HOROSCOP 18 decembrie. Zodiile, induse azi în eroare. Problema este că şi-au făcut aşteptări prea mari

Luna din Gemeni aderă azi la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, motiv pentru care s-ar putea ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să fie astăzi induse în eroare.

3619 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 decembrie. Zodiile, induse azi în eroare. Problema este că şi-au făcut aşteptări prea mari

HOROSCOP 18 decembrie. Zodiile, induse azi în eroare. Problema este că şi-au făcut aşteptări prea mari

HOROSCOP 18 decembrie - Berbec 

Trebuie să ai grijă astăzi la informaţiile cu care intri în contact, întrucât există riscul ca unele din ele să fie false şi să te inducă în eroare, ceea ce ar putea conduce la luarea unor decizii nu tocmai potrivite. Aşadar, este important să iei orice veste pe care o primeşti şi să o treci prin filtrul raţiunii pentru a te asigura că nu ai de pierdut dacă urmezi sfatul cuiva care nu-ţi vrea binele.

HOROSCOP 18 decembrie - Taur

Nu este o zi tocmai bună în care să faci investiţii în planuri de viitor ori activităţi cu prietenii dacă nu există garanţia că acestea se vor materializa mai târziu. Aşadar, este foarte important să te asiguri că lucrurile vor merge conform planului înainte să aloci resurse unei activităţi sau alteia. Aşadar, este indicat să te asiguri că există garanţii înainte să mergi prea departe cu unele proiecte care se pot dovedi păguboase mai încolo.

HOROSCOP 18 decembrie - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi unii superiori. Ori poate că se nasc tensiuni între tine şi unele persoane bine văzute în comunitate. Este esenţial să abordezi situaţiile apărute cu multă diplomaţie, căci altfel există riscul de a-ţi câştiga antipatii pe care nu ţi le permiţi în cazul în care vrei să creşti în ierarhia de la locul de muncă sau din comunitatea în care tu locuieşti.

HOROSCOP 18 decembrie - Rac

S-ar putea să nu fii azi în cea mai bună stare de spirit, lucru care se manifestă printr-o stare de apatie şi prin impulsul de a amâna pe altă dată unele activităţi pe care ţi-ai fi dorit să le faci în acest final de săptămână. Te-ar putea ajuta, de exemplu, dacă ai încerca să te înconjori de persoane pozitive, care să te ajute să ieşi din această pasă proastă. Aşadar, caută să nu te izolezi.

HOROSCOP 18 decembrie - Leu

S-ar putea să sesizezi că nu eşti în cea mai bună perioadă cu un prieten sau chiar cu partenerul de viaţă, că există diferenţe destul de mari de viziune între tine şi ei. Este nevoie de un efort din ambele părţi pentru ca lucrurile să intre pe o traiectorie mai bună, mai ales dacă problemele par să fi existat de mai multă vreme. În caz contrar, există riscul ca ele să se agraveze mai mult.

HOROSCOP 18 decembrie - Fecioară 

Trebuie să te asiguri că atât tu, cât şi partenerul de viaţă evitaţi să aduceţi în cuplu comportamente de care uzaţi în plan profesional. Riscul este cu atât mai mare în cazul nativilor(elor) care lucrează în acelaşi domeniu cu persoana iubită, în aceeaşi companie sau care au o afacere împreună. Pe de altă parte, nu va ieşi nimic bun dacă crezi că abordările de la locul de muncă pot funcţiona cu succes în viaţa personală.

HOROSCOP 18 decembrie - Balanţă

S-ar putea ca astăzi să ai parte de o zi destul de plină, care vine deja pe fondul unei oboseli pe care ai adunat-o în ultimele zile. Aşadar, te aşteaptă o zi în care o resimţi destul de tare şi în care trebuie să îţi faci timp pentru odihnă. În caz contrar, rişti să începi săptămâna viitoare mai obosit(ă) decât ţi-ai fi dorit şi mai puţin pregătit(ă) sufleteşte de provocările cu care ai de-a face.

HOROSCOP 18 decembrie - Scorpion 

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu copiii. Este greu de spus dacă este vorba despre un eveniment singular care creează probleme sau despre faptul că s-au adunat mai multe supărări în timp care astăzi se activează. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să ai parte de un dialog calm cu cei dragi pe temele care stârnesc prea des tensiuni între voi.

HOROSCOP 18 decembrie - Săgetător

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea produce tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, tensiuni care riscă să se accentueze şi mai tare dacă intervin în discuţie şi alte persoane cărora nu le era destinat să participe la ea. Aşadar, dacă nu îi vizează şi pe părinţi ori alte persoane din familia extinsă, poate ar fi mai bine să ţineţi lucrurile între voi şi să nu le împărtăşiţi şi lor azi.

HOROSCOP 18 decembrie - Capricorn

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu o defecţiune de ordin tehnic, ale cărei colţi se văd cel mai tare în cazul acelor nativi(e) ai(le) semnului care lucrează astăzi de acasă şi care se bazează pe tehnologie pentru a-şi putea îndeplini sarcinile. Oricare ar fi problema cu care te confrunţi, cert este că nu este nimic rău în a cere ajutor atunci când simţi că ai prea multe provocări pe care nu le poţi gestiona.

HOROSCOP 18 decembrie - Vărsător 

Ai mare grijă astăzi la cheltuielile pe care le faci, mai ales în cazul în care acestea depăşesc pragul de confort. Există riscul să te laşi dus(ă) de valul tentaţiilor şi să apelezi la un buget care s-ar fi dus într-o altă direcţie. În alte cazuri, poate fi vorba despre dorinţa de a-i face pe plac cuiva drag, care riscă să depăşească limitele raţionale ale fondurilor pe care le-ai rezervat pentru acest final de săptămână.

HOROSCOP 18 decembrie - Peşti

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane din familie, care pleacă cel mai probabil de la faptul că există diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate între tine şi ei. Încearcă să nu le faci mai evidente decât sunt ele de fapt şi să te concentrezi mai degrabă pe ceea ce vă aduce aproape. Cu siguranţă există subiecte în raport de care punctele voastre de vedere converg într-o direcţie oarecum similară.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici