HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2020. Zodiile de Foc fac echipă bună cu cele de Aer. Iată ce puteţi realiza împreună azi

11966 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE 2020. Zodiile de Foc fac echipă bună cu cele de Aer. Iată ce puteţi realiza împreună azi

Profimedia

Astăzi se perfectează un singur aspect astral minor. Este vorba despre sextilul armonios al Lunii din Balanţă cu Venus din Leu. Astăzi, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) vor avea parte de o zi perfectă dacă şi-o petrec cu cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE  - Berbec
 
Se întrevede o zi plăcută la orizont, mai ales dacă eşti în concediu sau poţi să ţi-o petreci alături de persoane dragi. Sunt favorizate mai ales activităţile de hobby sau cele care sunt premergătoare ori incluse într-o afacere de suflet. Veşti bune apar însă şi pentru nativii(ele) acestui semn care nu au întâlnit încă persoana potrivită. Printr-un concurs de circumstanţe, ar putea cunoaşte pe cineva interesant sau poate că au stabilit deja o întâlnire romantică pentru astăzi. În orice caz, cert este că astrele ţin cu ei/ele şi lucrurile vor merge negreşit în direcţia unei poveşti de dragoste foarte interesante.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE -Taur 
 
Dacă lucrezi de acasă, se arată o zi în care vei face progrese importante. Îţi prinde foarte bine să activezi într-un mediu plăcut, care îţi creează o stare de confort şi te ajută să fii productiv(ă). În cazul în care ai o zi liberă azi, poate nu ar fi rău să te concentrezi pe treburile gospodăreşti, să îi încurajezi şi pe cei dragi să facă acelaşi lucru. În felul acesta, terminaţi mai repede treaba şi vă puteţi ocupa de alte activităţi care vă aduc mai multă satisfacţie. Cert este că te ocolesc tensiunile şi nu ai motive reale de îngrijorare.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Gemeni 
 
Aceasta se anunţă a fi una din acele zile în care intri în contact cu oameni cu care îţi face plăcere să vorbeşti. Fie că îi întâlneşti la muncă, prin intermediul serviciului, dar într-un cadru informal sau în viaţa personală, cert este că simţi că ai ce discuta cu ei. Aveţi poate preocupări similare sau o stare de spirit care vă face să vibraţi la unison. În consecinţă, te numeri şi tu printre aceia(elea) cărora le prinde bine astăzi să organizeze activităţi cu persoana iubită şi/ sau copiii ori cu acel cineva special care le-a trezit interesul pe plan sentimental.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Rac 
 
Se întrevede astăzi o zi bună în care să te ocupi de sarcini gospodăreşti. Ai putea, de exemplu, să te ocupi de cumpărături sau de mici achiziţii în casă pentru a spori nivelul tău de confort şi al celor dragi. În orice caz, cert este că îţi prinde bine să ai parte din când în când de preocupări domestice, să discuţii cu rudele despre nevoile lor şi cum aţi putea să vă gospodăriţi mai bine. În plan profesional, se anunţă o zi fără prea multe întâmplări, care decurge normal şi nu iese în evidenţă faţă de celelalte cu mare lucru.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Leu 
 
Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare şi socializare, fapt care îţi aduce multe beneficii şi satisfacţii atât pe plan personal, cât şi la nivel profesional. Reuşeşti fără prea mari dificultăţi să îţi modulezi discursul după interlocutor, să extragi reacţiile de care ai nevoie pentru a forma legături mai strânse cu persoanele de lângă tine. Asta te ajută să îţi faci o reţea de cunoscuţi şi prieteni, de colaboratori şi mentori, care te vor ajuta în situaţiile dificile pe care le vei întâlni în viaţa privată sau la serviciu. Sunt favorizate, după cum ai intuit, negocierile şi întâlnirile de afaceri.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Fecioară 
 
Te-ai putea intersecta astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să nu fie vorba de activităţi pe care ai încercat conştient să le atragi, ci mai degrabă de situaţii la care nu te-ai fi aşteptat. Dar cu siguranţă nu îţi cad în poală din neant, ci reprezintă şanse de câştig pe care le-ai atras prin intermediul eticii tale profesionale şi rezultatelor pe care le-ai avut în timp la locul de muncă. Poate nu toate merită atenţia ta, dar vei vedea că unele chiar merită investiţia de timp şi efort.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Balanţă  
 
Te trezeşti optimist(ă) astăzi şi animat(ă) de perspectivele acestei zile. Poate fi vorba de o simplă întâlnire cu prietenii sau de o situaţie mai aparte, de o întrevedere cu nişte potenţial sponsori care te-ar putea ajuta să îţi pui pe picioare o afacere sau un proiect. Oricare ar fi programul tău pe astăzi şi obiectivele pe care ţi le-ai setat, cert este că lucrurile vor merge în favoarea ta, atâta timp cât aşteptările tale sunt realiste. Important este să rămâi deschis(ă) la schimbări, la alte rute prin care poţi ajunge la rezultatul pe care ţi-l doreşti. Caută să fii flexibil(ă).
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Scorpion 
 
Se arată astăzi o zi în care reuşeşti să ieşi în evidenţă la serviciu. Poate fi vorba despre o realizare de azi care te propulsează în lumina reflectoarelor sau de performanţele tale în ultima vreme. Cert este că îi faci curioşi pe cei de la serviciu şi în special pe superiori de abilităţile tale. Încearcă să profiţi de faptul că eşti pe această curbă ascendentă şi dă dovadă de o atitudine proactivă. Lansează nişte discuţii, pune pe tapet idei, formulează opinii. S-ar putea să atragi atenţia unei persoane de la care nu te-ai fi aşteptat să primeşti oportunităţi profesionale importante.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Săgetător 
 
Se întrevede o zi care îi favorizează mai ales pe aceia(lea) care sunt liber profesionişti sau care lucrează în cadrul unui proiect, fie el unul pe care îl coordonează sau în care sunt doar implicaţi(te). Ai idei despre ceea ce ar trebui să faci pentru a-ţi atinge obictivele, îi ajuţi şi pe alţii cu sfaturi şi primeşti la rândul tău ponturi despre cum ai putea naviga mai uşor unele situaţii de lucru complexe. Aşadar, se întrevede o zi productivă la orizont, dar totodată şi una care te ajută să îţi consolidezi relaţiile cu ceilalţi. Compatibilitatea intelectuală este importantă pentru tine.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Capricorn 
 
Cu toate că suntem la un pas de finalul acestei săptămâni, nivelul tău de productivitate pare să nu fi fost afectat de toate sarcinile de care te-ai ocupat în aceste zile la locul de muncă. Ba mai mult, astrele îţi transmit că te vor ajuta să faci faţă şi mai bine stresului şi responsabilităţilor care-ţi revin la locul de muncă. În felul acesta, nu vei fi nevoit(ă) să-ţi iei de lucru acasă ori să amâni anumite treburi pe săptămâna viitoare, când oricum se anunţă un program dificil. În plus, dacă îţi joci cărţile bine, vei fi observat(ă) de cine trebuie.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Vărsător 
 
Se anunţă o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă. Poate vine în sfârşit clipa revederii sau se întâmplă ceva care mai alină dorul de cel drag de peste hotare. Diferenţele, de mentalitate de data aceasta, sunt mai uşor de navigat şi de aceia(lea) care au o relaţie cu cineva de altă naţionalitate sau religie. Iar dacă lucrezi pentru o companie străină sau colaborezi cu persoane din alte localităţi, astăzi comunicaţi mai uşor decât de obicei şi reuşiţi să ajungi la puncte de vedere comune în ceea ce priveşte subiectele fierbinţi pe agenda comună.
 
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE - Peşti 
 
Deşi ai acumulat destul de multă oboseală în ultimele zile, iar răbdarea ta este aproape de limită, tot reuşeşti astăzi să rămâi în controlul lucrurilor. Asta se vede din faptul că reuşeşti să te organizezi, să ajungi la un consens cu colegii de muncă în privinţa unor subiecte spinoase. Pentru asta însă faci eforturi considerabile şi este important ca diseară sau cel târziu sâmbătă şi/ sau duminică, să îţi faci mai mult timp pentru reîncărcarea bateriilor. S-ar putea să nu simţi acum nevoia unui somn neîntrerupt, dar vei vedea în weekend cât de multă nevoie aveai de fapt de el.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici