HOROSCOP 18 ianuarie. Energizate, aceste zodii mută azi munţii din loc. Le surprind şi pe ele realizările înregistrate

  • Săptămâna începe cu două aspecte armonioase de sextil la care aderă Luna din Berbec cu Jupiter şi Saturn din Vărsător.
  • Prin intermediul lor, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte de o zi de luni în care se simt energice şi gata să mute munţii din loc.
10943 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 ianuarie. Energizate, aceste zodii mută azi munţii din loc. Le surprind şi pe ele realizările înregistrate

HOROSCOP 18 ianuarie - Berbec

Începi săptămâna cu speranţă la gândul celor pe care intenţionezi să le realizeze în zilele care urmează. Ai planuri mari şi susţinere să îţi duci la bun sfârşit activităţile, să demarezi activităţi şi să le susţii pentru a-ţi atinge cele mai importante obiective. Feedback-ul din exterior şi ajutorul pe care ţi-l oferă ceilalţi vor fi un aliat de nădejde pentru tine pe tot parcursul săptămânii, dar mai ales astăzi. Important este însă să dai dovadă de raţiune, să îţi conturezi proiectele într-un mod sustenabil. În caz contrar, rişti să îţi creezi aşteptări prea mari, care te vor descuraja în final.

HOROSCOP 18 ianuarie - Taur  

Şi tu te afli pe o curbă ascendentă la începutul acestei săptămâni. În plus, la serviciu te bucuri de aprecierea şi de susţinerea de care ai nevoie, chiar din surse de la care nu te aşteptai la sprijin ori la intervenţii pentru a-ţi face abilităţile şi experienţa cunoscute la locul de muncă. Te mobilizezi, de asemenea, foarte bine şi asta se vede din modul în care te faci remarcat(ă) la serviciu şi mai ales în ochii superiorilor. Aşadar, este posibil ca astăzi să ieşi în evidenţă şi să te plasezi pe drumul sigur către o poziţia superioară în ierarhia profesională.

HOROSCOP 18 ianuarie - Gemeni

Te preocupă şi pe tine astăzi viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat, proiectele de tot felul pe care le desfăşori sau pe care intenţionezi să le demarezi cât de curând. Astăzi se anunţă o zi potrivită în care să rezolvi chestiuni de natură birocratică, să iei legătura cu persoane aflate la distanţă sau în străinătate, mai ales dacă specificul domeniului tău de activitate implică acest lucru. În plus, vei avea parte de rezultate bune şi dacă susţii examene sau aştepţi o aprobare sau o autorizaţie pe baza unui dosar depus mai demult. O discuţie cu cineva îţi deschide ochii.

HOROSCOP 18 ianuarie - Rac

Şi pentru tine se prefigurează azi o zi bună la nivel profesional. Îţi intri în ritm în timp util, reuşeşti să menţii un raport echilibrat de autoritate cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale, indiferent de rangul pe care îl au în ierarhia de la locul de muncă. Din câte se parte, te bucuri şi în viaţa de cuplu de aceeaşi echitate în ceea ce priveşte responsabilităţile tale şi ale partenerului, iar dacă se întâmplă să te impui în cursul zilei de astăzi într-o chestiune sau alta, este pentru că ai argumente puternice, care conving fără a se ridica tonul.

HOROSCOP 18 ianuarie - Leu

Astăzi te conectezi pe frecvenţa interlocutorilor fără prea mari probleme. Aveţi viziuni şi modalităţi similare de a gândi, iar acolo unde există diferenţe, acestea te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Tocmai din acest motiv, nu este cazul să îţi faci griji în ceea ce priveşte izbucnirea unor dezbateri care nu evoluează în nicio direcţie. Se anunţă, de asemenea, o zi bună pentru nativii(ele) implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de altă religie/ naţionalitate. Se întâmplă ceva azi care fac mai suportabile depărtarea sau incompatibilităţile de viziune între voi, care vă ajută să găsiţi teren comun.

HOROSCOP 18 ianuarie - Fecioară  

Te afli azi printre nativii(ele) care au parte de o zi suprinzător de productivă la locul de muncă. Te mobilizezi la timp, fără să stai prea mult pe gânduri, eşti motivat(ă) să duci tot ce ţi-ai propus la bun sfârşit, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte, acest randament vine însă la pachet şi cu riscul unei surmenări chiar de la începutul săptămânii. Ai grijă cum îţi ordonezi programul, astfel încât să ai timp de o pauză din când în când. De asemenea, este bine să îţi analizezi tendinţa de a micromanageria atunci când poţi delega.

HOROSCOP 18 ianuarie - Balanţă

Pentru tine se arată o zi reuşită atâta timp cât o petreci alături de persoana iubită, de copii sau de acel cineva care îţi place. Atmosfera este una în care te simţi liber(ă) să propui activităţi noi şi să vorbeşti despre ceea ce simţi, iar asta te va ajuta să deschizi nişte discuţii cel puţin interesante cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. La serviciu însă, aspectele de azi nu aduc prea multe motive de bucurie. S-ar putea să te confrunţi cu tendinţa de a procrastina şi nu reuşeşti să te concentrezi decât în cazul lucrurilor care te intersectează.

HOROSCOP 18 ianuarie - Scorpion  

La serviciu, îţi găseşti astăzi ritmul mai repede decât te-ai fi aşteptat, inclusiv dacă lucrezi de acasă. Ba chiar s-ar putea ca atmosfera de acolo să te ajute să te mobilizezi. De un randament bun te bucuri şi dacă te ocupi de sarcini în gospodărie ori dacă te apuci de un proiect casnic de mai mare anvergură. O idee mai bună ar fi să îi aduni şi pe cei dragi în jurul acestor treburi sau planuri. Cu siguranţă te vor ajuta să faci unele alegeri importante sau îţi vor da idei bune atunci când îţi lipsesc inspiraţia şi/ sau timpul.

HOROSCOP 18 ianuarie - Săgetător

Comunici astăzi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, ceea ce înseamnă că nicio discuţie pe care o aveţi astăzi nu va fi una care riscă să conducă la replici în contradictoriu. Dacă eşti single şi ai întâlnit pe cineva special de curând, s-ar putea ca astăzi să vezi nişte progrese notabile în relaţia voastră. Se anunţă, de asemenea, o zi bună şi pentru nativii(ele) care au mai mult timp la dispoziţie şi se decid să se dedice azi hobby-urilor sau chiar unei afaceri de suflet pe care intenţionează să o demareze sau să o extindă foarte curând.

HOROSCOP 18 ianuarie - Capricorn  

Pentru tine, se anunţă o zi propice pentru mici investiţii lângă casă, în gospodărie, sau pentru nevoile imediate ale familiei. Ţi se recomandă totuşi să te consulţi şi cu cei dragi, mai ales dacă urmează să utilizezi fonduri comune pentru achiziţiile pe care le faci. De o zi bună se bucură şi nativii(ele) care derulează proiecte şi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Găsesc oferte care se potrivesc bugetului de care dispun, iar progresele sunt mai vizibile decât se aşteptau. Aşadar, tot ce are azi legătură cu casa şi familia îţi va aduce multe satisfacţii, care te impulsionează să perseverezi.

HOROSCOP 18 ianuarie - Vărsător  

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care interacţionează bine cu cei din jurul lor. Intuiţia te ajută să îţi alegi cuvintele, să le găseşti pe cele mai potrivite pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi a-i convinge pe ceilalţi că ai dreptate în ceea ce încerci să le comunici. Se arată aşadar o zi bună pentru negocieri, indiferent dacă acestea vizează chestiuni de ordin profesional sau mize mici, din viaţa privată sau cea socială. În orice caz, este clar că vei avea parte azi de victorii notabile în dialogurile pe care le vei purta cu cei din jurul tău.

HOROSCOP 18 ianuarie - Peşti

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de câştig care vin din surse la care nu te aşteptai. În felul acesta, vei reuşi să îţi suplimentezi bugetul pentru zilele care urmează sau poate că reuşeşti să faci unele investiţii pe care te gândeai că va trebui să le amâni pentru o dată ulterioară. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu te laşi dus(ă) de val. Va mai dura până când lucrurile se vor stabiliza la un nivel la care să nu îţi fie teamă să te abaţi de la lista de cumpărături. Prioritizează-ţi pân-atunci achiziţiile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici