HOROSCOP 19 ianuarie. Zi cu planuri încurcate pentru patru zodii. Fac eforturi mari să le redreseze

Luna din Leu face azi un careu tensionat cu Uranus din Taur şi o opoziţie la Saturn din Vărsător, semn că pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) le aşteaptă o zi cu planuri încurcate, în care încearcă să întoarcă situaţii neaşteptate în favoarea lor.

7661 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 ianuarie. Zi cu planuri încurcate pentru patru zodii. Fac eforturi mari să le redreseze

HOROSCOP 19 ianuarie. Zi cu planuri încurcate pentru patru zodii. Fac eforturi mari să le redreseze

HOROSCOP 19 ianuarie - Berbec

Trebuie să ai mare grijă astăzi cu cheltuielile, întrucât există posibilitatea ca tentaţiile să îţi dea târcoale pe tot parcursul zilei. Este posibil să vrei să investeşti în unele proiecte, dar în acelaşi timp, nu ai da cu piciorul unor achiziţii sau activităţi care îţi oferă o satisfacţie imediată. Din acest motiv, s-ar putea ca bugetul tău să aibă mult de pierdut dacă nu alegi pe ce anume te concentrezi astăzi. În cazul în care te afli în poziţia de a lua un cadou, ar fi indicat să găseşti ceva care nu implică să-ţi schimbi cu totul lista de cumpărături.

HOROSCOP 19 ianuarie - Taur

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi cineva din familie, cel mai probabil din cauza faptului că tu sau o rudă apropiată nu vă împărţiţi echitabil, în viziunea altora, între viaţa profesională şi cea domestică ori între îndatoririle de la locul de muncă şi cele de acasă. Dacă eventualele reproşuri îţi sunt adresate, încearcă să vezi dacă este într-adevăr ceva temporar sau dacă este un tipar care se perpetuează de mai multă vreme. Trebuie să existe un echilibru între cele două domenii de viaţă, căci altfel vor apărea şi mai multe astfel de situaţii pe viitor.

HOROSCOP 19 ianuarie - Gemeni

Ai putea avea azi tentaţia de a face paralele între o situaţie experimentată acum şi alta din trecut. Din acest motiv, există riscul de a spune ori de a face lucruri care ar putea complica şi mai mult o stare de fapt care nu este prea grozavă oricum. Aşadar, provocarea ta pentru astăzi este aceea de a cântări atent datele problemei pentru a te asigura că strategia pe care intenţionezi să o aplici este una care va avea efectul scontat. În caz contrar, rişti să nu poţi repara unele lucruri şi să fii nevoit(ă) să accepţi un deznodământ deloc favorabil.

HOROSCOP 19 ianuarie - Rac 

Nici pentru tine nu se arată o zi prea bună din punct de vedere financiar. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca bugetul de care dispun să nu fie suficient pentru a realiza anumite investiţii în proiecte comune sau planuri de viitor. În ceea ce-i priveşte pe alţii(tele), poate fi vorba despre nişte fonduri deja alocate unui obiectiv care întârzie să se materializeze. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să treci orice decizie în acest sens prin filtrul raţiunii, iar dacă se constată că nu ai făcut o alegere bună, să tragi învăţămintele care se impun.

HOROSCOP 19 ianuarie - Leu 

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. S-ar putea ca tu şi ei să aveţi idei diferite despre care sunt drepturile şi responsabilităţile fiecăruia în legătura pe care o aveţi. Din acest motiv, s-ar putea să apară lupte aprige pentru putere, care nu fac altceva decât să vă destabilizeze relaţia şi nivelul de încredere. Într-un context ca acesta, se impune să fii deschis(ă) la o discuţie transparentă, fără tensiuni, pe marginea nevoilor şi dorinţelor voastre. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la certuri care pot face rău.

HOROSCOP 19 ianuarie - Fecioară

La locul de muncă, se anunţă o zi tensionată, cu multe provocări la orizont. Este posibil, de exemplu, să ai parte de un volum mai mare de muncă decât de obicei sau poate că, din cauza oboselii, îţi vine greu să te concentrezi. Ori poate că te confrunţi cu o situaţie mai delicată, care implică să te distanţezi de unele protocoale pentru a putea rezolva o problemă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să dai dovadă de stăpânire de sine şi să nu te aştepţi să poţi realiza unele lucruri care par să fie imposibile în contextul dat.

HOROSCOP 19 ianuarie - Balanţă

Există indicii cum că astăzi te-ai putea confrunta cu dorinţe şi nevoi contradictorii pe termen mai lung sau mai puţin lung. Din acest motiv, s-ar putea să te trezeşti în situaţia în care să trebuiască să faci unele alegeri pe care nu ţi le-ai fi dorit. Încearcă să gândeşti lucrurile în perspectivă, astfel încât să nu ai regrete mai târziu. În caz contrar, există posibilitatea să ai parte de satisfacţii acum, dar de nişte frustrări mai târziu, când îţi dai seama că trebuia să faci o altă alegere, care la momentul acesta nu îţi părea cea mai bună sau dezirabilă.

HOROSCOP 19 ianuarie - Scorpion

Nu este uşor să păstrezi astăzi un echilibru înntre viaţa de familie şi cea de carieră, mai cu seamă dacă tu şi partenerul de viaţă lucraţi în acelaşi domeniu de activitate, în aceeaşi companie sau aveţi o afacere împreună. Poate că trebuie să petreci ore peste program sau să îţi iei de lucru şi acasă ori tindeţi să aduceţi în casă comportamente pe care le aveţi şi la locul de muncă. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie reglată abordarea cu privire la cele două domenii, astfel încât să nu apară diferenţe şi, prin extensie, reproşuri greu de digerat.

HOROSCOP 19 ianuarie - Săgetător 

În plan profesional, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele situaţii destul de complicate, care îţi supun unui test experienţa acumulată până în prezent, dar şi aptitudinile pe care le ai. De asemenea, nu este uşor nici să comunici cu privire la situaţiile întâmpinate, căci se pare că ceilalţi o viziuni diferite cu privire la ceea ce ar trebui făcut în privinţa unor dilemele întâmpinate la serviciu. Încearcă să te deschizi altor viziuni, căci s-ar putea ca acea soluţie pe care ţi-o doreşti să implice capacitatea şi disponibilitatea de a vedea lucrurile şi dintr-un alt unghi care-ţi este nefamiliar.

HOROSCOP 19 ianuarie - Capricorn

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să eviţi unele tentaţii, mai ales în cazul în care te vizează pe tine ori pe cineva drag. Din acest motiv, rişti să te abaţi de la bugetul pe care ţi l-ai programat pe astăzi sau chiar pe întreaga săptămână. S-ar putea să nu fie nevoie însă de a-ţi refuza ceva ori de a-i refuza un hatâr unui apropiat. Încearcă să nu te opreşti la primul magazin care îţi apare în cale, iar dacă faci cercetări, s-ar putea să dai peste o ofertă care nu pune presiuni inutile pe fondurile de care dispui.

HOROSCOP 19 ianuarie - Vărsător

Trebuie să ai grijă astăzi cum gestionezi unele situaţii apărute în cuplu. S-ar părea că tu şi partenerul de viaţă aveţi unele idei diferite cu privire la modul în care ar trebui gestionate unele situaţii care vă vizează în aceeaşi măsură. Pe de altă parte, nu ajută la nimic dacă dai curs tensiunilor. Ba chiar s-ar putea ca problemele să se agraveze, să rataţi o oportunitate dacă vă concentraţi pe acele punct de vedere diferite. Încearcă să discuţi deschis cu cel drag şi să vezi care este motivul pentru care înţelege lucrurile într-o manieră atât de diferită faţă de tine.

HOROSCOP 19 ianuarie - Peşti

Stresul este astăzi la cote ridicate la serviciu, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze şi faptului că se comunică greu cu colegii de muncă. Resimţi mai acut starea de tensiune dacă lucraţi împreună în cadrul unui proiect sau dacă depinzi într-o formă sau alta de ei în activităţile tale de astăzi. Din acest motiv, este contraproductiv pentru tine să te axezi doar pe aspectele în raport de care aveţi viziuni diferite. Aşadar, încearcă să vezi unde se intersectează ele, astfel încât să să începi să lucrezi de acolo, să ajungeţi la o perspectivă comună în anumite privinţe importante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici