştii de unde să apuci lucrurile pentru a le repune pe făgaşul normal. S-ar putea să nu fie doar o senzaţie, ci mai degrabă un sentiment premonitor că trebuie să iei măsuri cât de repede se poate pentru a redresa lucrurile. Nu te simţi însă presat(ă) să iei decizii categorice. Cu siguranţă se mai poate face ceva fără să renunţi la unele lucruri.

HOROSCOP 17 februarie - Leu

În plan profesional şi la nivel sentimental, se remarcă astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Poate că v-aţi cam supărat unul pe celălalt din pricina unei situaţii întâmpinate astăzi sau problemele sunt mai vechi şi ţin mai mult de un dezechilibru care a intervenit în parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri. Încearcă să vorbeşti cu ceilalţi şi să vezi ce poate fi făcut pentru a restabili echitatea în interacţunile voastre şi mai ales în procesul de a lua decizii comune. În caz contrar, autoritatea îi va reveni unei singure persoane.

HOROSCOP 17 februarie - Fecioară

Din punct de vedere profesional, te aşteaptă o zi destul de plină. Poate că ştiai dinainte că vei avea parte de o zi mai aglomerată sau te confrunţi cu unele urgenţe la care nu te-ai aşteptat. Oricum ar sta lucrurile, este clar că ai multe lucruri de făcut şi că trebuie să te mobilizezi cât de bine poţi pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi lipsească energia necesară de a te pune pe treabă încă de la prima oră. Dar odată ce te motivezi, nu uita de repaus.

HOROSCOP 17 februarie - Balanţă

S-ar putea manifesta astăzi o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate are legătură cu ceva ce s-a întâmplat astăzi sau ţine mai degrabă de nemulţumiri adunate de-a lungul timpului. În orice caz, la mijloc pare să fie o problemă de încredere, accentuată cel mai probabil de faptul că nu comunicaţi suficient pe nişte teme foarte importante. Încearcă să le semnalezi celor dragi că eşti dispus(ă) la dialog chiar dacă nu vin iniţiative de genul acesta din partea lor. S-ar putea să răspundă mai mult decât pozitiv propunerii de a spune dezbaterii unele chestiuni.

HOROSCOP 17 februarie - Scorpion

Se conturează azi probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cineva din familie. Din câte se pare, este vorba despre o chestiune de ordin gospodăresc, domestic sau locativ pentru care nu aveţi o soluţie comună, care să vă convină amândurora. Dacă te priveşte doar pe tine şi un membru al familiei, fie el persoana iubită sau o rudă, încearcă să păstrezi lucrurile între voi. S-ar putea să faci mai mult rău decât bine dacă incluzi şi pe alţii în discuţie. În plus, trebuie să te arăţi dispus(ă) la compromis. Altfel, nu veţi ajunge la o concluzie.

HOROSCOP 17 februarie - Săgetător

La locul de muncă, s-ar putea să apară astăzi motive de conflict între tine şi unii colegi de serviciu, mai ales dacă unele neînţelegeri neclarificate la timp au condus la erori care te-au costat sau care vor necesita investiţii de timp şi energie din partea ta. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre nişte defecţiuni sau probleme de ordin tehnic care le pune programul de lucru în piuneze ori îl aglomerează mai mult decât ar trebui. Aşadar, nu te aşteaptă o zi prea uşoară la locul de muncă, dar vei reuşi să-i dai de cap într-un final..

HOROSCOP 17 februarie - Capricorn

Încearcă să te ţii departe azi de cheltuieli. S-ar putea să fii tentat(ă) să te abaţi de la lista de cumpărături, să achiziţionezi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie în acest moment. Ai grijă să nu cazi în capcana în care găseşti explicaţii sau raţionalizezi nişte cumpărături care nu sunt urgente. Dacă te afli totuşi în situaţia în care trebuie să cumperi un cadou, obiectivul tău nu ar trebui să fie acela de a epata sau de a impresiona pe cineva printr-un articol de brand. În condiţiile actuale, cu siguranţă s-ar bucura mai mult de ceva realmente util.

HOROSCOP 17 februarie - Vărsător

S-ar putea să apară azi motive de supărare între tine şi cei dragi din familie. Este greu de spus dacă vina aparţine unei situaţii recent apărute sau unor probleme ivite de mai multă vreme. Oricare ar fi situaţia însă, trebuie să ştii că relaţia voastră se va ameliora doar dacă sunteţi dispuşi să v-o asumaţi şi să discutaţi despre lucrurile care vă deranjează unul la celplalt. Dacă este vorba despre diferenţe de caracter şi viziune, încearcă să le dai o importanţă mai mică şi vei vedea că devin mai evidente în acest mod punctele în care perspectivele voastre se intersectează.

HOROSCOP 17 februarie - Peşti

Se recomandă astăzi să nu crezi prea repede toate informaţiile cu care intri în contact. Unele s-ar putea să fie incomplete, altele false, iar altele greşite în mod deliberat, motiv pentru care s-ar putea să fii indus(ă) în eroare în anumite circumstanţe. Ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să amâni luarea unei decizii pe baza acestor informaţii. Între timp, nu ar strica să faci nişte cercetări pe cont propriu, să afli cum stau lucrurile de fapt şi din alte surse. S-ar putea să îţi dai seama că ţi-ai făcut o impresie complet greşită despre situaţia lor reală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici