HOROSCOP 18 IUNIE 2020: O zi haotică. Mercur retrograd prin zodia Racului afectează toate semnele astrale

Astăzi începe Mercur să retrogradeze prin semnul Racului, sens de mers aparent invers pe care îl susţine până pe 12 iulie, când revine la traiectoria firească prin această zodie.

22950 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 IUNIE 2020: O zi haotică. Mercur retrograd prin zodia Racului afectează toate semnele astrale

HOROSCOP 18 IUNIE 2020

Pe parcursul acestui tranzit, este de aşteptat ca zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) să comunice mai greu. Trebuie să ţină cont de faptul că fiecare pasăre pe limba ei piere.
 
HOROSCOP 18 IUNIE BERBEC
 
Mercur începe azi să retrogradeze prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te aşteaptă o perioadă în care vei comunica destul de greu cu membrii familiei, mai ales cu cei de o vârstă mai înaintată. Se face apel mai des decât de obicei la sentimente, ceea ce poate conduce la situaţii pe care nu îţi dai seama cum ar trebui să le gestionezi pentru a nu îi leza pe cei dragi. De asemenea, dacă întreprinzi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, discuţiile cu meşterii ar putea decurge mai anevoios. Nu prea reuşeşti să le explici ce vrei.
 
HOROSCOP 18 IUNIE TAUR  
 
În cazul tău, retrogradarea lui Mercur afectează casa pe care o stăpâneşte în mod tradiţional, adică pe cea a comunicării. Tranzitul său în sens invers ţi-ar putea afecta capacitatea de a te exprima clar şi concis, semn că ai putea fi tentat(ă) să apelezi la mesaje paraverbale, la semnale amestecate care nu generează reacţia aşteptată din partea celorlalţi. Aşadar, nu se recomandă să desfăşori negocieri sau să îţi programezi întâlniri de afaceri importante în următoarele săptămâni. Există riscul să fii înţeles(asă) greşit ori să interpretezi tu eronat ceea ce îţi comunică ceilalţi. Iar dacă nu le poţi amâna, pregăteşte-te temeinic.
 
HOROSCOP 18 IUNIE GEMENI 
 
Cu Mercur retrograd în casa banilor şi a bunurilor, modul în care îţi gestionezi banii poate fi unul cel puţin haotic. Nu ar trebui să te mire aşadar dacă ajungi în situaţii în care realizezi că ţi s-au scurs fonduri importante printre degete. Propune-ţi să ai un buget limitat pentru fiecare zi şi dacă te ia valul, ţine cont de acest lucru în ziua următoare. Ai putea încerca, de asemenea, să limitezi cheltuielile în cazul produselor de care nu ai prea multă nevoie. În felul acesta, vei depăşi bine această perioadă în care ai putea scoate din buzunar sume exagerate.
 
HOROSCOP 18 IUNIE RAC  
 
În astrograma ta solară, Mercur începe să retrogradeze prin chiar semnul naşterii tale. De regulă, nu eşti o persoană extrovertit(ă), dar dacă situaţia o cere, îţi poţi depăşi tracul pentru a profita de un context social şi profesional favorabil obiectivelor tale. Însă pe parcursul tranzitului său în sens aparent invers, s-ar putea să nu îţi mai fie la fel de uşor să îţi depăşeşti timiditatea. În acest context, rişti să ratezi unele oportunităţi de a te afirma, ceea ce poate conduce la o influenţă nu tcomai pozitivă asupra statutului tău pe plan profesional sau în cadrul altor sectoare de viaţă.
 
HOROSCOP 18 IUNIE LEU 
 
În cazul tău, retrogradarea lui Mercur ocupă casa subconştientului din horoscopul general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei în perioada următoare. Te emoţionezi la situaţii şi lucruri care te lăsau indiferent(ă), te surprinzi mai des gândindu-te la trecut şi rememorând episoade mai puţin plăcute trăite în raport cu cei dragi. Într-un fel, îţi face bine să procesezi aceste momente, să le internalizezi sănătos. Dar pe de altă parte, rişti să sapi prea adânc în trecut, să scoţi la iveală scheleţi care ar fi trebuit să rămână îngropaţi. Asumă-ţi că ce-i trecut e bun trecut.
 
HOROSCOP 18 IUNIE FECIOARĂ
 
Mercur începe astăzi să retrogradeze prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că aceasta ar putea stagna sau chiar involua în perioada următoare. Acest lucru s-ar putea datora unor motive obiective, independente de voinţa ta sau poate că nu comunici la fel de bine cu celelalte părţi implicate, cu clienţii şi colaboratorii. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să treci în revistă strategiile implementate de curând, să cântăreşti dacă ele au ţinut cont de contextul actual. S-ar putea să fie nevoie să îţi revizuieşti planul de acţiune, să ai aduci modificări substanţiale.
 
HOROSCOP 18 IUNIE BALANŢĂ
 
Cu Mercur retrograd în casa carierei, este de aşteptat ca ascensiunea ta în plan profesional să se desfăşoare greoi în următoarea perioadă sau chiar să bată pasul pe loc. Poate că strategia ta de a urca în fruntea ierarhiei nu mai este una fezabilă în acest context, că ar trebui să îi aduci unele ajustări. Evaluează, de asemenea, şi modul în care comunici cu superiorii ori cu factorii de decizie la nivel profesional. S-ar putea să observi o îmbunătăţire semnificativă a relaţiilor cu ei dacă încerci să gândeşti cu un pas în faţă, dacă intuieşti ceea ce îţi vor cere.
 
HOROSCOP 18 IUNIE SCORPION  
 
Mercur începe azi să retrogradeze princasa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor. Acest lucru poate avea o influenţă multiplă asupra vieţii tale în următoarea perioadă; de exemplu, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să te mobilizezi pentru pregătirea unor examene. Ori poate afli că nu poţi întreprinde încă unele delegaţii pe care le-ai amânat din cauza stării de urgenţă. Toate aceste situaţii te obligă să cauţi alte soluţii, să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Dacă eşti însă implicat(ă) într-un litigiu sau ai unele probleme birocratice, timpul de aşteptare prelungi ţi-ar putea cădea foarte bine.
 
HOROSCOP 18 IUNIE SĂGETĂTOR  
 
În astrograma ta solară, retrogradarea lui Mercur afectează casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Efectul său este acela de a genera discuţii pe teme financiare în cadrul acestor relaţii. Iar dat fiind tranzitul său aparent invers, şansele sunt mari ca aceste conversaţii să nu se ducă pe un ton calm. Tot pe fundalul acesta, ar putea ieşi la iveală abuzuri de putere sau alte situaţii care trădează faptul că interesele personale au primat în faţa binelui comun. S-ar putea aşadar să ajungi la o răscruce de drumuri importantă.
 
HOROSCOP 18 IUNIE CAPRICORN 
 
Mercur retrogradează de azi încolo prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că ai putea întâmpina probleme de comunicare cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Te aştepţi la o viziune pragmatică din partea lor, dar îţi servesc nişte reacţii emoţionale la situaţiile de pe ordinea de zi. Îţi vine greu să empatizezi cu ei şi să le explici raţional anumite lucruri. În situaţii ca acestea, răbdarea este cel mai important aliat al tău. Caută aşadar să laşi de la tine, să nu te enervezi la cea mai mică dovadă de slăbiciune.
 
HOROSCOP 18 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Mercur începe astăzi să retrogradeze prin casa muncii din harta ta solară. Pe de-o parte, acest lucru arată că te înţelegi nu tocmai bine cu colegii de muncă. Atmosfera de la serviciu este destul de încordată, iar în actul comunicării tind să se piardă informaţii care se pot dovedi vitale activităţilor pe care le derulezi. În plus, acest tranzit în sens aparent invers te predispune la momente de neîndemânare care nu îţi sunt familiare. De reţinut ar fi şi faptul că ai putea avea tendinţa de a somatiza anumite lucruri, de a permite să te afecteze fizic situaţiile de stres.
 
HOROSCOP 18 IUNIE PEŞTI  
 
Cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor, comunicare cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici ar putea lăsa de dorit. Nu reuşiţi nicicum să vă racordaţi pe aceeaşi lungime de undă, fapt pentru care se ajunge destul de uşor la situaţii tensionate şi chiar la conflicte în toată regula. Încearcă să dezvolţi abilităţi de ascultare activă în următoarea perioadă, să empatizezi cu ei şi să le faci cunoscut faptul că îi vei sprijini ori de câte ori au nevoie. Dacă nu pot să se deschidă, iniţiază tu un dialog, ia-i prin învăluire şi află indirect ce anume-i supără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici