HOROSCOP 19 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt sprijinite în continuare de astre, care le asigură succes în tot ceea ce ele întreprind

De dimineaţă, graţie sextilului armonios al Lunii din Berbec cu Venus retrogradă din Gemeni, zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt sprijinite în continuare de astre, care le asigură succes în tot ceea ce ele întreprind. Din a doua parte a zilei încolo, când Luna formează două careuri cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn, semn că Berbecii, Balanţele, dar şi celelalte semne Cardinale (Rac şi Capricorn) pot da de provocări şi obstacole în plan financiar, la locul de muncă sau în comunicarea cu cei dragi

17762 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt sprijinite în continuare de astre, care le asigură succes în tot ceea ce ele întreprind

HOROSCOP 18 MAI 2020: Zodiile de Foc şi cele de Aer sunt sprijinite în continuare de astre, care le asigură succes în tot ceea ce ele întreprind

Berbec

Astăzi eşti într-o dispoziţie mai puţin comunicativă ca ieri, dar în general pozitivă. Mai mult, unele veşti bune s-ar putea lăsa puţin aşteptate. Pe de altă parte, s-ar putea ca ceva din comportamentul să îi deranjeze pe unii superiori. Sau poate lipsa lor de perspectivă te deranjează cumplit şi te porţi într-un mod care îţi atrage antipatii. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă te răzvrăteşi şi îţi arăţi dezaprobarea într-un mod căruia îi lipseşte tactul. Ba mai mult, într-o perioadă ca aceasta poate fi contraproductiv pentru tine să îţi formezi o imagine proastă în ochii lor.

Taur

Dacă nu ai reperat ieri la timp oportunităţile de câştig sau de amortizare/ reducere a unor cheltuieli, s-ar putea să apară altele în această dimineaţă, la fel de surprinzător şi neaşteptat. În schimb, există riscul să apară unele veşti nu tocmai bune ori să se întâmple lucruri care te fac să îţi schimbi starea de spirit în rău. Încearcă să nu iei aceste turnuri în nume personal, mai ales dacă nu pleacă de la tine sau nu te afectează direct. Iar dacă greşeala îţi aparţine, caută să o repari. Altfel, s-ar putea să finalizezi ziua într-o notă nu tocmai pozitivă.

Gemeni

Dimineaţa te găseşte la fel de bine dispus(ă) ca ieri, animat(ă) de tot felul de planuri de viitor ori de reluarea vieţii sociale, cel puţin într-o anumită măsură. Pe de altă parte, această preocupare pentru ziua de mâine te pune faţă în faţă şi cu schimbările abrupte la care trebuie să te adaptezi. Financiar, trebuie să faci unele concesii sau să acoperi anumite pierderi, trebuie să-ţi găseşti alţi investitori sau surse de finanţare, iar în ce priveşte cercul de prieteni, constaţi că te-ai distanţat de unele persoane dragi. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce a supravieţui acestei perioade dificile.

Rac

La serviciu, lucrurile se menţin în aceeaşi notă pozitivă şi simţi că lucrurile evoluează în direcţia potrivită. În schimb, există relaţii profesionale care-ţi pun la încercare răbdarea şi capacitatea de a juca un rol conciliant. Poate fi vorba, mai exact, de un şef care face paradă de autoritatea sa ori de un coleg mai experimentat dar nu neapărat mai mare în grad. Sau poate că bătălia de orgolii de duce acolo, unde raportul de forţe se dezechilibrează pentru că partenerul îţi pune sub semnul întrebării autoritatea în cuplu. Într-un fel are dreptat, în sensul că trebuie să formaţi o echipă.

Leu

În prima parte a acestei zile, premisele arată încă bine cu privire la unele chestiuni birocratice, deplasări, studii întrerupte involuntar sau examene care bat la uşă. Pe de altă parte, încearcă să nu te culci pe lauri ori să te laşi pe tânjeală. Acum că s-au mai clarificat unele lucruri, trebuie să tragi cu atât mai tare pentru a rezolva acele chestiuni rămase în aer înaintea perioadei de pandemie. Iar pentru a-ţi repune ordine în viaţă, ai nevoie să fii pregătit(ă) pentru o perioadă solicitantă şi aglomerată. Din câte ne putem da seama, primeşti o mostră din ea chiar azi.

Fecioară

Ţi se oferă şi în această dimineaţă oportunităţi să ieşi în evidenţă la serviciu şi să arăţi de ce anume eşti în stare. În cuplu, în schimb, trebuie să te arăţi mai interesat(ă) de sentimentele partenerului, să nu cauţi să îţi impui punctul de vedere cu orice preţ. Dacă vei încerca să acaparezi discuţia şi nu eşti deschis(ă) la compromisuri, există posibilitatea ca atmosfera să se strice în plan sentimental. Caută aşadar să menţii o stare de echilibru în raportul de forţe dintre tine şi cel drag, dar şi în relaţie cu copiii. Altfel, va fi greu să restabileşti armonia

Balanţă

Şi în prima jumătate a acestei zile pari să gândeşti la unison cu partenerul. În multe privinţe, viziunile voastre se intersectează sau chiar se suprapun, dar când vine vorba de unele chestiuni casnice, locative sau gospodăreşti, care apar de dup-amiază încolo sau sunt deja existente, s-ar putea să vă fie cam greu să ajungeţi la un consens. Nu ajută deloc dacă implicaţi şi alţi membri ai familiei în bucătăria internă a cuplului, deci încearcă să îi ceri partenerului părerea despre cum aţi putea armoniza acele păreri care vă diferenţiază. Într-un cuvânt, caută să inviţi şi să fii dispus(ă) la dialog.

Scorpion

De putere de muncă nu duci lipsă nici astăzi sau cel puţin în prima parte a acestei zile, dar pe de altă parte, sunt alte elemente în ecuaţia muncii care riscă să îţi strice rezultatul. Mai exact, ar putea apărea unele probleme de comunicare sau de natură tehnică ce se pot răsfrânge asupra calităţii sarcinilor de care te ocupi astăzi. În cazul în care simţi că nu te-ai făcut înţeles(asă), oferă lămuriri suplimentare, iar dacă îţi joacă feste laptop-ul sau telefon, găseşte unele alternative în eventualitatea în care cedează când ţi-e lumea mai dragă. Important este să nu fii descoperit(ă).

Săgetător

Atmosfera din planul sentimental se menţine şi astăzi armonioasă, dar să nu crezi că te ocolesc supărările cu totul. În a doua jumătate a zilei, pot apărea pricini de discordie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii pe seama unor chestiuni domestice sau de familie. Aşa se facă că oricât de mult ţii la ei, tot nu te poţi abţine să nu le adresezi unele acuze sau critici când vine vorba de implicarea în casă ori de atitudinea în raport cu alţi membri ai familie. S-ar putea totuşi să nu rezolvi nimic dacă apelezi la un ton ridicat.

Capricorn

Şi interacţiunile tale cu familia din această dimineaţă sunt la fel de bune ca ieri. S-ar putea totuşi să fi adunat unele supărări pe parcursul ultimei perioade sau al zilelor precedente, dar ştii că aveţi treburi importante de dus la îndeplinire acasă în prima parte a zilei şi nu îţi vine să interferezi cu buna înţelegere dintre voi pentru a-ţi spune păsul. De dup-amiază încolo însă, e posibil să nu mai poţi ţine în tine ceea ce te deranjează. Dar nici în cazul tău nu aduce niciun beneficiu dacă ridici tonul sau faci apel la acuze. Fii sincer(ă) dar conciliant(ă).

Vărsător

Eşti pozitiv(ă) în această dimineaţă şi comunici eficient cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, cu toate că mai apar subiecte pe seama cărora nu eşti de acord cu ei în totalitate. În această dup-amiază, s-ar putea totuşi să constaţi că buna voastră înţelegere era de fapt de faţadă, că cel drag şi/ sau cei mici ţi-au ascuns lucruri pe care le-ai aflat din alte părţi sau accidental, prinzându-i astfel cu minciuna. Sau poate că veştile primite atunci nici nu au legătură cu ei, dar afectează indirect modul în care comunici per ansamblu.

Peşti

Dacă nu ai apucat ieri să faci unele investiţii în spaţiul locativ ori în lucruri care îţi îmbunătăţesc nivelul de trai, s-ar putea să dai şi astăzi peste unele oferte în acest sens, cu toate că probabil nu sunt la fel de bune. Pe de altă parte însă, realizezi că nu poţi depăşi un buget anume, că ai alte planuri şi proiecte pe termen lung pentru care trebuie să ai un buget sigur, la care poţi apela oricând. Sau poate că unele iniţiative ţi-au pricinui pagube şi ar fi mai bine să mai aştepţi cu cheltuielile în ciuda reducerilor avantajoase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici