HOROSCOP 2 AUGUST Zodiile Fixe îşi schimbă planurile în ultimul moment. Taurii, cei mai afectaţi

  • În ultima zi a săptămânii, este posibil ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să nu îşi poată duce la îndeplinire planurile
  • Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla din cauza unor situaţii neaşteptate
6580 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 AUGUST Zodiile Fixe îşi schimbă planurile în ultimul moment. Taurii, cei mai afectaţi

HOROSCOP 2 AUGUST Zodiile Fixe îşi schimbă planurile în ultimul moment. Taurii, cei mai afectaţi

În ultima zi a săptămânii, astrele formează opt aspecte importante. Din ele, cel mai puternic energetic este cel tensionat de careu între Soarele din Leu şi Uranus din Taur. Din pricina sa, este posibil ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să nu îşi poată duce la îndeplinire planurile, cel mai probabil din cauza unor situaţii neaşteptate.

HOROSCOP 2 AUGUST BERBEC

Dacă ţi-au mai rămas bani din bugetul de weekend, încearcă să nu îi cheltuieşti astăzi pe toţi, căci s-ar putea să îţi prindă bine săptămâna viitoare. În cazul altor nativi(e), lucrurile ar putea sta ceva mai rău, în sensul că şi-au propus să facă unele lucruri astăzi pe care nu mai reuşesc să le susţină din punct de vedere financiar. Oricare ar fi situaţia, se cere să îţi reevaluezi relaţia cu banii şi propriul buget.
 

HOROSCOP 2 AUGUST TAUR

Între tine şi anumiţi membri ai familiei, ar putea trona o atmosferă încărcată, greu de gestionat. Nu de puţine ori ai impresia că mergi pe coji de ouă, că nu prea îţi dai seama ce s-ar cuveni să spui pentru a nu înrăutăţi şi mai mult situaţia. În orice caz, cert este că poţi avea de pierdut dacă te prefaci că nu s-a întâmplat nimic. Este nevoie să discuţi despre ceea ce crezi că se-ntâmplă.

HOROSCOP 2 AUGUST GEMENI

Unele vorbe sau gesturi ale celor cu care intri în contact astăzi te mâhnesc destul de tare. Trebuie totuşi să îţi analizezi la rece reacţiile, să vezi dacă nu cumva exagerezi sau dacă oboseala ori stresul acumulate până acum nu îţi distorsionează percepţia. Ar fi păcat să dezvolţi antipatii din nimic, să laşi unele chestiuni minuscule să îţi afecteze anumite relaţii importante. Dar dacă chiar eşti deranjat(ă), vorbeşte despre ceea ce simţi cu persoanele dragi.

HOROSCOP 2 AUGUST RAC

Ai putea fi invitat(ă) astăzi să te alături prietenilor într-o activitate de weekend pe care aceştia intenţionează să o deruleze, dar s-ar putea ca bugetul să nu îţi permită să îi dai curs. Sunt şi momente în care eşti spontan(ă) şi te laşi dus(ă) de val, dar acesta nu ar trebui să fie unul dintre ele. Există riscul ca săptămâna viitoare să nu mai poţi face investiţii importante dacă astăzi mergi prea departe cu cheltuielile.

HOROSCOP 2 AUGUST LEU

Planează astăzi asupra ta riscul unui faux pas destul de mare în plan social, deci dacă participi la evenimente importante sau te întâlneşti cu persoane sus-puse, ai grijă cum te porţi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, astăzi poate fi vorba despre o urgenţă în plan profesional sau de o altă situaţie care vizează munca şi care le afectează planurile de weekend. Încearcă să nu faci din ţânţar armăsar şi dă-ţi silinţa s-o rezolvi repede.

HOROSCOP 2 AUGUST FECIOARĂ

Nu prea eşti într-o formă bună astăzi, cel puţin din punct de vedere mental sau emoţional. Acesta poate fi efectul oboselii sau al unor supărări care îţi sunt pricinuite astăzi. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te eliberezi de energia negativă. Evită mediile care te epuizează şi care-ţi dau o stare neplăcută, optând mai degrabă să îţi petreci timpul singur(ă) sau cu oameni care-ţi aduc zâmbetul pe buze în astfel de momente.

HOROSCOP 2 AUGUST BALANŢĂ

S-ar putea să te îngrijoreze destul de puternic astăzi evoluţia unor proiecte de viitor sau relaţii de prietenie. Ţi-ai făcut poate nişte planuri cu anumite persoane, de petrecere a timpului liber sau pe termen lung, iar modul în care au evoluat lucrurile trădează faptul că nu te poţi baza, de fapt, pe altcineva în afară de tine. Încearcă să fii mai precaut(ă) data viitoare când îţi pui încrederea în unele proiecte sau anumite persoane apropiate.

HOROSCOP 2 AUGUST SCORPION

  Cariera ta sau a partenerului se poate interpune între voi, mai ales dacă unul din voi aduce comportamente de la serviciu acasă ori acordă mai multă interes, chiar şi în weekend, vieţii profesionale decât celei de familie. Discută cu partenerul şi puneţi-vă în plan să trageţi o linie mai clară de demarcaţie între cele două domenii de viaţă. În caz contrar, tensiunile ar putea creşte dincolo de limita în care le puteţi controla mai uşor.

HOROSCOP 2 AUGUST SĂGETĂTOR

Dacă lucrezi în decursul acestei zile, aşteaptă-te ca randamentul tău să nu fie acelaşi ca în zilele anterioare. Între timp, ai adunat mult stres şi oboseală, iar din această cauză, performanţele tale scad. Oricare ar fi planurile tale, încearcă să-ţi faci timp şi pentru odihnă. Fie că te uiţi la televizor, faci plimbări sau te pui mai devreme să dormi, cert este că ai nevoie să te decuplezi de la agitaţia de (la) acasă/ serviciu.

HOROSCOP 2 AUGUST CAPRICORN

Astăzi se manifestă o stare de tensiune accentuată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este greu de spus ce anume o activează, dar cert este că lucrurile nu evoluează în direcţia prea bună. Acum este un moment potrivit să vă opriţi din alergătură şi să discutaţi, să vă faceţi cunoscute unii altora opiniile despre situaţiile cu care vă confruntaţi. În caz contrar, s-ar putea ajunge chiar la un conflict în toată regula.

HOROSCOP 2 AUGUST VĂRSĂTOR

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ poate produce astăzi o ceartă de proporţii între tine şi persoana iubită. Este normal să aveţi păreri diferite despre cum ar trebui rezolvate situaţiile de interes comun, dar asta nu ar trebui să vă oprească din căutat metode prin care puteţi face front comun împotriva lor. Asta implică totuşi să laşi la o parte orgoliul şi să te arăţi dispus(ă) la un dialog deschis cu cei dragi.

HOROSCOP 2 AUGUST PEŞTI

  Fie că lucrezi azi de acasă, de la serviciu sau te concentrezi pe treburi casnice, nu te aştepta să comunici uşor cu cei care ar trebui să te ajute sau cu persoanele cu care ar fi indicat să colaborezi. Din acest motiv, este nevoie să faci eforturi mai mari de comunicare pentru a te asigura că nu apar neînţelegeri. În plus, s-ar putea ivi şi probleme de ordin tehnic, pe care le eviţi fiind prevăzător(oare).
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici