HOROSCOP 2 ianuarie. Mare Piramidă azi pe semne de Foc. Aceste zodii reuşesc tot ce îşi propun

  • Astăzi, se creează o Mare Piramidă pe semne de Foc între Luna din Leu, Venus din Săgetător şi Marte din Berbec.
  • Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt energizate şi gata să se bucure de o sâmbătă aşa cum au plănuit.
8162 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 ianuarie. Mare Piramidă azi pe semne de Foc. Aceste zodii reuşesc tot ce îşi propun

HOROSCOP 2 ianuarie - Berbec

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede asta din felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău şi cum te bucuri de timpul liber de care dispui. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pe azi, ţine cont de faptul că astrele recomandă odihna activă, fie că faci plimbări în natură sau te îndeletniceşti cu activităţi de hobby acasă care te pun în mişcare. În orice caz, ai o zi perfectă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Taur

În cazul tău, sâmbăta aceasta ar trebui să fie despre momentele petrecute cu familia. După sărbătorile de iarnă şi trecerea dintre ani, ai nevoie cu siguranţă de timp să te refaci, să îţi găseşti ritmul pentru prima lună a acestui an. Aşadar, nu pune prea multă presiune pe tine şi nu îţi asuma prea multe angajamente pe azi. Meriţi cu prisosinţă să îţi dedici o zi apropiaţilor sau chiar propriei persoane, să leneveşti pe canapea.

HOROSCOP 2 ianuarie - Gemeni

Astrele îţi fac astăzi poftă să ieşi şi să comunici cu cei din cercul tău de apropiaţi. Simţi nevoia să schimbi idei şi viziuni pentru anul care tocmai a început, să primeşti asiguri că direcţia în care te îndrepţi este una care se potriveşte cu ceea ce încerci să realizezi pe termen lung. O întâlnire cu prietenii în condiţii de siguranţă îţi va face mult bine din acest punct de vedere, te va energiza complet.

HOROSCOP 2 ianuarie - Rac  

Cu toate că este sâmbătă, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi financiare demne de luat în seamă. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să vină pe filiera domeniului de activitate principal ori s-ar putea să aibă de-a face cu alte preocupări de-ale tale, unele de ordin extraprofesional. În orice caz, îţi prinde bine să îţi rotunjeşti bugetul, mai ales dacă ai făcut unele cheltuieli destul de mari cu ocazia sărbătorilor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Leu

Eşti într-o formă foarte bună astăzi, iar asta nu se datorează doar faptului că Luna tranzitează azi semnul naşterii tale. Există şi alte aspecte cosmice care îţi influenţează în mod pozitiv starea de spirit, care te ajută să atragi şansa de partea ta. În plus, te bucuri de atenţie oriunde ai merge, iar asta te ajută să deschizi uşi care ţi-au fost inaccesibile până în acest moment. Se vede că eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 2 ianuarie - Fecioară  

Rezervele tale de energie nu sunt la cele mai ridicate cote astăzi, iar asta denotă că ar fi indicat pentru tine să dedici odihnei această zi. Sau măcar evită mediile aglomerate, în care rişti să dai peste persoane care au tendinţa să te vampirizeze energetic. Aceasta este una din acele zile în care trebuie să te concentrezi asupra propriei persoane, chiar dacă asta înseamnă să amâni unele angajamente sociale pe mâine sau pe weekend-ul următor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Balanţă  

Simţi azi nevoia de socializare, să vorbeşti despre planurile tale, să primeşti feedback cu privire la proiectele tale. Iar atâta timp cât respecţi măsurile de siguranţă, nici nu ai de ce să îţi faci griji că aceste întâlniri nu vor evolua bine. Profită aşadar de această zi de weekend pentru a te pune la curent cu obiectivele prietenilor tăi pentru noul an. S-ar putea să sesizezi nişte oportunităţi de a dezvolta proiecte împreună pe viitor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Scorpion  

Dacă lucrezi în această sâmbătă, te numeri printre nativii(ele) care se bucură de un nivel ridicat de randament. În plus, faptul că munceşti în weekend ţi-ar putea aduce şi nişte beneficii materiale imediate, cum ar fi un plus la salariu, iar faptul că eşti devotat(ă) proiectelor tale te va ajuta să ieşi în evidenţă la locul de muncă şi să atragi avantaje pe termen mai lung. Aşadar, nu considera această zi ca pe una pierdută.

HOROSCOP 2 ianuarie - Săgetător

Te afli azi printre nativii(ele) care au parte de cea mai bună dispoziţie. Iar dacă nu ţi-ai făcut planuri pe azi, află că astrele favorizează ieşirile în natură sau cel puţin departe de localitatea de reşedinţă. Ai nevoie să schimbi puţin peisajul înainte de a intra în plin în activitate. Nu-i nevoie de o excursie peste noapte, ci doar de o plimbare care să îţi schimbe niţel suflul. Gândeşte-te la un itinerariu aproape de casă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Capricorn

Nu ai o stare de spirit neplăcută azi, dar nici nu se poate spune că nivelul tău de energie este la cele mai ridicate cote. Tocmai din acest motiv, se recomandă să nu te îndeletniceşti astăzi cu activităţi obositoare ori să frecventezi medii cu vibraţii joase. Evită orice factor care pune presiune inutilă pe tine, mai ales în cazul în care ţi-ai făcut planuri pe care trebuie să le onorezi în decursul zilei de mâine.

HOROSCOP 2 ianuarie - Vărsător

Cum este sâmbătă şi te bucuri de ceva timp liber, ar fi şi păcat să nu profiţi de el pentru a te vedea cu nişte persoane importante pentru tine. Ori pentru a discuta cu partenerul de viaţă, în linii mari, planurile voastre pentru anul care tocmai a început. Simţi nevoia să împărtăşeşti şi altora din ideile tale, iar intuiţia nu te înşală. Aşa vei primi critici constructive, care te vor ajuta să-ţi conturezi strategii infailible.

HOROSCOP 2 ianuarie - Peşti

În cazul în care te numeri azi printre nativii(ele) care lucrează, s-ar putea să te surprindă şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă. E drept că nu e cel mai plăcut lucru să munceşti în weekend, dar încearcă să te gândeşti la beneficiile acestui lucru. Cu siguranţă va fi recompensat suplimentar timpul pe care îl petreci azi la serviciu sau ocupându-te de activităţi profesionale. Bugetul tău îţi va mulţumi pentru sacrificiul făcut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici